Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tez o tym myslalam!
Ale ja nie dzialam na FB, mam tylko konto nie umiem tam nic robic :(
Ja nie jestem zwolenniczká hotelików daleko od miejsca przebywania psiaka. Wiezc przez Polské, nie ma komu pójsc sprawdzic jak tam sié psince dzieje itd. Chyba ze DT gdzie psiak bylby samiutki, to wtedy pewnie ze warto = do hoteliku platnego nie. No ale oczywiscie to tylko moja opinia :)

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']tez o tym myslalam!
Ale ja nie dzialam na FB, mam tylko konto nie umiem tam nic robic :(
Ja nie jestem zwolenniczká hotelików daleko od miejsca przebywania psiaka. Wiezc przez Polské, nie ma komu pójsc sprawdzic jak tam sié psince dzieje itd. Chyba ze DT gdzie psiak bylby samiutki, to wtedy pewnie ze warto = do hoteliku platnego nie. No ale oczywiscie to tylko moja opinia :)[/QUOTE]
Masz rację :)

Posted

[quote name='Dogo07']Najlepiej to by miał chyba u Murki i niedaleko.[/QUOTE]
Oby Murka miała miejsce. A najlepiej, gdyby BDT się znalazł. Ech tak sobie głośno marzę...

Posted

wrzucilam go na FB tak jak prosilas Handziu ...ale nie macie nawet podanego kontaktu
wydarzeniemoge zrobic ,ale ktos inny bedzie musial je prowadzic

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']tylko ze Murka jako jeden z niewielu najlepszych hoteli na dogo jest oblegana i chyba ma jakies kolejki. Czy zgodzi sie wziac z doskoku ta bidule??[/QUOTE]
Zobaczymy, napisałam do niej. Jeszcze pewnie nie weszła na dogo.

Posted

[quote name='IVV']wrzucilam go na FB tak jak prosilas Handziu ...ale nie macie nawet podanego kontaktu
wydarzeniemoge zrobic ,ale ktos inny bedzie musial je prowadzic[/QUOTE]
Dzięki Ivv, że zajrzałaś. Chodzi Ci o kontakt telefoniczny? Chciałybyśmy zebrać trochę pieniędzy dla malucha, bo mamy mało deklaracji...
Kurcze, muszę się nauczyć tego FB w końcu :oops:

Posted

Boże drogi nie mogę sobie wyobrazić co te maleństwo czuje, nic nie widzi a tu raz pod mostem, teraz go zabrali, weterynarz...nie wie że chcemy mu pomóc...taka kruszynka. Trzymaj się malutku:(

Posted

Dziewczyny, mogę mu dać tymczas ile bedzie trzeba, oczywiście bezpłatny. Tylko gdyby się okazał bardzo chory poproszę Was o pomoc na weta. Mam trzy psy u siebie wszystkie weterany, no więc sami rozumiecie. Transport by się dało zorganizować?

Posted

[quote name='AgaG']Dziewczyny, mogę mu dać tymczas ile bedzie trzeba, oczywiście bezpłatny. Tylko gdyby się okazał bardzo chory poproszę Was o pomoc na weta. Mam trzy psy u siebie wszystkie weterany, no więc sami rozumiecie. Transport by się dało zorganizować?[/QUOTE]

Cuda sie zdarzaja.........

Posted

[quote name='AgaG']Dziewczyny, mogę mu dać tymczas ile bedzie trzeba, oczywiście bezpłatny. Tylko gdyby się okazał bardzo chory poproszę Was o pomoc na weta. Mam trzy psy u siebie wszystkie weterany, no więc sami rozumiecie. Transport by się dało zorganizować?[/QUOTE]

Normalnie oczom nie wierze...

Posted

cieszy mnie to że jest wiecej już takich osób, sama mam bdt:multi: AgaG jesteś cudowną osobą, chociaż Cię nie znam. Wiem, że to do Ciebie powinien pojechać rudzik;)

Posted

o kurczę, no to widzę cud z samego rana!!! Ale się małemu szczęści :)
DZIĘKUJEMY w imieniu malca!!

To co, ja myślę, że może zrobić by tak, żeby przede wszystkim małego "zaklepać", bo taki zwyczaj się w zamojskim obozie zrobił. Żeby nie przepadł teraz jak już jest tak blisko wolności. A potem trzeba by zdobyć dostępne info na temat jego zdrowia. Był chyba dzień po zabraniu w jakimś szpitaliku, tam powinni mieć o nim info. No i w schronie też pewnie potrafią coś powiedzieć na temat jego chorób.

Trzeba by tylko dozbierać na transport, a deklaracje mogą sobie wisieć "na czarną godzinę", gdyby wynikł jakiś problem to wtedy deklaranci wpłacą swoje kwoty.

Ile może kosztować przewóz do Krakowa? No chyba, że da sie jakoś podłączyć pod kogoś jadącego przy okazji? Może na FB też by o to zapytać? Może akurat ktoś będzie jechał i w transporterze mógłby choć jakiś odcinek przerzucić malca?

Posted

Jednak malec ma w życiu trochę szczęścia :loveu: Najpierw ktoś nie przeszedł obojętnie obok niego kiedy siedział pod mostem. A teraz Ty Aga proponujesz mu dom :multi: Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Spadłaś nam z nieba :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='handzia']Jutro będę w schronisku, więc dowiem się więcej na temat jego zdrowia. I oczywiście go "zaklepię" ;)[/QUOTE]

handziu, mam nadzieję, że go będą trzymać osobno do czasu przyjazdu do Krakowa. Bo w innej sytuacji, to nawet nie chcę myśleć, co by się mogło zdarzyć. Mam nadzieję, że w miarę szybko da się jakiś transport zorganizować, oby w tym tygodniu najbliższym, bo po tym, co przeszedł każdy dzień w schronie to koszmar, nawet jeśli jest w izolatce. Wystarczy, że słyszy ujadanie i umiera ze strachu. gdy zobaczyłam go, to pomyślałam, że pasowałoby do niego imię Pomponik :), choć może powinien mieć dumne imię, że jakoś wytrwał pod tym mostem, np. Oskar?
w razie czego mój numer to: 501-801-553