Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

Beata z Sigma wyjechaly wlasnie ze schroniska:multi: :multi: :multi:

To ide szykowac reczniki, szampony, szczotki, jakies poslanie, miski, zabawki, co by dziewcze sie nie nudzilo:evil_lol: :loveu: jaaaa za niecala godzine beda juz u mnie:lol:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzodzo napisał(a):
mam nadzieję ze jutro tu Dagę zobaczymy:evil_lol:
jeszcze zyje:evil_lol:

laska juz wykapana i wszystkie spia. sa zgrzyty miedzy Shilla a Sigma niestety:mad: Adela tradycyjnie ma wszystko w nosie:loveu: dla bezpieczenstwa wszystkie maja plapki w kagancach:cool3:

Sigma kuleje na przednia prawa łape. jutro zobaczymy u weta co jest przyczyna.

Shilla doslownie przyklejona do mnie spi:evil_lol:

Posted

ja pier...:angryy: Polsat puscil wczoraj material o tym schronisku. ale w porownaniu do tego co widzialysmy na zdjeciach, to tamte psy w materiale nie byly w najgorszym stanie:angryy: jakbym dorala ludzi za to odpowiedzialnych, to......pi pi pi pi pi pi:mad: :angryy: :shake: :placz:

zyje:evil_lol: dziewczyny nadal spia:loveu:

Posted

a czy bylo w reportazu powiedziane co zamierzaja zrobic?jakies konsekwencje?i co z psami??

piekne sunie daga:loveu:do kiedy Sigma u Ciebie zostaje??aha z tego co wiem to idzie dzis do hotelika tak??

Posted

z psami nie wiedza co zrobia bo zadne schronisko ich nie chce.:shake: a o konsekwaencjach nic nie powiedzieli, albo przegapilam.

Sigma dzisiaj do hotelu sie przenosi:-( ale bedzie czestym gosciem u mnie, no i bedziemy z Beata z nia na spacery biegac i do weta....nie bedzie w tym hotelu osamotniona na pewno;)

Posted

ajaja starcie dobek + kot wolałabym tego hie widzieć, a jednak.. Na spacerze z moim piesem widziałam jak jakaś bestia poszczuła swojego dobcia na przechadzającego się nieopodal kota.. to było straszne, z kota zostały tylko jakieś szczątki.. wrr...

Posted

Gonitwa napisał(a):
ajaja starcie dobek + kot wolałabym tego hie widzieć, a jednak.. Na spacerze z moim piesem widziałam jak jakaś bestia poszczuła swojego dobcia na przechadzającego się nieopodal kota.. to było straszne, z kota zostały tylko jakieś szczątki.. wrr...
eeee no moj kot jak najbardziej zywy jest:cool3:

Posted

daga_27 napisał(a):
Sigma dzisiaj do hotelu sie przenosi:-( ale bedzie czestym gosciem u mnie, no i bedziemy z Beata z nia na spacery biegac i do weta....nie bedzie w tym hotelu osamotniona na pewno;)

U mnie tez bedzie czesto goscila :-) Dzis bialutko u nas, zreszta wczoraj Sigme tez Tczew na bialo przywital.
Jak do 16:00 sie nie stopi to wieczorkiem wstawie foty Sigmy na sniegu.

Beata

Posted

wrocilam wlasnie z Sigma od weta. niestety nie mam dobrych wiesci. Dr Malec ocenil jej wiek na ok 5 lat. Sigma ma guza sutka i do tego duzy wyciek (chlapnelo strasznie). trzeba to usunac jak najszybciej i doktor sugerowal by od razu wysterylizowac sunie.
wazy prawie 5 kilo mniej niz Sonia :-( 18 kg na dobermana, to sobie wyobrazcie jaka ona jest chuda :-( no i organizm wycienczony. ech....

Posted

karusiap napisał(a):
18 kg????to przeciez chudzina:(
ehh czyli znowu wszytsko rozchodzi sie ,ze brak nam kasy na operacje??:(
biedne psiaki

Boże 18 kg. Biedna psinka! to ja z mężem chyba przesadzilam w drugą strone, bo Vika waży ...........40 kg. Ale ona jest duza jak pies. Oj!