Jump to content
Dogomania

Udało się!!!! Kapselek ma cudowny dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie Kapselek wyglada na psa ..jest duza poprawa.Wczesniej byla to kupka wlosow i skory ...Ciotka tayga wyczarowuje przystojniakow z rekawa .Ale tak na serio -widac cioteczko ,ze Twoja robota nie poszla na marne .

Posted

Przypomnę o trwających bazarkach... moze się uzbiera na ząbki Kapselka...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/212986-Bazar-dla-każdego-i-dużego-i-małego!!-Dla-BUDRYSKA-i-gubińskich-bid-1.09-godz-22.00[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/213222-Duuuuży-drapak-dla-kota-na-chorego-Kapselka-04.09.-godz.-22.00[/URL]

Posted

Czy to aby na pewno ten sam pies, cioteczko tayga ;)

[IMG]http://images8.fotosik.pl/2585/74e6d50af2e74b0cmed.jpg[/IMG]

Sorki, za moją ignorancję, ale w jakim województwie jest Gubin ?
Pytam pod kątem szukania najbliższego DT ;)

Posted

A ja w tajemnicy przed mezulkiem wyskrobie jakies 5 euro i przesle z koncem sierpnia Kapselkowi tylko potrzebuje IBAN i SWIFT banku(skorzystam z uprzejmosci kolezanki i wysle z jej konta)

Kapselku-okruszku cudny jestes:)

Posted

[quote name='Kocurek']A ja w tajemnicy przed mezulkiem wyskrobie jakies 5 euro i przesle z koncem sierpnia Kapselkowi tylko potrzebuje IBAN i SWIFT banku(skorzystam z uprzejmosci kolezanki i wysle z jej konta)[/QUOTE]
A może wolisz konto w banku niemieckim?

[quote name='DONnka']Czy to aby na pewno ten sam pies, cioteczko tayga ;)[/QUOTE]
Mówiłam ze wyprany i wloski przycięte :) Fryzjer ze mnie byle jaki, narobiłam mu "schodów". Trzeba będzie poprawić.
Nie podmieniłam...
Mam tylko nadzieję, ze będzie jeszcze lepiej.

Posted

[quote name='DONnka']Sorki, za moją ignorancję, ale w jakim województwie jest Gubin ?
Pytam pod kątem szukania najbliższego DT ;)[/QUOTE]

Szukaj jakiegokolwiek DT. Tayga ma magiczną moc i wozi psiaki po całej Polsce ;)

Posted

[quote name='Kocurek']Jesli takowe posiadasz to fajnie[/QUOTE]
Ja nie, ale TŻ tak :) Wysłałam :)
Bez obaw, odda... I niech oddaje w euro to kupię puszeczki Kapselkowi. Mieszkam przy granicy przecież :)
A z doswiadczenia wiem, ze Niemcy robia lepsze zarcie dla zwierzaków.

Posted

[quote name='Roszpunka']Szukaj jakiegokolwiek DT. Tayga ma magiczną moc i wozi psiaki po całej Polsce ;)[/QUOTE]

A Wam cioteczki chodzi o typowo domowy tymczas ???
Dziś akurat rozmawiałam z hotelikiem Mokry Nosek w Teresinie (pod W-wą)
Będą mieć miejsca w okolicach 12.09.2011r chociaż ja pytałam o dużego psa, a Kapselek jest mały, więc może by się dało Go umieścić już.
Rozmawiałam dziś też z dogomaniaczką Kasią77, która prowadzi płatny DT, ale na Pomorzu. U Niej miejsce byłoby już :)
Ceny porównywalne 360zł/m-c , ale u Kasi77 w tej cenie jest już karma, a w Teresinie do tej ceny trzeba dorzucić na karmę
Gdybyście chciały podam na PW numery telefonów
Zaznaczam jednak, że to raczej nie są typowo domowe tymczasy

Posted

Tutaj jest fajny hotelik i wiem ze dla psa jest miejsce z cena tez idzie sie dogadac
[url]http://www.piespodgrusza.yoyo.pl/[/url]

Jest to hotelik u Ginn sa fotki nigdy tam nie byłam,ale z fotek to raj dla zwierzakow

Posted

[quote name='pikola']Ile potrzeba na zabki?[/QUOTE]
Nie mam pojęcia, ale jest nadzieja że nie za dużo...
Nasz wet ma dwie córki na weterynarii, w tej chwili są w domu. Dzisiaj jadą ze mną poogladać psiaki.
Chcą zobaczyc te ząbki i moze sie podejmą w ramach praktyki usunięcia kamienia, oczywiscie pod nadzorem taty.
Wtedy zapłacimy jedynie za znieczulenie :)

Posted

[quote name='DONnka']A Wam cioteczki chodzi o typowo domowy tymczas ???
Dziś akurat rozmawiałam z hotelikiem Mokry Nosek w Teresinie (pod W-wą)
Będą mieć miejsca w okolicach 12.09.2011r chociaż ja pytałam o dużego psa, a Kapselek jest mały, więc może by się dało Go umieścić już.
Rozmawiałam dziś też z dogomaniaczką Kasią77, która prowadzi płatny DT, ale na Pomorzu. U Niej miejsce byłoby już :)
Ceny porównywalne 360zł/m-c , ale u Kasi77 w tej cenie jest już karma, a w Teresinie do tej ceny trzeba dorzucić na karmę
Gdybyście chciały podam na PW numery telefonów
Zaznaczam jednak, że to raczej nie są typowo domowe tymczasy[/QUOTE]

[quote name='lika1771']Tutaj jest fajny hotelik i wiem ze dla psa jest miejsce z cena tez idzie sie dogadac
[url]http://www.piespodgrusza.yoyo.pl/[/url]
Jest to hotelik u Ginn sa fotki nigdy tam nie byłam,ale z fotek to raj dla zwierzakow[/QUOTE]

Hotelik to fajna sprawa, ale droga :(
360 zł + karma i pewnie + wet za takie maleństwo? O wiele za dużo...
Myślę, że Gabi wzięłaby duzo mniej.
Kapselek to takie "przepraszam że żyję"... mało je, w kojcu nie brudzi (więc w domu też nie będzie), pokornie znosi wszelkie zabiegi. Może mieszkać z innymi zwierzakami.