saphira18 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 uff czyli panikę tylko zasiałam... przepraszam:oops: Quote
soboz4 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Mam Panią, która chce adoptować Pompona, tylko pyta się całkiem serio czy nasz Pompon czyli "Golas śląski" jest całkiem w typie rasy... I co ja mam jej odpowiedzieć??? Quote
saphira18 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 aj Ci ludzie... wszystko byle mieć psa w typie rasy, "rasowego" ale nie można jej skreślać od razu przecież... sama nie wiem Quote
Anula Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 To niech ta Pani przyjedzie do Schroniska i oceni czy jest w typie rasy,a jeżeli nie to muszą wystarczyć fotki. Quote
soboz4 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 opisałam jej prawdę, zobaczymy, chce kupić całą wyprawkę dla Pompona, bardzo fajnie pisała i sensowne pytania oprócz tej rasy, ja wiem że teraz jest tyle ras, że sama 3 lata temu mało nie popełniłam gafy na spacerze, bo chciałam zawołać jaki uroczy kundelek, a to był basenji ... Dobrze, że brat mi pychol zamknął, bo facet od razu się rozgadał jak to tylko parę takich psów jest w Polsce Golasów śląskich można śmiało powiedzieć jest tylko JEDEN!!! Quote
maciaszek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Byłam dziś w schronisku. Dowiedziałam się, że Pompom został wczoraj adoptowany. Podobno nie przez tą panią od golasa śląskiego. Quote
saphira18 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Po obcięciu to była kwestia czasu;) Powodzenia Pompon!:) Quote
kimiji Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Ale super!!! :) Powodzenia słodki ;) Quote
miudzioszka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ja dzisiaj poszła na ostatni boks a tam Pompona nie ma, się zdziwiłam i bardzo ucieszyła, życzę Ci miłego życia Pomponiku :) Quote
Recommended Posts