Mido Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 A o tym cos wiemy ?? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/633743_doberman_sunia_2_lata.html z dnia: 2007-08-09 Region: Małopolskie Doberman suka około 2 lata czeka na nowy dom.Pies pokrzyżował komuś plany wakacyjne i został wyrzucony z samochodu.Jest łagodna i wychudzona . Kolor czarny podpalany. Do oddania za darmo. Pies znajduje się w miejscowości Oblekoń tj 100km od Krakowa lub 40 od Tarnowa . Ania 514340452 Beata a zobacz tekst tego ogloszenia http://ale.gratka.pl/ogloszenie/629680_dobermana_kupie_z_trojmiasta_i_okolic.html A tu wymarzona wprost oferta dla pseudohodowli http://www.allegro.pl/item224145318_doberman_szczeniaki.html :-( Znowu dogo cos sie psuje i wywala mi blad na stronie i zlewa calosc posta :-( Quote
aisaK Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Czy możemy gościa śledzić? I zobaczyć gdzie mieszka i czy to nie kolejna pseudohodowla. A suczydełko pewnie ma cyce po ziemię!!! Dziewczyny? Wyrobicie sie w 2 tygodnie z dokumentami psa? Nigdy nie był szczepiony? Ma przecież 6 miesięcy!wrrr...... A te ogłoszenia...kolejne...załamać się można! Quote
karusiap Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Kasiu ale czy od szczepienia na wscieklizne do wyjazdu nie musi minac conajmniej mieisac? Quote
modliszka84 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 karusiap napisał(a):Kasiu ale czy od szczepienia na wscieklizne do wyjazdu nie musi minac conajmniej mieisac? musi minąc 21 dni, dlatego Borys nie mógł jechac ostatnim razem :roll: Quote
aisaK Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A on w ogóle nie był szczepiony? To doopa zbita! Quote
karusiap Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 facet nie mial czasu zalatwic zaswiadczen a ksiazeczke zgubil:shake: po prostu pies chyba nigdy swiata nie widzial Quote
Dea Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Wiecie, ja gościa zaraz rozszarpię, bo mi nerwy puszczają. Umówienie się z nim graniczy z cudem, udzielny książę się kurde znalazł. :comp26::2gunfire::-x:wallbash::wallbash::wallbash: Nie dzwonię, bo jak Jola zadzwoniła, to mi napisał, że zadzwoniła w nieodpowiednim momencie. A chcę sama pojechać, bo ze względów rodzinnych obciążanie dzisiaj tym Joli byłoby nie w porządku. Do szału mnie doprowadza d...!!! Quote
karusiap Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 czy ten facet jest %$^&*&$%^??wiem,ze jest-pytanie retoryczne...przeciez sam mowil,ze dzis do 15 brac psa bo odda do schronu...co za:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: czyli co??masz czekac az laskawie zadzwoni czy co?? Quote
Dea Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 kurde nie wiem, zamykam biuro wcześniej i jadę, trudno. Będę dzwoniła z drogi do niego, i chyba sobie walerianę kupię, bo nie zdzierżę na miejscu!!! Tylko jak ja go znajdę, jeśli nie odbierze telefonu to nie wiem... Quote
karusiap Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 szlak by go trafil...Kasia a dzis potwierdzal,ze oddaje psa??zeby mu sie nie odwidzialo...:angryy: Quote
modliszka84 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 jesli macie znajomego weta, to zaszczepienie psa i wstawienie wstecznej daty w ksiazeczke chyba nie bedzie takim duzym problemem. :roll: Quote
Jola_K Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Kasia zwolnila mnie z wyjazdu po Ramzesa bede wieczorem to napisze wiecej o rozmowie, ktora przeprowadzilam z tym gosciem teraz musze zmykac, dzisiaj umarla moja babcia.......... ;( Quote
BeataJ Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Dea sie juz skontaktowala z facetem.......Jedzie po psa wlasnie, faceta juz nie bedzie, psa ma Dea wydac mama. Zobaczymy. papa Beata Quote
karusiap Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Jolu bardzo mi przykro:( czekam na wiesci od Dea,my ruszamy do Katowic ok 18 lub spotkamy sie na trasie Quote
_bubu_ Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Trzymam kciuki za Ramzesa. mam nadzieje ze facet nie wywinie jeszcze jakiegos numeru i psiak bedzie juz bezpieczny. a z tymi szczepieniami to bez komentarza.. Quote
dzodzo Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ten facet to jakis krętacz w ogole...oby Ramzes byl i zeby go wydali Quote
aisaK Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Czy może cos już wiadomo? Jola...bardzo mi przykro :-( Quote
Hakita Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 BeataJ, wysłałam pv. Domek wspaniały!!! :multi: Ale jak wiesz, to tylko potwierdzenie tego, co już sama wiesz...;) Quote
karusiap Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ramzes juz w hotelu:multi: Dea z mezem przywiezli go az do Krakowa!!a my ledwo sie przebilysmy przez te korki:oops: Dziekuje!!!:loveu: Zaloze mu potem watek to napisze wiecej Quote
BeataJ Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Dzieki za kontrole przed adopcyjna dla Karmi!!! Pozowle sobie zacytowac fragment tego co mi napisalas: "Wiem, że Pies, który do nich trafi będzie bardzo kochany, rozpieszczany i szczęśliwy... Ja jestem na TAK." To juz w czwartek Karmi trafi do tego cudownego domku:multi: :multi: :multi: Dzis u niej bylam, dostala kolejne puszki Royala. Nie widze aby specjalnie przytyla no ale wiem, ze dostaje puszki czyli wiemy, ze przynajmniej dostaje cos bardzo odzywczego. Znow sie ucieszyla na moj widok i machala ogonkiem - ale to piekny widok. Sandra ja przywiezie w czwartek do Tczewa i Pan dojedzie po Karmi do Tczewa. Ja chyba stane na glowie aby sie wyrwac z pracy i podjechac na kilka minut aby Pana poznac i pozegnac sie z Karmii. Dzis juz jej powiedzialam, ze tylko dwie noce jeszcze spi sama. Beata Quote
BeataJ Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Super, ze Ramzes juz w hotelu!!!! Dea mi pisala, ze chyba faktycznie nie slyszy. Ale jest przemily i bardzo sympatyczny. Beata Quote
karusiap Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 nasze dzieciatko.na razie bez fot... albo moze przekleje choc te co tu byly.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6524076#post6524076 Quote
Recommended Posts