wilczy zew Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [I][B]iii...[/B][/I] [URL=http://s1173.photobucket.com/user/wilczyzew/media/Kocyk/DSC07269.jpg.html][IMG]http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/Kocyk/DSC07269.jpg[/IMG][/URL] [I][B]poooleciałem...[/B][/I] [URL=http://s1173.photobucket.com/user/wilczyzew/media/Kocyk/DSC07270.jpg.html][IMG]http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/Kocyk/DSC07270.jpg[/IMG][/URL] Quote
wilczy zew Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='malawaszka']eno nieźle wygląda - wyczesałaś go do zdjęć :lol: ale seria pt Kocyk uciekający z widoku mi się nie podoba bo źle wróży :lol:[/QUOTE] p.Prezes się czepia :) Kocyka trzeba ogolić anie czesać Quote
malawaszka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='wilczy zew']p.Prezes się czepia :) Kocyka trzeba ogolić anie czesać[/QUOTE] no to na co czekasz? obetnij go - nie musisz na zero przecież a czepnę się jeszcze - a co :D jakbyś tak kucnęła to te foty byłyby super! Quote
Pink Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Te psy nic nie robia tylko uciekaja z widoku :evil_lol: a tak apropo uciekania, to dzisiaj palilam za ogrodkiem badyle, paszczaki zostaly na ogrodku i Felix zrobil sobie podkop pod siatka :mad: Quote
wilczy zew Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='malawaszka']no to na co czekasz? obetnij go - nie musisz na zero przecież [/QUOTE] a jak inaczej jak mam tylko jedno ostrze do strzyżenia na krótko [quote name='malawaszka']a czepnę się jeszcze - a co :D jakbyś tak kucnęła to te foty byłyby super![/QUOTE] ciekawe gdzie wtedy by się zatrzymał,to jest 42kg Quote
malawaszka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 oj tam ominąłby Cię :lol: bardzo fajny kudłacz z niego - nie mogę się doczekać fot po goleniu :) Quote
Saththa Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Znam teorię ze sznaucery nie wpadają na ludzi :lol: przy Tazzie się sprawdza;) Quote
ania0112 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 teoria o niewpadaniu nie sprawdza się przy Brokacie.. zwłaszcza w domu :) no ale to okruszek jest:loveu: Ten twój " burek łańcuchowy" to tak kiepsko... sierściucha lśni, kołtunów nie ma, filców niema, chudym patykiem zdecydowanie nie jest... a tak serio to śliczny długowłosy miś! podobno ten weekend da ochłodzenie a potem to już tylko gorąco będzie więc ja bym go ogoliła, dużo gorzej mu będzie jeżeli będzie się w słoneczne dni przegrzewał. Quote
ania0112 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 albo po prostu o wszystkie poza Brokatem bo go nie znali i nie wiedzieli że sznauc moze być taką ciapą :loveu: Quote
Tekla64 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 u mnie zawsze jak zdejme futro to moim jakby sil przybywalo a starszym zawsze lat ubywa i ja se tam mysle ze one ciesza sie jak je opitole a tekla to az widac ze przeszczesliwa z tego ze i wyglada jak pies i mniej na sobie nosi Quote
wilczy zew Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 [quote name='ania0112'] Ten twój " burek łańcuchowy" to tak kiepsko... sierściucha lśni, kołtunów nie ma, filców niema, chudym patykiem zdecydowanie nie jest... a tak serio to śliczny długowłosy miś! podobno ten weekend da ochłodzenie a potem to już tylko gorąco będzie więc ja bym go ogoliła, dużo gorzej mu będzie jeżeli będzie się w słoneczne dni przegrzewał.[/QUOTE] on musi schudnąć ze 2kg gdybym miała takie średnie ostrze,to już bym go obcięła a tak to poczekam na to ocieplenie nie chcę gorąco... Quote
Saththa Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 U mnie mózg obcinają razem z kłakami :roll: [quote name='wilczy zew'] nie chcę gorąco...[/QUOTE] BŁAGAM CIĘ! :mdleje: Quote
wilczy zew Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 [quote name='Saththa']BŁAGAM CIĘ! :mdleje:[/QUOTE] ciepło niech będzie ale nie upał,źle go znosimy Quote
Saththa Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 [quote name='wilczy zew']ciepło niech będzie ale nie upał,źle go znosimy[/QUOTE] no to pisz wyraźnie :lol: Quote
wilczy zew Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 powodzie to już daje to gwałtowne ocieplenie musimy wyjść na fizjologa a ja później jadę do mamy Quote
Saththa Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 [quote name='wilczy zew']powodzie to już daje to gwałtowne ocieplenie musimy wyjść na fizjologa a ja później jadę do mamy[/QUOTE] Nie ma co dokładac do tych sniegów co sie topią :loveu: jeszcze deszczu Quote
Pink Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 U mnie cala noc padalo, w dzien bylo buro-ponuro ale deszczu nie bylo. Jutro i pojutrze ma byc zimno i deszczowo buuu a ja musze z Felixem rano do szkoly brrrr Quote
junoo Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 [url]http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/Kocyk/DSC07269.jpg[/url] ale fajny misio :loveu: życzymy udanego weekendu :multi: Quote
wilczy zew Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Troszkę podgoliłam Mordziastą: na głowie,klacie,brzuszku,skróciłam kryzę,na uszkach i loczki na udach. Quote
wilczy zew Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 ona wygląda tak samo jak wyglądała Quote
Recommended Posts