sambo_os1 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Marycha35']Boszeee, jak śliczna bidula! A to jest o okolicach Wa-wy? Porozsyłam wątek, trzeba ściągnąć Dziewczyny od Onków:)[/QUOTE] Marycha35 niezawodna jest...;-) Quote
sambo_os1 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='DONnka']Skontaktowałam p. Przemka z Moniką (siostrą cioteczki sambo_os1) i właśnie się dowiedziałam, że już rozmawiali o suni i wszystko jest na dobrej drodze :multi::multi::multi: WIELKIE DZIĘKI...niezawodna cioteczko :lol: Quote
Marycha35 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Coś Ty, Dziewczyny kochane, że dały znać, serducha mają ONkami wypełnione;) Wcale mnie to nie dziwi...:) DONka DZIĘKOWAĆ!!!!!:) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='DONnka']Skontaktowałam p. Przemka z Moniką (siostrą cioteczki sambo_os1) i właśnie się dowiedziałam, że już rozmawiali o suni i wszystko jest na dobrej drodze :multi::multi::multi: Ale super, ale super!!! Żeby tylko wszystko skończyło się dobrze dla Sunieńki im oczywiście dla Pana Przemka!!! Quote
Ironiaaa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 DONka ty cudotworczynio!!! Super ze sunia juz ma zaplanowany domek! Niech teraz tylko wszystko sie zgra i bedzie kolejna bida uratowana! Quote
DONnka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Naprawdę nie zasługuję na taką chwałę :oops: Akurat wiedziałam, że p.Przemek szuka ONki, bo kontaktował się ze mną na wątkach owczarkowych, akurat ta sunia, o którą się starał poszła do swojego domku :multi:, więc niewiele myśląc zadzwoniłam do Niego. Oby teraz tylko udało się pomyślnie sfinalizować sprawę :lol: Suńka jest taka piękna, że aż mnie normalnie w dołku ściska ;) Gdybym miała warunki, sama bym Ją wzięła :lol: Quote
Marycha35 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Miałam podobne odczucia..., jest śliczna:) Quote
magdyska25 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ekspresowy, mam nadzieję ds. Kciuki zaciśnięte!!! Quote
sambo_os1 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 spadam do pracy,zajrzę tu wieczorkiem. wczoraj panna za każdym człekiem biegała,w pgr,na cmentarzu,przy sklepie,jakby szukała swojego.... dziś jak tylko pojawi się pod bramą,a zapewne zgłodnieje i przyjdzie na jedzenie to mama ją już przejmie na posesję i będziemy kontaktować się z panem Przemkiem. Quote
pola53 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Pies prześliczny i po pyszczku widać, że młodziutki. Życzę Lizce szczęścia, mam nadzieję, że Pan Przemek przespał się z problemem i sunia pojedzie do niego. A ludzie, no cóż, kuleczka urosła, zaczęła być ciężarem. Najchętniej chodziłabym z automatem i strzelała takim po oponach. U nas też co roku kilka psów się wałęsa przed świętami i w wakacje. Quote
magdyska25 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='sambo_os1']spadam do pracy,zajrzę tu wieczorkiem. wczoraj panna za każdym człekiem biegała,w pgr,na cmentarzu,przy sklepie,jakby szukała swojego.... dziś jak tylko pojawi się pod bramą,a zapewne zgłodnieje i przyjdzie na jedzenie to mama ją już przejmie na posesję i będziemy kontaktować się z panem Przemkiem.[/QUOTE] To by było świetne rozwiązanie...żeby nie zginęła.... Quote
Sarunia-Niunia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Tak, koniecznie trzeba się Nią zająć i dać jej tymczasowe miejsce... Żeby tylko nie znalazł się ktoś, kto znowu weźmie Ją na "chwilę" a potem zostawi, lub nie daj Boże, żeby się jej coś złego przytrafiło... Quote
DONnka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='sambo_os1']spadam do pracy,zajrzę tu wieczorkiem. wczoraj panna za każdym człekiem biegała,w pgr,na cmentarzu,przy sklepie,jakby szukała swojego.... dziś jak tylko pojawi się pod bramą,a zapewne zgłodnieje i przyjdzie na jedzenie to mama ją już przejmie na posesję i będziemy kontaktować się z panem Przemkiem.[/QUOTE] Tak, tak niech koniecznie zabierze sunię z ulicy, bo jeszcze weźmie pięknotę ten, co nie powinien tfu, tfu ... odpukać! Ja ciągle mam przed oczami Alexa :( Czekamy cioteczko na Ciebie wieczorem i liczymy na jakieś dobre wieści :) Quote
DONnka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ja też czekam z niepokojem. Wzywamy do odpowiedzi cioteczkę sambo_os1 ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 I wciąż cisza... Ciekawe, jaka zapadnie decyzja w sprawie Lizuni.... Quote
sambo_os1 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 wiem tylko tyle że sunia wczoraj nie pojawiła się na jedzonko:shake:,mama dzisiaj przejdzie po okolicy z obrożą i smyczą na wypadek gdyby ją spotkała.Mam nadzieję że nie przepadnie skoro dom czeka :-( podobno biegła wczoraj za jakimiś ludźmi na rowerach.....przekazuje informację które mam na odległość więc wybaczcie że nie odpisuje od razu. Quote
pola53 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Niedobrze, ale myśle, że wróci tam, gdzie dostawała jeść. Quote
sambo_os1 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Dostałam telefon że Liza widziana była koło sklepu,więc wróciła,trzeba tylko ją teraz złapać.Moja siostra jedzie w piątek po pracy i postara się ją namierzyć,chyba że zrobi to wcześniej mama.Więc niech Pan Przemek nie rezygnuje,siostra pozostanie z nim w kontakcie. Quote
Sarunia-Niunia Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Szkoda, że Liza nie wraca tam, gdzie dostała jedzonko... Żeby tylko nic złego Jej nie spotkało.... W końcu nawet po wsi jeżdżą samochody... Quote
Dorothy Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 takiego ladnego psa moze ktos po prostu zabrac. Quote
Recommended Posts