Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia - ciężko powiedziec...
Muniek na spacerach rzuca sie na duze psy :-(
musiałyby sie spotkac najpierw, bo w ciemno raczej strach...

no ale dobra, powiem wam w tajemnicy cos :cool3: tylko ciiii
miałam ostatnio 2 telefony w sprawie Munka. Oba domki fajne, ale póki co zaden na 100% pewny, dlatego nie pisałam nic.
Jesli dobrze pojdzie to Muniek bedzie miał wizyte w ten weekend, ale jesli sie nie spodoba to bedzie miał za ok 2 tygodnie jeszcze jedna wizyte...

ale jakby co to ja nic nie pisałam, zeby nie zapeszyc... wiec ciii

Posted

modliszka84 napisał(a):
niestety.... żadnych nowości...
ja nie wiem czy ludzie sa niepoważni czy co... ale ta pani chętna nie zadzwoniła i nie umówiła sie na spotkanie... :shake:

Kurde no!!!!:placz:

Posted

ja powoli mam dosyć! :angryy: Ta babka, która była taka zdecydowana i miała w ten weekend obejrzec i zapoznac sie z Munkiem zrezygnowała...
Wlasnie dostałam odpowiedz, ze jej mąż i córka odradzili, bo pies za stary...:angryy:

K..a no rece opadaja :mad:

Posted

modliszka84 napisał(a):

Wlasnie dostałam odpowiedz, ze jej mąż i córka odradzili, bo pies za stary...:angryy:

K..a no rece opadaja :mad:

tzn, ze co - ze jak ktos "jest za stary" to nie ma juz zadnych szans na milosc i zainteresowanie !!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

kurcze....sa momenty, ze mam takie mysli "przeciez nie jestem w stanie pomoc wszystkim pieskom" i probuje sobie racjonalnie wytlumaczyc, dlaczego....a sa dni, ze jestem na siebie wsciekla, ze chcialabym je wszystki zabrac, dac domek, milosc....to wszystko jest niesprawiedliwe

MUNIEK....SZUKAJ DOMKU I TO JUZ !!!!!!!!

Posted

[quote name='*zaba*']No czy naprawde u nikogo nie ma miejsca ta to malenstwo??[/quote

U mnie juz dwa psy.Wiecej nie dam rady , niestety:-(:shake: