Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="4"]Dziś otrzymałam wiadomość,że na miejscu Pikusia z mojego podpisu pojawiła się kolejna wyrzucona bida,młoda oneczka :-( Aby nie pozostała bezimienna nadałam jej imię Liza. Moja siostra,która jeszcze jest na działce zrobiła wywiad i okazało się iż wczorajszego wieczoru ktoś z auta wyrzucił sunię w okolicy cmentarza.Przybiegła do wsi i tam zakotwiczyła.Nie mamy pomysłu co z nią zrobić,siostra dziś odjeżdża już z działki....jedyne wyjście to schronisko niestety :placz: Niebawem może zacząć się cieczka i będzie stadko,albo już jest w ciąży???
Tego nie wiemy.Nie możemy jej pomóc inaczej jak ogłaszać,ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać,może ktoś z miłośników rasy miałby jakieś inne wyjście.DT mile widziany.Prosimy o każdą pomoc dla Lizy.
Fotki robione telefonem są kiepskiej jakości.

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, trafiłam tu z wątku Alexa i mam dobrą wiadomość :lol:
Powinien się tu na wątku dziś zjawić p. Przemek, który szuka ONki do adopcji. Przed chwilą z Nim rozmawiałam i był wstępnie zainteresowany :multi:
Wysłałam PW w tej sprawie do cioteczki, która założyła ten wątek i podałam nr telefonu do Pana
Trzymam mocno kciuki :lol:
Jak dla mnie sunia jest naprawdę piękna :loveu:

Posted

Dzięki cioteczki za pomoc,już wyjaśniam;
Liza znajduje się w okolicy Puław,została tam ponieważ moja mama będzie jeszcze na działce dwa tygodnie i ją dokarmia.
Może przez ten czas znajdziemy DS,DT...aby ominąć schron.Podaję też kontakt do mojej siostry bo to na jej prośbę założyłam suni watek.
[email protected]
Piękna jest dziewczyna :-)

Posted

Skontaktowałam p. Przemka z Moniką (siostrą cioteczki sambo_os1) i właśnie się dowiedziałam, że już rozmawiali o suni i wszystko jest na dobrej drodze :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Kajka_72']Alez piekna sunia. Ile ona moze miec miesiecy?[/QUOTE]
jest młodziutka,może ma ok roku,taki dzieciak....szczerze to nie widziałam jej na żywo ;-)
Ale pan Przemek jest na tak :multi:
Trzymam kciuki :happy1: