Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marycha35']Boszeee, jak śliczna bidula! A to jest o okolicach Wa-wy? Porozsyłam wątek, trzeba ściągnąć Dziewczyny od Onków:)[/QUOTE]

Marycha35 niezawodna jest...;-)

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DONnka']Skontaktowałam p. Przemka z Moniką (siostrą cioteczki sambo_os1) i właśnie się dowiedziałam, że już rozmawiali o suni i wszystko jest na dobrej drodze :multi::multi::multi:
WIELKIE DZIĘKI...niezawodna cioteczko :lol:

Posted

[quote name='DONnka']Skontaktowałam p. Przemka z Moniką (siostrą cioteczki sambo_os1) i właśnie się dowiedziałam, że już rozmawiali o suni i wszystko jest na dobrej drodze :multi::multi::multi:

Ale super, ale super!!!
Żeby tylko wszystko skończyło się dobrze dla Sunieńki im oczywiście dla Pana Przemka!!!

Posted

Naprawdę nie zasługuję na taką chwałę :oops:
Akurat wiedziałam, że p.Przemek szuka ONki, bo kontaktował się ze mną na wątkach owczarkowych, akurat ta sunia, o którą się starał poszła do swojego domku :multi:, więc niewiele myśląc zadzwoniłam do Niego.
Oby teraz tylko udało się pomyślnie sfinalizować sprawę :lol:
Suńka jest taka piękna, że aż mnie normalnie w dołku ściska ;)
Gdybym miała warunki, sama bym Ją wzięła :lol:

Posted

spadam do pracy,zajrzę tu wieczorkiem.
wczoraj panna za każdym człekiem biegała,w pgr,na cmentarzu,przy sklepie,jakby szukała swojego....
dziś jak tylko pojawi się pod bramą,a zapewne zgłodnieje i przyjdzie na jedzenie to mama ją już przejmie na posesję i będziemy kontaktować się z panem Przemkiem.

Posted

Pies prześliczny i po pyszczku widać, że młodziutki. Życzę Lizce szczęścia, mam nadzieję, że Pan Przemek przespał się z problemem i sunia pojedzie do niego.
A ludzie, no cóż, kuleczka urosła, zaczęła być ciężarem. Najchętniej chodziłabym z automatem i strzelała takim po oponach. U nas też co roku kilka psów się wałęsa przed świętami i w wakacje.

Posted

[quote name='sambo_os1']spadam do pracy,zajrzę tu wieczorkiem.
wczoraj panna za każdym człekiem biegała,w pgr,na cmentarzu,przy sklepie,jakby szukała swojego....
dziś jak tylko pojawi się pod bramą,a zapewne zgłodnieje i przyjdzie na jedzenie to mama ją już przejmie na posesję i będziemy kontaktować się z panem Przemkiem.[/QUOTE]

To by było świetne rozwiązanie...żeby nie zginęła....

Posted

Tak, koniecznie trzeba się Nią zająć i dać jej tymczasowe miejsce...
Żeby tylko nie znalazł się ktoś, kto znowu weźmie Ją na "chwilę" a potem zostawi, lub nie daj Boże, żeby się jej coś złego przytrafiło...

Posted

[quote name='sambo_os1']spadam do pracy,zajrzę tu wieczorkiem.
dziś jak tylko pojawi się pod bramą,a zapewne zgłodnieje i przyjdzie na jedzenie to mama ją już przejmie na posesję i będziemy kontaktować się z panem Przemkiem.[/QUOTE]

Tak, tak niech koniecznie zabierze sunię z ulicy, bo jeszcze weźmie pięknotę ten, co nie powinien tfu, tfu ... odpukać!
Ja ciągle mam przed oczami Alexa :(
Czekamy cioteczko na Ciebie wieczorem i liczymy na jakieś dobre wieści :)

Posted

wiem tylko tyle że sunia wczoraj nie pojawiła się na jedzonko:shake:,mama dzisiaj przejdzie po okolicy z obrożą i smyczą na wypadek gdyby ją spotkała.Mam nadzieję że nie przepadnie skoro dom czeka :-( podobno biegła wczoraj za jakimiś ludźmi na rowerach.....przekazuje informację które mam na odległość więc wybaczcie że nie odpisuje od razu.

Posted

Dostałam telefon że Liza widziana była koło sklepu,więc wróciła,trzeba tylko ją teraz złapać.Moja siostra jedzie w piątek po pracy i postara się ją namierzyć,chyba że zrobi to wcześniej mama.Więc niech Pan Przemek nie rezygnuje,siostra pozostanie z nim w kontakcie.