Jump to content
Dogomania

Dzięki zgranej pomocy Cioteczek - TRAFIK W NOWYM DOMKU!! :):):) Szybka akcja :D

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka bida! :placz:

On rzeczywiscie jest hawańczykowaty, ja mam dwie hawanki (te z mojego avatarka), jest do nich podobny.

Wrzucilam go na watek hawańczykow w potrzebie:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/132132-Hawańczyki-w-potrzebie?p=17520631#post17520631[/URL]

Posted

A ja mu wróżę szybką adopcję. Takie cudeńko nie będzie szukało długo domu. Byłoby jednak super, gdyby teraz trafił do DT na małą "odnowę biologiczną" ;)
Mój tymczasowy Fart, niewidzący na jedno oko, dwa razy starszy, a do tego szaro-bury szukał domu dwa tygodnie (od momentu ukazania się ogłoszenia do momentu przekazania nowemu domkowi). Takie cudo to w ogóle mgnienie oka. Kciuki za małego!

Posted

[quote name='Reno2001']A ja mu wróżę szybką adopcję. Takie cudeńko nie będzie szukało długo domu. Byłoby jednak super, gdyby teraz trafił do DT na małą "odnowę biologiczną" ;)
Mój tymczasowy Fart, niewidzący na jedno oko, dwa razy starszy, a do tego szaro-bury szukał domu dwa tygodnie (od momentu ukazania się ogłoszenia do momentu przekazania nowemu domkowi). Takie cudo to w ogóle mgnienie oka. Kciuki za małego![/QUOTE]

[I]Tak tak - to 100 % prawda.
Jednak chodzi o to,że chłopak ma sierść w tragicznym stanie - w takim stanie ciężko będzie Go wyadoptować - kilka dni w dt i psiak byłby gotów! :)
Tylko kto da Mu kilkudniowy dt?
Żeby wziąć do domku powycinać brzydactwa, wykąpać...[/I]

Posted

Hej dziewczyny, preparat na pchełki zadziałał i piesek jest o wiele szczęśliwszy odkąd nie musi się tak cały czas drapać :-) W ogóle to jest obłędny, ktoś kto zdecyduje się na jego adopcje będzie miał z niego super towarzysza :) Z tym że zdecydowanie potrzebny mu fryzjer

Posted

[quote name='Missaygon']Hej dziewczyny, preparat na pchełki zadziałał i piesek jest o wiele szczęśliwszy odkąd nie musi się tak cały czas drapać :-) W ogóle to jest obłędny, ktoś kto zdecyduje się na jego adopcje będzie miał z niego super towarzysza :) Z tym że zdecydowanie potrzebny mu fryzjer[/QUOTE]

[I]Witamy na forum wybawicielkę naszego białaska :D
Lucynko mam nadzieję,że zyskaliśmy nową dogomaniaczkę :D[/I]

Posted

ponawiam pytanie o wielkosc psiaka :)[quote name='mshume']Matuchno jaki bidok :( Ja się na biszonach (hawanczyki, bolonczyki, maltanczyki itd) znam, co widac po avatorku ;) Dziewczyny, koniecznie ogólcie go do gołej skóry bo on ma pewnie ten świąd od odparzenia. Ile piesio waży? Jak by lby mały to może miałabym dom dla niego u dziewczyny, która adoptowała yorka Jogusia. Tak czy inaczej chcę małemu pomóc :)[/QUOTE]

Posted

Bardzo podobny do hawańczyka. Ale przed adopcją trzeba go wykastrować. Niestety pseudo będą tylko czekać na takiego "reproduktora" za darmo. Jeśli będzie jakiś bazarek to obiecuję, że się zjawie na nim.

Posted

Mogę dorzucić 30 zł na fryzjera , bo się chłopak ugotuje w tych kudełkach.
Na jakie konto wpłacić?
Dodam ,że te pieniążki dostałam od pańciostwa Merlinki, która adoptowali od nas z DT 2 lata temu.

Posted

Ja dam 20zł na fryzurkę. Poproszę o konto. Temperatury mocno niesprzyjające kołtunom. Może się chłopak poodparzac.
Zimą może bym sie skusiła na DT, ale teraz jestem non stop w ruchu, do tego wrzesień mam obfitujący w wesela. Nie dam rady wziąc psa do siebie :(
Wesprę więc chłopaka jedynie myślami no i niewielką wpłatą, ofkors.

Posted

[quote name='Monia85']Bardzo podobny do hawańczyka. Ale przed adopcją trzeba go wykastrować. Niestety pseudo będą tylko czekać na takiego "reproduktora" za darmo. Jeśli będzie jakiś bazarek to obiecuję, że się zjawie na nim.[/QUOTE]

to prosze o podrzucanie chociaz:)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/213597-NOWE-tuniczki-dwie..bardzo-kobiece-na-fryzjera-dla-Pchelka..3.09.20.00?p=17521074#post17521074"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2135...4#post17521074[/COLOR][/URL]

a pieniazki moze bezposrednio do DT?

Posted

Właśnie od niego wracam, rano zaopatrzyłam się w nożyczki, metalową psią szczotkę i do niego poszłam. Jest u mnie zaledwie niecały tydzień a już się do mnie przywiązał a ja do niego (i żal mi strasznie będzie się z nim rozstawać), podskokami i przyjaznym szczekaniem pokazuje mi za każdym razem jak bardzo się cieszy gdy do niego przychodzę - jest kochany!!! Dlatego zaufał mi i poddał się zabiegom na nim czynionych, sporo udało mi się wyciąć tego filcu (niestety wycinania nie lubi i musiałam to robić na raty) ale za to szczotkowanie uwielbia, nawet usypia podczas szczotkowania. Jednak fryzjer jest niezbędny, bo teraz wygląda jak wygolony do połowy baranek :lol: na szczęście skórę pod sierścią ma zdrową więc włoski ładnie powinny odrosnąć. To tak tyle po krótce dla zainteresowanych ;)
P/s: Klaudia daj znać na priv jak sprawy się mają

Posted

Aha chciałam jeszcze dodać że to tak towarzyska psina że gdyby mógł to spędzałby 24h na dobę ze swoim właścicielem, z domownikami, gdy ktoś przy nim jest, czuje się w swoim żywiole, naprawdę marnuje się teraz na tym polu... niestety nie ja mogę być z nim cały czas