basiagk Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 chyba amstaff.... sama nie wiem bo skoro Muniek nie lubi większych psów to może byc problem... Quote
modliszka84 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Basia - ciężko powiedziec... Muniek na spacerach rzuca sie na duze psy :-( musiałyby sie spotkac najpierw, bo w ciemno raczej strach... no ale dobra, powiem wam w tajemnicy cos :cool3: tylko ciiii miałam ostatnio 2 telefony w sprawie Munka. Oba domki fajne, ale póki co zaden na 100% pewny, dlatego nie pisałam nic. Jesli dobrze pojdzie to Muniek bedzie miał wizyte w ten weekend, ale jesli sie nie spodoba to bedzie miał za ok 2 tygodnie jeszcze jedna wizyte... ale jakby co to ja nic nie pisałam, zeby nie zapeszyc... wiec ciii Quote
basiagk Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 No zobaczymy, jak nie to napisałam, że mogę polecić inne bidy, mnóstwo ich jest przecież. Ale najpierw pomyślałam o Muńku. Quote
t_kasiek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no to po cichu trzymamy kciuki......ciiiiiiii Quote
carolinascotties Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='modliszka84'] kontakt w sprawie Muńka - 0603 046 770 Malutki piesku... ciągle trzymamy kciuki.....ciii Quote
modliszka84 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 niestety.... żadnych nowości... ja nie wiem czy ludzie sa niepoważni czy co... ale ta pani chętna nie zadzwoniła i nie umówiła sie na spotkanie... :shake: Quote
carolinascotties Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 nie moge tego zrozumieć....ludzie są okropni... :( Quote
*zaba* Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 modliszka84 napisał(a):niestety.... żadnych nowości... ja nie wiem czy ludzie sa niepoważni czy co... ale ta pani chętna nie zadzwoniła i nie umówiła sie na spotkanie... :shake: Kurde no!!!!:placz: Quote
modliszka84 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 ja powoli mam dosyć! :angryy: Ta babka, która była taka zdecydowana i miała w ten weekend obejrzec i zapoznac sie z Munkiem zrezygnowała... Wlasnie dostałam odpowiedz, ze jej mąż i córka odradzili, bo pies za stary...:angryy: K..a no rece opadaja :mad: Quote
Asia_M Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :angryy: :angryy: :angryy: Ciekawe czy ich córka odda do domu starców jak już będą ZA STARZY!!!:angryy: :angryy: :angryy: Quote
karusiap Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 i dobrze ze go nie wziela,taka niech sobie zabawke kupi:angryy: Quote
Pitty Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Juz nie moge tego sluchac : ZA STARY !:2gunfire::snipersm::chainsaw: Quote
t_kasiek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 modliszka84 napisał(a): Wlasnie dostałam odpowiedz, ze jej mąż i córka odradzili, bo pies za stary...:angryy: K..a no rece opadaja :mad: tzn, ze co - ze jak ktos "jest za stary" to nie ma juz zadnych szans na milosc i zainteresowanie !!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
*zaba* Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No czy naprawde u nikogo nie ma miejsca na to malenstwo?? Quote
t_kasiek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 kurcze....sa momenty, ze mam takie mysli "przeciez nie jestem w stanie pomoc wszystkim pieskom" i probuje sobie racjonalnie wytlumaczyc, dlaczego....a sa dni, ze jestem na siebie wsciekla, ze chcialabym je wszystki zabrac, dac domek, milosc....to wszystko jest niesprawiedliwe MUNIEK....SZUKAJ DOMKU I TO JUZ !!!!!!!! Quote
Pitty Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='*zaba*']No czy naprawde u nikogo nie ma miejsca ta to malenstwo??[/quote U mnie juz dwa psy.Wiecej nie dam rady , niestety:-(:shake: Quote
carolinascotties Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 u mnie cztery moje potworki.... i to same dziewczyny.... Quote
Recommended Posts