anett Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Dzięki Belu, że jesteś u staruszki... Ja do końca sierpnia bez dostępu do internetu jak bez ręki... a czas Kasetce płynie tak szybko:-( żeby zdążyć zapewnić jej odrobinę normalności, godności, bliskości człowieka... Quote
anula42 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 dziewczyny-jeśli ona ma zarezerwowane miejsce u Czarodziejki to ja opłacam pierwszy miesiąc dla sunieczki Quote
bela51 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='anula42']dziewczyny-jeśli ona ma zarezerwowane miejsce u Czarodziejki to ja opłacam pierwszy miesiąc dla sunieczki[/QUOTE] Bardzo dziekujemy Anulo. Anett chyba rozmawiała z Czarodziejka i Kasetka ma rezerwacje, ale niestety potrzebujemy deklaracji, aby mogla pojechac. Biedula...:-( Quote
DONnka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='bela51']Pdnosze wątek staruszki. Kochani, moze ktos zrobilby bazarek??? Albo bazarek cegiełkowy, zeby biedula miała pare grposzy na start w nowe zycie? A moze macie jakies fanty, chetnie wystawie bazarek, prosze tylko o zdjęcia.[/QUOTE] [B]Belu, jeśli zostaną mi z mojego bazarku jakieś fanty (książki, filmy, biżuteria) to mogłabym przekazać dla suni i dołozyć jeszcze kilka książek.[/B] Jeśli oczywiście chciałabyś ;) Sama bym Jej zrobiła bazarek, ale ja w przyszły poniedziałek wracam do pracy i na dogo będę już tylko z doskoku. Mogę pomagać w podnoszeniu i rozsyłaniu wątku :) Cierpliwości suniaczku, pomoc już w drodze :) [IMG]http://img147.imageshack.us/img147/2761/barra068zp6.gif[/IMG] Quote
Zofija Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Mogę zadeklarować 5zł miesięcznie. W miarę mozliwości będę wpłącać więcej. Poproszę o konto Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='bela51']Pdnosze wątek staruszki. Kochani, moze ktos zrobilby bazarek??? Albo bazarek cegiełkowy, zeby biedula miała pare grposzy na start w nowe zycie? A moze macie jakies fanty, chetnie wystawie bazarek, prosze tylko o zdjęcia.[/QUOTE] Belu kochana mam troszeczkę fantów (ciekawych książek ) zrobię jutro zdjęcia i prześlę na @. Podnoszę sunię wysokoooooooooooooo!!!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Pokazuj się sunieczko .........dlaczego nikt tu nie zagląda ???? :( Quote
DONnka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jestem znowu u sunieczki :) Wysłałam kilkanaście PW z zaproszeniami, ale coś cichutko u Niej na razie ... :( Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 To ja jeszcze raz podrzucę dziewczynkę ........cioteczki proszę przybywajcie :( Nie zostawiajmy jej samej :( Quote
anula42 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 bedę dopłacać dla niej miejsce u Czarodziejki dopóki nie nazbieracie dla niej pieniążków Quote
bela51 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Moze poprosiny tez o wsparcie Skarpete Talcott ? Oni pomagają starym psiakom. Kasetka nie ma wiele czasu...:-( Quote
DONnka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='anula42']bedę dopłacać dla niej miejsce u Czarodziejki dopóki nie nazbieracie dla niej pieniążków[/QUOTE] Cioteczko anula42 jestes nieoceniona :multi: :multi: :multi: [B]Dziewczyny może warto zaryzykować i zabierać sunię, skoro cioteczka składa taką hojną propozycję [/B] Quote
beka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ja stałej nie dam rady Dorzuce skromne 20 zl i napisze do Basi, która już dawno oferowała ksiązki na bazarek (Basia w Nowej hucie mieszka) Jeśli aktualne to Izunia skontaktuje cię z Basia. Quote
anula42 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 skoro obiecałam tak będzie- niech dziewczynka dożyje w spokoju swoich ostatnich dni Quote
anula42 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 kochane- rozmawiałam z Czarodziejką- nazbierajcie tylko na transport a reszta to juz moja sprawa Quote
bela51 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dzwoniłam do anett. Miała szukac transportu i obiecała odezwac sie na wątku. Quote
bela51 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='beka']Ja stałej nie dam rady Dorzuce skromne 20 zl i napisze do Basi, która już dawno oferowała ksiązki na bazarek (Basia w Nowej hucie mieszka) Jeśli aktualne to Izunia skontaktuje cię z Basia.[/QUOTE] Beka, niech Basia przesle mi zdjęcia tych ksiazek i ceny. Opisy znajde w necie. Wysyłka byłaby od niej, dobrze ? Quote
azalia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Kochana,piękna sunieczka,przykro mi że na razie nie mogę pomóc,ale wspomogłam inne pieski,a jestem bez pracy. Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Podnosimy sunieczkę ..........wierzę że już niebawem jej los się zmieni!!!!!!! Pokazuj się piękna psinko! Quote
DONnka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='anula42']kochane- rozmawiałam z Czarodziejką- nazbierajcie tylko na transport a reszta to juz moja sprawa[/QUOTE] Nie, no ta kobieta przyprawi mnie o zawał serca z radości :multi: :multi: :multi: Cioteczki, zabierajcie suniaczka z tego schronu :):):) Donuś będzie miał towarzystwo koleżanki :):):) Quote
anett Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Anula SZOK!! Ogromne dzięki za pomoc!!:loveu::loveu: Kasi szykuj się do drogi...:multi::multi: DadaM bo nie zapytałam o odezw z ogłoszeń ale rozumiem, że nie ma o co pytać?:cool3: Quote
Dada M Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='anett']DadaM bo nie zapytałam o odezw z ogłoszeń ale rozumiem, że nie ma o co pytać?:cool3:[/QUOTE] Niestety, cisza :-/ Jutro postaram się porozsyłać wątek, nie można zostawić wszystkiego na głowie Anuli, potrzebne są deklaracje. A swoją drogą - ja też jestem w szoku :) Anula - dziękujemy :) Quote
anula42 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 no to Kasetko szykuj sie do Raju:multi::multi: Quote
Recommended Posts