Karilka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Na kogo podać kontakt do Bruno? I... sorry za lekkiego offa: Znalazłam szczeniaczka w lesie i pilnie szukam mu domu:roll: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6487328#post6487328[/url] Jest super fajny... bardzo sie przywiązał do mnie a ja do niego ( no cóż, miękka d**a jestem :oops:) Quote
BeataJ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Karilka']Ponawiam pytanie: Na kogo podać kontakt na szczeniaczka?? Ile Atena ma latek?[/quote] Na razie podaj emaila nadziei. Wg mnie mozemy poczekac czy Niemcy go zabiora. jak nie to mozna podac namairy na wl Ramzesa, choc wg tego co mi mowil....we wtorek, pies bedzie w schronie. Atena - nie widze fotek, nie wiem ile latek. Beata Quote
Ania_i_Kropka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Kontakt w sprawie Bruno podaj na mnie Tel 693633211 lub 691316264 mail [email][email protected][/email] Quote
Karilka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dziękuję! Email nadziei to [email][email protected][/email] ? Quote
BeataJ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Dostalam info od wl Ramzesa, ze podczas remontu ksiazeczka sie gdzies zagubila i Pan jej znalezc nie moze.... Beata Quote
_bubu_ Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='BeataJ']Dostalam info od wl Ramzesa, ze podczas remontu ksiazeczka sie gdzies zagubila i Pan jej znalezc nie moze.... Beata[/quote] ciekawe czy jest w ogóle szczepiony.. jeśli twierdzi że tak to powinien mu wet u którego szczepił, wystawić zaświadczenie. Quote
karusiap Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 a Ramzes ma juz jakies ogloszenia?? co my zrobimy....tak malo czasu:( Quote
Anashar Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='Karilka']Dziękuję! Email nadziei to [email][email protected][/email] ?[/QUOTE] Nie. [email][email protected][/email] Quote
Mido Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :roll: a pan od gluchego wogole przeslal od weta wyniki i diagnoze tej gluchoty??? bo mowil ze wysle. Quote
Dea Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ten pan od Ramzesa coraz mniej mi się podoba:angryy: Co do kontaktu na niego, jeśli trafi do schronu w Żywcu, to najlepiej byłoby na wolontariuszki z Żywca, a póki ich nie ma (zdaje się, że Hund na urlopie, a Bubu też coś pisała, że wyjeżdza, albo odwrotnie) to można na mnie, bo jestem najbliżej na razie chyba. Później się zmieni. Na pana od dobka bym nie podawała, bo jakoś mu nie wierzę, że dokładnie sprawdzi komu go oddaje. Quote
karusiap Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Tak absolutnie nie na niego...Hund wraca 20 a bubu 25 chyba... jest jeszcze Jola_K, ktora jest wolontariuszka z Zywcu..i na pewno nam pomoze jak by cos sie dzialo... ale ja nie moge zdzierzyc tego,ze on ma trafic do schroniska...przeciez jak jest gluchy to duze psy raz dwa sie z nim rozprawia:( Quote
Dea Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Jola no pewnie, zapomniałam. To na Jolę byłoby najlepiej. Ja też tego nie mogę zdzierżyć, zwłaszcza, że nie ma tam szans na oddzielny kojec:placz: Napiszę do xxxx52 czy może już coś wie. Chociaż tymczas jakiś by się przydał! No i trzeba to zaświadzczenie od weta o szczepieniu dostać, bo przecież gdyby miał jechać to paszport trzeba będzie wyrobić. Jak nie jest szczepiony to kwarantanna i te sprawy może wykluczyć wyjazd i ja faceta chyba uduszę:angryy: Quote
karusiap Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 kurde koniecznie musi znalesc...ale ja watpie czy ona ma co szukac...czy on na pewno do wtorku bedzie trzymal Ramzesa???Dea spytaj go prosze w jakich godz planuje Go odwiesc... Quote
