Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malawia']A czy jutro po południu ktoś się wybiera na poszukiwanie suni?! Szczerze myślałam,że dziś się sunia znajdzie! Ja od 17 jestem do dyspozycji.[/QUOTE]

Ja jutro z Bogusią rano się wybieram, ale po południu już nie dam rady - służę jedynie telefonem, to ew. naprowadzania na okolice zamiejscowych. :roll:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Atomowka']Niestety suni nie ma
Pani z warzywniaka nie widziała jej dzisiaj, ale zostawiłyśmy karmę i nr telefonu w razi gdyby sunia się pojawiła
Obeszliśmy cały park, okolice Chodeckiej i polanke przy Rembielińskiej nikt suni nie widział

Szczerze podejrzewam,że sunia jest już w innym miejscu[/QUOTE]

Powiem Wam, że padam...

Tą babę od warzyw to bym w pysk strzeliła - "[I]tak tak, oczywiście, jak się pokaże to jej dam, zadzwonię[/I]", trele morele, a wody i kawałka chleba to żałowała wcześniej oraz minuty rozmowy - teraz o dawanie wody to nawet jej nie prosiłam, kałuże są (przepraszam...), więc żarcie ważniejsze. Zostawiłam jej nieotwarte pudełeczko(takie aluminiowe, wiecie), które dziś kupiłam, coby się nie psuło. Nawet w torebeczkę foliową se schowała, zołza jedna!

To nawet jeden z grupy trzech pijaczków obiecał pomoc, jak tylko takiego zwierzaka zobaczy! Wprawdzie alkoholikom wierzyć nie można tak całkiem, ale... To nawet facet nie zaczepiany przez nas, który przypadkowo usłyszał rozmowę z taka babcią ledwie słyszącą, zapytał jakiego psiaka szukamy i że jak tylko zobaczy to da znać!

Jednak mam nadzieję, że ktoś się zlituje i da znać, tylko trzeba to Bródno lepiej obkleić. Może jakoś bardziej błagalnie napisać to ogłoszenie i podać te informacje o imieniu i gdzie ją widziano itp. Ale to już chyba nie na moją głowę, zwłaszcza dziś...

Jeszcze jest "Nowa Gazeta Praska", jest "Nasze Bródno", jest "Biuletyn Targówka" czy jakoś tak - może by tak ogłoszenie...? Tylko nie wiem, jak długi mają ten no, cykl drukarski czy jak go tam zwą...

Posted

mam plan szatański co by od ok 6 rano kiedy jeszcze jest spokojnie suczy szukać .O takiej porze na Bródnie jeszcze nie byłam... Znajdziemy psiaka :) Zobaczym ile wytrwam ale jakby co to numer do mnie 501 233 163 . Trzymajcie kciuki :)

Posted

[quote name='Malawia']A czy jutro po południu ktoś się wybiera na poszukiwanie suni?! Szczerze myślałam,że dziś się sunia znajdzie! Ja od 17 jestem do dyspozycji.[/QUOTE]

[quote name='Aga2402']Ja dziś po południu i wieczorem się wybieram na szukanie suni.[/QUOTE]
to mamy dwie osoby , ktore moga poszukac suni dzisiaj po poludniu, moze przekazcie sobie namiary i sie umowcie, prosze.

Posted

[quote name='inka33']Ja jutro z Bogusią rano się wybieram, ale po południu już nie dam rady - służę jedynie telefonem, to ew. naprowadzania na okolice zamiejscowych. :roll:[/QUOTE]

[quote name='exploit-oi']mam plan szatański co by od ok 6 rano kiedy jeszcze jest spokojnie suczy szukać .O takiej porze na Bródnie jeszcze nie byłam... Znajdziemy psiaka :) Zobaczym ile wytrwam ale jakby co to numer do mnie [B]501 233 163 [/B]. Trzymajcie kciuki :)[/QUOTE]
mam nadzieje ze moze wlasnie szatanski plan pomoze..............Trzymam caly czas!

Posted

Dalam ogloszenia rowniez w tych gazetach ale tam zdjec sie nie wstawia a za jedno trzeba zaplacic 170 zl na to mnie nie stac. Dalam w wydaniach internetowych. Jeszcze SM tam na miejscu trzeba zawiadomic bo jest zawiadomiony Eko -Patrol ale oni sie zmieniaja i jak mowia nie przekazuja sobie informacji................

Posted

[B]501 233 163 exploit-oi

[/B][B]791 566 678[/B] [I][B]Atomowka[/B][/I]
Tutaj nr i[B]nki33 [/B]w Plus (który czasem się wyłącza) [B]661 950 817 albo 22 371 73 87[/B], który działa jak stacjonarny, ale jest przenośny (nomadic Sferii).

Uwazam, ze tylko[B] Chodecka [/B][COLOR=red]i zabrac ze soba troche karmy jakies miseczki z woda ,zeby postawic w krzakach.moze kocyk, bo najlatwiej jest zlapac psiaka
.[/COLOR]
Telefon do [B]Bogusi 507 196 636[/B]

Telefon do P.Ani, wlascicielki [B]500 709 717 adres, ul. Toruńska 52/3[/B]

[B]Aga 2402 tel na pw[/B]

[B]Malawia[/B] tel ?

