Jump to content
Dogomania

4 lata w schronie, nie doczekała swojego człowieka, Kasia odeszła cichutko za TM [*]

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzięki Belu, że jesteś u staruszki...
Ja do końca sierpnia bez dostępu do internetu jak bez ręki... a czas Kasetce płynie tak szybko:-(
żeby zdążyć zapewnić jej odrobinę normalności, godności, bliskości człowieka...

Posted

[quote name='anula42']dziewczyny-jeśli ona ma zarezerwowane miejsce u Czarodziejki to ja opłacam pierwszy miesiąc dla sunieczki[/QUOTE]
Bardzo dziekujemy Anulo.
Anett chyba rozmawiała z Czarodziejka i Kasetka ma rezerwacje, ale niestety potrzebujemy deklaracji, aby mogla pojechac. Biedula...:-(

Posted

[quote name='bela51']Pdnosze wątek staruszki.
Kochani, moze ktos zrobilby bazarek??? Albo bazarek cegiełkowy, zeby biedula miała pare grposzy na start w nowe zycie?
A moze macie jakies fanty, chetnie wystawie bazarek, prosze tylko o zdjęcia.[/QUOTE]

[B]Belu, jeśli zostaną mi z mojego bazarku jakieś fanty (książki, filmy, biżuteria) to mogłabym przekazać dla suni i dołozyć jeszcze kilka książek.[/B] Jeśli oczywiście chciałabyś ;) Sama bym Jej zrobiła bazarek, ale ja w przyszły poniedziałek wracam do pracy i na dogo będę już tylko z doskoku. Mogę pomagać w podnoszeniu i rozsyłaniu wątku :)

Cierpliwości suniaczku, pomoc już w drodze :)

[IMG]http://img147.imageshack.us/img147/2761/barra068zp6.gif[/IMG]

Posted

[quote name='bela51']Pdnosze wątek staruszki.
Kochani, moze ktos zrobilby bazarek??? Albo bazarek cegiełkowy, zeby biedula miała pare grposzy na start w nowe zycie?
A moze macie jakies fanty, chetnie wystawie bazarek, prosze tylko o zdjęcia.[/QUOTE]

Belu kochana mam troszeczkę fantów (ciekawych książek ) zrobię jutro zdjęcia i prześlę na @.
Podnoszę sunię wysokoooooooooooooo!!!!!!!!

Posted

[quote name='anula42']bedę dopłacać dla niej miejsce u Czarodziejki dopóki nie nazbieracie dla niej pieniążków[/QUOTE]

Cioteczko anula42 jestes nieoceniona :multi: :multi: :multi:
[B]Dziewczyny może warto zaryzykować i zabierać sunię, skoro cioteczka składa taką hojną propozycję [/B]

Posted

Ja stałej nie dam rady
Dorzuce skromne 20 zl i napisze do Basi, która już dawno oferowała ksiązki na bazarek (Basia w Nowej hucie mieszka)
Jeśli aktualne to Izunia skontaktuje cię z Basia.

Posted

[quote name='beka']Ja stałej nie dam rady
Dorzuce skromne 20 zl i napisze do Basi, która już dawno oferowała ksiązki na bazarek (Basia w Nowej hucie mieszka)
Jeśli aktualne to Izunia skontaktuje cię z Basia.[/QUOTE]
Beka, niech Basia przesle mi zdjęcia tych ksiazek i ceny. Opisy znajde w necie. Wysyłka byłaby od niej, dobrze ?

Posted

[quote name='anula42']kochane- rozmawiałam z Czarodziejką- nazbierajcie tylko na transport a reszta to juz moja sprawa[/QUOTE]

Nie, no ta kobieta przyprawi mnie o zawał serca z radości :multi: :multi: :multi:
Cioteczki, zabierajcie suniaczka z tego schronu :):):)
Donuś będzie miał towarzystwo koleżanki :):):)

Posted

Anula SZOK!! Ogromne dzięki za pomoc!!:loveu::loveu:
Kasi szykuj się do drogi...:multi::multi:

DadaM bo nie zapytałam o odezw z ogłoszeń ale rozumiem, że nie ma o co pytać?:cool3:

Posted

[quote name='anett']DadaM bo nie zapytałam o odezw z ogłoszeń ale rozumiem, że nie ma o co pytać?:cool3:[/QUOTE]

Niestety, cisza :-/

Jutro postaram się porozsyłać wątek, nie można zostawić wszystkiego na głowie Anuli, potrzebne są deklaracje.
A swoją drogą - ja też jestem w szoku :)
Anula - dziękujemy :)