karusiap Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 oczywiscie po paru dniach znalazlam pytanie Beatko...Max nie sprawdzany na dzieci,ale nie sadze by byl jakikolwiek problem...jest energiczny ale zero agresji Quote
Ania_i_Kropka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dzisiaj próbowałam sprawdzić czy Bruno ma tatuaż i nic nie znalazłam, ale chłopak strasznie się wiercił. Jutro mój TZ spróbuje jeszcze raz. Quote
Dea Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 dostałam info od xxxx52, że Ramzes pojedzie do Niemiec z mamą i szczeniakami Viki&Bari. Czy ktoś wie, kiedy Olena wraca? Albo ma kontakt do niej? Z panem od dobka jestem w kontakcie. Ma w poniedziałek załatwić zaświadczenie od weta, kiedy i na co dobek był szczepiony. Quote
BeataJ Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='Dea']dostałam info od xxxx52, że Ramzes pojedzie do Niemiec z mamą i szczeniakami Viki&Bari. Czy ktoś wie, kiedy Olena wraca? Albo ma kontakt do niej? Z panem od dobka jestem w kontakcie. Ma w poniedziałek załatwić zaświadczenie od weta, kiedy i na co dobek był szczepiony.[/quote] Super!!! Olena juz jest w domu! Ja mam z nia kontakt. Beata Quote
ewatonieja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 oprócz samca w łódzkim schronisku mamy tez chora dobermankę link do strony, wiarygodne info tylko jesli chodzi o numer ,płeć i opis czyli stan suni,jak widac wychudzona :( [url]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1427[/url] link do chłopaka [url]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1517[/url] Quote
Rybc!a Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Znalezione na wrocławskiej stronie schroniskowej: [CENTER][B]1127/07[/B] [B]10 miesięcy, pies, duży, mieszaniec dobermana. Został znaleziony. Jest energiczny, łagodny i wesoły. Lubi szczekać. Trochę bojaźliwy. Wymaga jeszcze sporo pracy wychowawczej. [/B] [B][IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/md1.jpg[/IMG] [IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/md2.jpg[/IMG][/B][/CENTER] Quote
aisaK Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Tak na szybko: Eryczek: [IMG]http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/f/6/5/9/26197347_d.jpg[/IMG] [IMG]http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/f/6/8/9/26197487_d.jpg[/IMG] Nie wiecie kto zaszczepi i zajmie się przygotowaniem Ramzesa??Czy pojedzie też do Oleny? Quote
romenka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [B]Kasiu [/B]:loveu: :smilecol: :bigcool: :BIG: Jaki śliczny Eryczek!!!!!:smilecol: :loveu: [SIZE=5][COLOR=red][B]Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] Napisz jak się czujecie?? Kasiu Kiedy sie to cudo narodziło? Kolejny malutki dogomaniaczek jest na świecie:bigcool: :bigcool: :bigcool: Uściski i buziaki ode mnie,Kubusia i całej sfory mojej :buzi: Quote
Asior Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Kasiu, aaale Ci zazdroszcze.... ja jesczze muszę poczekać ok 5 miechów ....a to się tak niesamowicie dłuży..... Quote
karusiap Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Mlody Ramzes nie trafi do schroniska...wszyscy zdaja sobie sprawe co stanie sie z mlodym gluchym psem w przepelnionym boksie...zabierzemy go do Krakowa do hotelu...mamy juz z Dea mniej wiecej plan na przjecie go i cala trase..czekamy jeszcze czy Jola da rade nam pomoc... bedziemy mu szukac domku i starac sie z nim pracowac... ale bedziemy bardzo potrzebowac Waszej pomocy... Quote
romenka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [quote name='aisaK'] Gdzie mogę zamieścić zdjęcie mojego małego synka? [/quote] Jak to gdzie :cool3: Na wątek romenki:loveu: Quote
Recommended Posts