Posted

[quote name='Ellig'][B]501 233 163 exploit-oi

[/B][B]791 566 678[/B] [I][B]Atomowka[/B][/I]
Tutaj nr i[B]nki33 [/B]w Plus (który czasem się wyłącza) [B]661 950 817 albo 22 371 73 87[/B], który działa jak stacjonarny, ale jest przenośny (nomadic Sferii).

Uwazam, ze tylko[B] Chodecka [/B][COLOR=red]i zabrac ze soba troche karmy jakies miseczki z woda ,zeby postawic w krzakach.moze kocyk, bo najlatwiej jest zlapac psiaka
.[/COLOR]
Telefon do [B]Bogusi 507 196 636[/B]

Telefon do P.Ani, wlascicielki [B]500 709 717 adres, ul. Toruńska 52/3[/B]

[B]Aga 2402 tel na pw[/B]

[B]Malawia[/B] tel ?[/QUOTE]

[B]jak już ją namierzycie, to przykucnijcie, bez gwałtownych ruchów, nie podnoście nad nią ręki itd. jak już będzie bardzo blisko - tak na swobodne wyciągnięcie ręki to zdecydowanie przyciśnijcie ją do ziemi, tak, żeby wam nie zwiała....
a potem to już na spokojnie można ją wziąć na ręce (nie wyrywa się i nie drapie)[/B]

Posted

inka33 i Bogusia chodza od godziny, rozwieszaja plakaty teraz ida na komende policji, suni nie ma. I dzisiaj znowu sie nie pokazala:(

Chyba mozemy tylko liczyc na szczescie exploit-oi..............................

Posted

Pamiętajcie też o złomiarzach i innych nurkach. Oni są wszędzie, łażą po śmietnikach itp. Ponieważ telefonów nie mają można się umówić, żeby do kogoś zaufanego podeszli i dali znać. Oczywiście trzeba im mówić, że się odwdzięczycie.

Posted

[quote name='mmd']Pamiętajcie też o złomiarzach i innych nurkach. Oni są wszędzie, łażą po śmietnikach itp. Ponieważ telefonów nie mają można się umówić, żeby do kogoś zaufanego podeszli i dali znać. Oczywiście trzeba im mówić, że się odwdzięczycie.[/QUOTE]
Tak "dziewczyny" robily i robia :(

Posted

Dziewczyny exploit-oi właśnie złapała sunię i czeka na posiłki, bo nie jest pewna, czy to ta sunia, a Pani właścicielka jest właśnie po drugiej stronie miasta. Pomóżcie jej proszę

Posted

[quote name='Noemi1']Dziewczyny exploit-oi właśnie złapała sunię i czeka na posiłki, bo nie jest pewna, czy to ta sunia, a Pani właścicielka jest właśnie po drugiej stronie miasta. Pomóżcie jej proszę[/QUOTE]
O kurka....

Posted

[quote name='Noemi1']Dziewczyny exploit-oi właśnie złapała sunię i czeka na posiłki, bo nie jest pewna, czy to ta sunia, a Pani właścicielka jest właśnie po drugiej stronie miasta. Pomóżcie jej proszę[/QUOTE]
To nie ona. Obejrzały - to inna suczynka.

Posted

[quote name='Nutusia']O matko - prawie na zawał padłam... Kurczę, musi się udać![/QUOTE]
Nie ma tego złego... rano exploi-oi znalazła czyjegoś zaginionego psa, a teraz być może czyjąś sunię. "Naszej" nie ma.

Posted

[COLOR=red][B]Słuchajcie![/B][/COLOR]

exploit znalazła na Bródnie inną suczkę, w typie Maxi/Demi tylko ciemniejszą.

Jesteśmy teraz u mnie w domu, czyli na Kondratowicza naprzeciwko Parku Bródnowskiego.

Chciałybyśmy Was prosić o poszukanie, czy taki zwierz jest na dogo, jak jestescie oblatane.

Nie bardzo umiemy wstawić zdjęcie. Zaraz jej zrobimy. Do kogo możemy je wysłać na maila, żeby wstawił na dogo?

Posted

[quote name='Ellig']Sunia jest oglaszana w klinice na Konratowicza, zaraz bedziemy sprawdzac.[/QUOTE]

To nie ta - już sprawdziłyśmy -też się dałam nabrać, bo nie pamiętałam, że w ogłoszeniu jest, że znaleziono.... tamta jest młodsza od znalezionej przez exploit

Posted

[img]http://images8.fotosik.pl/2647/1d5e2ae84bea0850gen.jpg[/img]

[img]http://images8.fotosik.pl/2647/ddd654726644cb03gen.jpg[/img]

[img]http://images8.fotosik.pl/2647/c6910bacba761de6.jpg[/img]