Roszpunka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dżizas, jaki słodziak :loveu: Gdybym miała domek z gumy...:cool3: Quote
unixena Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Nareszcie Kapselek wyglada na psa ..jest duza poprawa.Wczesniej byla to kupka wlosow i skory ...Ciotka tayga wyczarowuje przystojniakow z rekawa .Ale tak na serio -widac cioteczko ,ze Twoja robota nie poszla na marne . Quote
EVA2406 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 To już metamorfoza, a to dopiero początek. Quote
tayga Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='EVA2406']To już metamorfoza, a to dopiero początek.[/QUOTE] Dokładnie! Będzie dobrze, szukajmy DT!! Quote
tayga Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Przypomnę o trwających bazarkach... moze się uzbiera na ząbki Kapselka... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212986-Bazar-dla-każdego-i-dużego-i-małego!!-Dla-BUDRYSKA-i-gubińskich-bid-1.09-godz-22.00[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213222-Duuuuży-drapak-dla-kota-na-chorego-Kapselka-04.09.-godz.-22.00[/URL] Quote
Bogusik Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Juz troche lzej na sercu gdy sie widzi Kapselka na nowych fotkach!Zdrowiej Kapselku!!! Quote
DONnka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Czy to aby na pewno ten sam pies, cioteczko tayga ;) [IMG]http://images8.fotosik.pl/2585/74e6d50af2e74b0cmed.jpg[/IMG] Sorki, za moją ignorancję, ale w jakim województwie jest Gubin ? Pytam pod kątem szukania najbliższego DT ;) Quote
Roszpunka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 W lubuskim, przy granicy z Niemcami.... Quote
Kocurek Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 A ja w tajemnicy przed mezulkiem wyskrobie jakies 5 euro i przesle z koncem sierpnia Kapselkowi tylko potrzebuje IBAN i SWIFT banku(skorzystam z uprzejmosci kolezanki i wysle z jej konta) Kapselku-okruszku cudny jestes:) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Cóż za cudowne i ufne oczęta... [IMG]http://images8.fotosik.pl/2585/693bba0846b39c64med.jpg[/IMG] Kochany Kapselek, oby domek szybko się znalazł! Przytulaski dla Cudeńka...:):):) Quote
moni12 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ale to słoneczko takie kochane. Numer konta dostałam , w piątek coś wyslę. Quote
tayga Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Kocurek']A ja w tajemnicy przed mezulkiem wyskrobie jakies 5 euro i przesle z koncem sierpnia Kapselkowi tylko potrzebuje IBAN i SWIFT banku(skorzystam z uprzejmosci kolezanki i wysle z jej konta)[/QUOTE] A może wolisz konto w banku niemieckim? [quote name='DONnka']Czy to aby na pewno ten sam pies, cioteczko tayga ;)[/QUOTE] Mówiłam ze wyprany i wloski przycięte :) Fryzjer ze mnie byle jaki, narobiłam mu "schodów". Trzeba będzie poprawić. Nie podmieniłam... Mam tylko nadzieję, ze będzie jeszcze lepiej. Quote
Roszpunka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='DONnka']Sorki, za moją ignorancję, ale w jakim województwie jest Gubin ? Pytam pod kątem szukania najbliższego DT ;)[/QUOTE] Szukaj jakiegokolwiek DT. Tayga ma magiczną moc i wozi psiaki po całej Polsce ;) Quote
moni12 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Kużwa do kogo tu pisać o dt dla tej bidy , mysle cały czas. Jemu to najlepiej posłuzył by pobyt w spa u pani Terenie Borcz , ale ona zapsiona po uszy. Quote
Roszpunka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Większość DT zapsiona na maksa, nawet płatne... Wakacje, to sezon na bezdomniaki :-( Quote
