Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']No właśnie i tu wraca kwestia rozliczeń finansowych, bo ja nie wiem, jak wygląda sytuacja, ile brakuje i na co. Jutro kończy się bazarek na Biga, zapełnia się też skarbonka, ale nie wiem jakie są potrzeby...[/QUOTE]

Gonia ma od wtorku miec dostep do neta wiec bedzie wiadomo jak wyglada sytuacja.

Posted

[quote name='furciaczek']Koszt szelek podtrzymujacych 74zl razem z wysylka, zamowilam juz i zaplacilam ze swoich zeby bylo szybciej. Bo Gosia tam biedna sama nieda rady chlopaka tachac bez tego.[/QUOTE]
Gdzie kupowałaś??Mogę poprosic o link

Posted

Wybaczcie, że tu o tym piszę, ale znalazłam taki wątek na forum:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/215092-Pies-dog-niemiecki-podróżujący-koleją"]www.dogomania.pl/threads/215092-Pies-dog-niemiecki-podróżujący-koleją[/URL]

Posted

[quote name='furciaczek'][url]http://www.firma-admiral.pl/index.html[/url][/QUOTE]
Bardzo dziękuję:-))
A jak Biguś sobie radzi??Jutro zaczyna rehabilitację??Trzymam:-)))

Posted

Witajcie, dwie godziny temu wyladowalam w Poznaniu, ogarne sie (czyt: przeczytam setki maili, fejsbooków i innych wiadomosci na dogo i innych portallach) i zabiore sie za rozliczenie wplat. Co do wydatkow, to GoniaP. Jeszcze sie nie rozpakowalam , wiec nie musze Wam mowic, ze z Gonią tez jeszcze nie gadalam, ale popedzilam sprawdzic co u Biga i tak sie ciesze, ze sprawy tak dobrze sie maja :) tzn dobrze bo sytuacja ruszyla dynamicznie z miejsca, nienajlepiej bo Bigus jest srednio szczesliwy... ale bedzie dobrze :)

Posted

WPŁATY NA MR BIGA, stan na 26.09.2011

16.08 Magda W 20zl
18.08 Malgorzata Z 100,73 zl
19.08 Alla 100zl
22.08 Maryna 20zl
31.08 bazarek Alli 680zl
13.09 Alla 200zl
14.09 bazarek Norel 426 zl
14.09 Alla 50zl

23-09-2011 Joanna K100,00
21-09-2011 Magolek 50,00
20-09-2011 Anna M K bazarek 56,40

przepraszam, ze daty nie pokolei, ale sie spiesze :)

Posted

Odebrałam właśnie wyniki Biga ze szpitala, dziś przekażę je wetowi, bo z moim też zaczynam rehabilitację.
Z podanych norm wynika, że wszystko jest ok (w normie) poza wolną tyroksyną (przedział 11,5-22,7), a Biguś ma 6,37. Nie wiem, co to znaczy, bo się nie znam :( tyroksyna to chyba hormon tarczycy, co??

Posted

[quote name='conceited']WPŁATY NA MR BIGA, stan na 26.09.2011

16.08 Magda W 20zl
18.08 Malgorzata Z 100,73 zl
19.08 Alla 100zl
22.08 Maryna 20zl
31.08 bazarek Alli 680zl
13.09 Alla 200zl
14.09 bazarek Norel 426 zl
14.09 Alla 50zl

23-09-2011 Joanna K100,00
21-09-2011 Magolek 50,00
20-09-2011 Anna M K bazarek 56,40

przepraszam, ze daty nie pokolei, ale sie spiesze :)[/QUOTE]

Wpływy to ja z grubsza ogarniam, bardziej chodzi o wydatki...

Posted

Witam. Pierwszy dzień rehabilitacji mamy na boku . Biguś dostał zastrzyki przeciw zapalny ,wit. B12 i blokadę w kręgi która działa przeciwbólowo do tego naświetlania lampom solux, magnoterapia i elektroterapia. Jak uporamy się w części z bólem dojdą ćwiczenia , w środę dostanie następną blokadę ale to będę pisać na bieżąco. Koszt jednego dnia rehabilitacji to 60 zł + zastrzyki + preparat przeciwbólowy i przeciwzapalny= dzisiaj wyniosło 110zł . Biguś w dalszym ciągu izoluje się od ludzi ,vet mówi że jego zachowanie spowodowane jest strasznym bólem , pies cierpi więc ucieka od ludzi:-(,ale teraz musi być tylko lepiej. Alu oczywiście pamiętam i mu powtarzam że Go kochasz:lol:

Posted

[quote name='olly']Odebrałam właśnie wyniki Biga ze szpitala, dziś przekażę je wetowi, bo z moim też zaczynam rehabilitację.
Z podanych norm wynika, że wszystko jest ok (w normie) poza wolną tyroksyną (przedział 11,5-22,7), a Biguś ma 6,37. Nie wiem, co to znaczy, bo się nie znam :( tyroksyna to chyba hormon tarczycy, co??[/QUOTE]

Szkoda że nie zdążyłaś dojechać jak my byliśmy:eviltong:.
Właśnie mi się przypomniało wyniki wątrobowe Biguś ma podwyższone .