Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z mojego bazarku na spanielkę uzbierało się 66 zł:
http://www.dogomania.pl/threads/214600-Obroże-szelki-smycze-szarpaki-piłki.-Dla-16-letniej-spanielki-do-20-września.

Poza tym dotarły jeszcze takie wpłaty:
30 zł - Lidka RT ze spanielowego
200 zł - Mati ze spanielowego

Bardzo serdecznie dziękuję. :Rose:

Kilka dni temu zapłaciłam Karmelci za kolejny miesiąc hotelowania.

Zaktualizowałam rozliczenia.

• 2 weeks later...
Posted

hej ,hej u Wiesi wszystko ok,troszke ja podcielam,wiec wyglada duzo lepiej ,zadnych super rewelacji nie ma ,no ale nie oczekujmy ze bedzie dziewczynka fikac koziolki....drepcze sobie jak zawsze ale juz wiem na pewno ze nie lubi deszczu i jak leje to Wieslawa nie chce wychodzic,poza tym zdarza jej sie podczas snu NAROBIC,BIDULA wiec regolarnie musze ja niestety kapac nawet codziennie bo smierdzi jak zrobi kupke a potem w tym spi.ale znosi to dzielnie,dupka nadal jej zarzuca ale to juz sie raczej nie zmieni,czasem ma dni ze nie ma apetytu,za to duzo pije ale chyba nie ma powodu zeby wpadac w panike,bo jak nie zje sniadanka to miska stoi caly dzien i sobie podjada po troszku.jest bardziej kontaktowa,lubi klasc lepek na kolanach jak siedze z nia na podlodze wtula sie i zasypia tak przy tym potwornie chrapiac.jak uda mi sie trafic sasiada to zrobi mi fotki i wrzuce Asi na maila,niestety nie wiem czemu ale nie umiem ,lub sie nie da wrzucic od razu na dogo.....tak wiec Wiesi czas plynie spokojnie.pozdrawiamy

• 2 weeks later...
Posted

Karmelciu co tam u naszej babulinki? :cool3:

Wpłaciłam Ci dzisiaj pieniążki za kolejny miesiąc. Przepraszam za te kilka dni spóźnienia, ale ostatnio więcej mnie nie ma w domu niż jestem i zwyczajnie wyleciało mi to z głowy. :oops:

Karmelciu czy masz już fotki suńki? Jeśli tak, to prześlij mi proszę na maila, a ja wstawię: [email protected]
Chętnie zobaczę naszą kochaną Niunię. Poza tym fotki są mi potrzebne do ogłoszeń. ;)

Posted

Karmenko kochana biegaj zdrowa i radosna za Tęczowym Mostem... :-(

Dla ciebie kochana psinko...

• Gdy Karmelcia dzisiaj rano napisała do mnie smsa zupełnie nie przeczuwałam, że może chodzić o coś tak smutnego. Dopiero jak do niej zadzwoniłam, dowiedziałam się o śmierci babulinki. Zatkało mnie po prostu... :-( To była taka niespodziewana śmierć. Dobrze jednak, że sunia się nie męczyła i odeszła spokojnie, we śnie, czując, że jest kochana. Podejrzewam, że serduszko mogło nie wytrzymać. :-(

Karmelciu ogromnie Ci dziękuję za opiekę nad babulinką. :Rose: :Rose: :Rose:
    Twojej córci również bardzo dziękuję za wszystkie czułości okazywane suńce. :Rose: :Rose: :Rose:
    Domyślam się, że Twoja córcia przeżyła szok, gdy dowiedziała się, że suńka umarła. Trzymajcie się obie dziewczyny. :glaszcze:

Ja tu sobie w domowym zaciszu popłaczę...:bigcry:

• Posted

ach,ostatnie 2 tyg byly u nas czasem pozegnan....Najpierw ryczalysmy bo pojechal Jackson a teraz Wiesia,moja cora cale wczorajsze popoludnie lezala w lozku i beczala,dzis do szkoly tez nie poszla...to 1 smierc w naszym domu i....nie umiemy tego jakos ogarnac,Natka zlyla sie z Wieslawka,czesala ja ,spaly razem w pokoju,ale jak wieczorem lezalaysmy w lozku to MNIE ZAPYTALA mamko,a czy to napewno nie bolalo.....????ech,na szczescie w nieszczesciu NIE BOLALO spokojnie spedzila ostatnie chwile swojego zycia i spokojnie odeszla BEDZIEMY O TOBIE PAMIETAC WIESIU KOCHANA

• 2 weeks later...
    Posted

6 zł, które zostało po Karmence dostał w spadku spanielek Browarek: http://www.dogomania.pl/threads/204730-SpanielBrowarek-DT-u-Ulv-prosimy-o-wsparcie-finansowe-na-wyjazd-do-Wawy-do-zaklinczy
    Mało, bo mało, ale zawsze coś.

Karmenko pamiętam o tobie psinko kochana...

• Mamy niestety kolejnego starowinka do adopcji:

Stareńki niewidomy spanielek marzy o emeryturze w ciepłym domku... LUBIN

Kopiuję z forum spanielowego:

"Na właściciela czeka sędziwy cocker spaniel. Zwierzę w sobotę przywieziono z budowy na Zalesiu, gdzie koczowało od dwóch dni. Pies bardzo stary, niewidomy, niedosłyszący, wyniszczony o słabym węchu.

Pies jest w przychodni weterynaryjnej
    Animvet przy ul. Słowiańskiej w Lubinie woj. dolnośląskie
    Kontakt z lecznicą: (76) 842-17-88.
    Najlepiej w godzinach 9-18.