Kocurek Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jesli takowe posiadasz to fajnie-bo w Polsce to bank wezmie jakas tam prowizje... Poprosze:) Quote
tayga Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Kocurek']Jesli takowe posiadasz to fajnie[/QUOTE] Ja nie, ale TŻ tak :) Wysłałam :) Bez obaw, odda... I niech oddaje w euro to kupię puszeczki Kapselkowi. Mieszkam przy granicy przecież :) A z doswiadczenia wiem, ze Niemcy robia lepsze zarcie dla zwierzaków. Quote
DONnka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Roszpunka']Szukaj jakiegokolwiek DT. Tayga ma magiczną moc i wozi psiaki po całej Polsce ;)[/QUOTE] A Wam cioteczki chodzi o typowo domowy tymczas ??? Dziś akurat rozmawiałam z hotelikiem Mokry Nosek w Teresinie (pod W-wą) Będą mieć miejsca w okolicach 12.09.2011r chociaż ja pytałam o dużego psa, a Kapselek jest mały, więc może by się dało Go umieścić już. Rozmawiałam dziś też z dogomaniaczką Kasią77, która prowadzi płatny DT, ale na Pomorzu. U Niej miejsce byłoby już :) Ceny porównywalne 360zł/m-c , ale u Kasi77 w tej cenie jest już karma, a w Teresinie do tej ceny trzeba dorzucić na karmę Gdybyście chciały podam na PW numery telefonów Zaznaczam jednak, że to raczej nie są typowo domowe tymczasy Quote
lika1771 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Tutaj jest fajny hotelik i wiem ze dla psa jest miejsce z cena tez idzie sie dogadac [url]http://www.piespodgrusza.yoyo.pl/[/url] Jest to hotelik u Ginn sa fotki nigdy tam nie byłam,ale z fotek to raj dla zwierzakow Quote
tayga Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='pikola']Ile potrzeba na zabki?[/QUOTE] Nie mam pojęcia, ale jest nadzieja że nie za dużo... Nasz wet ma dwie córki na weterynarii, w tej chwili są w domu. Dzisiaj jadą ze mną poogladać psiaki. Chcą zobaczyc te ząbki i moze sie podejmą w ramach praktyki usunięcia kamienia, oczywiscie pod nadzorem taty. Wtedy zapłacimy jedynie za znieczulenie :) Quote
tayga Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='DONnka']A Wam cioteczki chodzi o typowo domowy tymczas ??? Dziś akurat rozmawiałam z hotelikiem Mokry Nosek w Teresinie (pod W-wą) Będą mieć miejsca w okolicach 12.09.2011r chociaż ja pytałam o dużego psa, a Kapselek jest mały, więc może by się dało Go umieścić już. Rozmawiałam dziś też z dogomaniaczką Kasią77, która prowadzi płatny DT, ale na Pomorzu. U Niej miejsce byłoby już :) Ceny porównywalne 360zł/m-c , ale u Kasi77 w tej cenie jest już karma, a w Teresinie do tej ceny trzeba dorzucić na karmę Gdybyście chciały podam na PW numery telefonów Zaznaczam jednak, że to raczej nie są typowo domowe tymczasy[/QUOTE] [quote name='lika1771']Tutaj jest fajny hotelik i wiem ze dla psa jest miejsce z cena tez idzie sie dogadac [url]http://www.piespodgrusza.yoyo.pl/[/url] Jest to hotelik u Ginn sa fotki nigdy tam nie byłam,ale z fotek to raj dla zwierzakow[/QUOTE] Hotelik to fajna sprawa, ale droga :( 360 zł + karma i pewnie + wet za takie maleństwo? O wiele za dużo... Myślę, że Gabi wzięłaby duzo mniej. Kapselek to takie "przepraszam że żyję"... mało je, w kojcu nie brudzi (więc w domu też nie będzie), pokornie znosi wszelkie zabiegi. Może mieszkać z innymi zwierzakami. Quote
arim Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Teżpomyślałąm o Gabi,tym bardziej że to o rzut kamieniem od Gubina.Tylko,że czy znajdą się deklaracje? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Witam się. Cudowny psiaczek, te oczka... Poproszę nr konta, jak będzie wypłata to podrzucę grosik. A przemiana niesamowita, aż łzy same lecą :) Quote
Recommended Posts