Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ktos włączy sie do aktywnego poszukiwania domku dla Munia? :roll:

za chwile sytuacja znow stanie na ostrzu noża i wszyscy beda płakać, ze pies trafił z powrotem do schroniska....:shake:

ja sama nie daje rady...

Posted

carolinascotties napisał(a):
Modliszko- malec moze byc w DT do konca marca?

takie były wczesniejsze ustalenia, gdyby miałzostac na DT u tych pań - to do konca marca.

Ale ze wzgledu na to, ze panie nie radziły sobie, malec jest na DT u Larysy i musi jak najszybciej znalezc dom... sytuacja jest pilna, a LArysa ma wielka cierpliwosc... i sporo kłopotów przez zakwaterowanie Munka...

Posted

BARDZO PROSZE JAKĄŚ OSOBE Z WARSZAWY O ZAMIESZCZENIE OGŁOSZEN W LOKALNEJ PRASIE!

Mnie z wiadomych przyczyn ciężko jest to zrobic, chocby dlatego ze nie mam bladego pojęcia w jakiej warszawskiej prasie mozna umieścic ogłoszenia.

Prosze o pomoc!!!!

Posted

modliszka84 napisał(a):
czy ktos włączy sie do aktywnego poszukiwania domku dla Munia? :roll:

za chwile sytuacja znow stanie na ostrzu noża i wszyscy beda płakać, ze pies trafił z powrotem do schroniska....:shake:

ja sama nie daje rady...

chcialam zapytac co robicie poza oglaszaniem go na stronach w internecie ?? nie wiem - jakies plakaty, ogloszenia w gazetach, programach dla zwierzat ?? w krakowie jest taki programw TV....probowaliscie czegos takiego ??

Posted

t_kasiek problem polega na tym, że psiak jest "ode mnie" schronu, z Pabianic. Oprócz mnie z tego schronu nie ma nikogo tutaj. Równiez na miejscu nikt mi nie pomaga.
Pies teraz jest pod Warszawą u Larysy, więc jakby nie było jest to troche problem bo jestem daleko.
Nie wiem czy ma jakis sens ogłaszanie psa w łódzkiej prasie, skoro przebywa on 150 km od Łodzi... :roll:
Nie ma tu tez niestety takich regionalnych programów jakie sa w Krakowie...
Z tego co mi wiadomo, LArysa porozwieszała ogłoszenia w okolicznych lecznicach wet, sklepach...

Posted

carolinascotties napisał(a):
Taki piesek i nikt nie zagląda :(:(:(:(

zaglada, zaglada tylko od wtorku mam pod opieka bernardynke zabrana ze schroniska....do tego poszukiwania Czekoladki....ale o malenkim nie zapomnialam !! :(

Posted

Na amstaffowym forum jest ktoś kto chce przygarnąć małego kundelka, tylo, zechce młodego. Zaproponowałam Muńka. Może uda mi się przekonac tą osobę, że starszy tym bardziej szuka domu, bo każdy chce młodego. Chodzi tylko o to czy Muniek może mieszkac z innym psem?