Jump to content
Dogomania

OSTATNI SZCZENIAK (SUNIA) SZUKA DOMU!!!RYCZYWÓŁ, kierunek Kozienice, RADOM!

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]2.09.2011
Dzisiaj Zojka wraz z 4 swoich szczeniorów pojechała do Bielsko-Białej :lol: czekamy na relacje i zdjęcia :cool3:
NIESTETY CAŁY CZAS SZUKAMY PILNIE DOMU DLA OSTATNIEJ KLUSECZKI...:shake:

ROZLICZENIE ZE STRONY FUNDACJI TRIP:
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
CENTRUM POMOCY ZWIERZĘTOM "TRIP"

ROZLICZENIE:
Na transport wpłynęły na koto Fundacji CPZ Trip następujące kwoty:
A.E.K. - 10 zł
T.K. - 50 zł
A.A.M. - 40 zł
[SIZE=5]Serdecznie dziękujemy!
[/FONT]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[FONT=Comic Sans MS]-----------------------------------------------[/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Słuchajcie, jest poważny problem :-( Jola wraca do pracy do Wawy na początku września...Pani u której w tej chwili przebywa sunia z małymi również wraca do domu - 2 września tuż po tym jak zawiozą wraz z mężem sunię i dwójkę małych do Bielska-Białej...i tu powstaje mega problem...jeśli nie znajdziemy DS albo DT do tego czasu to szczeniaki pewnie trafią do schroniska :-( wszyscy dookoła mają już swoje zwierzyńce i nie mamy gdzie ich ulokować :-(
BARDZO PROSIMY O POMOC...TAKIE SZCZENIAKI W SCHRONIE NIE PRZEŻYJĄ A HOTELIKI JAK WIECIE KOSZTUJĄ :-([/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]

podrzucam świeże wiadomości z mojego wątku na FB :smile:

https://www.facebook.com/event.php?eid=269039516446225

22 sierpnia - Sunia - Zoja (tak jest już nazwa przez swoich nowych właścicieli) pojedzie do domu za ok 1,5. Wraz z nią pojadą dwa szczeniaczki - pieski do innych domów ale w tej samej okolicy :smile: I TUTAJ PROSIMY O POMOC...JEST OSOBA KTÓRA MOŻE ZAWIEŚĆ PSIAKI DO NOWYCH DOMKÓW CZYLI DO BIELSKO-BIAŁEJ ALE TO JEST OK 350 KM W JEDNĄ STRONĘ - ŁĄCZNY KOSZT PALIWA W OBIE STRONY TO OK 300ZŁ :-( PROSIMY O WSPARCIE - FINANSOWE.
DANE FUNDACJI:
Fundacja Centrum Pomocy Zwierzętom - "TRIP"
ul. Kinowa 20 lok 37, 04-017 Warszawa
nr rachunku
45 2130 0004 2001 0544 9475 0001

KONIECZNIE Z DOPISKIEM NA SUNIĘ ZOJĘ

CHYBA, ŻE JEST KTOŚ KTO ZECHCIAŁBY ZAWIEŚĆ SUNIĘ WRAZ ZE SZCZENIAKAMI DO ICH NOWYCH DOMÓW - MOŻE KTOŚ SIĘ WYBIERA W TAMTE STRONY ZA OK.1,5 TYG??

Trzeci szczeniak też piesek również będzie miał dom :smile:

ZOSTAJĄ DWA SZCZENIAKI - SUCZKI...
SZUKAMY DOMÓW JUŻ TYLKO DLA NICH...
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
KOCHANI![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]POMOCY![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Znajoma ma działkę w rejonach RYCZYWOŁU, kierunek Magnuszew-Kozienice...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]INFO OD JOLI:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]" Dwie działki dalej w starej szopie oszczeniła się suczka labrador duża czarna - pewnie ktoś wyrzucił...razem z sąsiadką dokarmiamy ją, zrobiłam przyzwoite legowisko...SUKA i 5 MALUCHÓW...sunia łagodna,od razu pozwoliła się pogłaskać...według mnie mają koło 3 tygodni...muszę coś zrobić, bo moja sąsiadka to psiara, ale inni boją się suni bo duża"[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
Jola to świetna babka, ale sama ma już 4 psiaki w tym ostatnie dwa wzięła od nas ze schroniska w Celestynowie...Ona jest tam na wakacjach ze swoją ferajną i nie może jej wziąć pod opiekę...poza tym niedługo będzie wracać do Wawy i nie będzie miał kto się zająć Sunią i jej maluchami :(
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
CZY KTOŚ MA POMYSŁ, MOŻE KTOŚ JEST Z TYCH OKOLIC? I MÓGŁBY JĄ WSPOMÓC?
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
ZDJĘĆ TEŻ NIE MOŻEMY WRZUCIĆ BO INTERNET TAM BARDZO SŁABY I NIE PRZECHODZĄ!
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
OBAWIAMY SIĘ, ŻE KTOŚ W KOŃCU ZROBI "PORZĄDEK" Z SUNIĄ I JEJ MAŁYMI...
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
Z JOLĄ JEST KONTAKT TELEFONICZNY...
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
BARDZO PROSZĘ O POMOC...W IMIENIU SWOIM, SUNI I SZCZENIAKÓW!!!
[/FONT]

Posted

Ja dziś wróciłam z Ryczywołu do Warszawy. Tam co roku znajduja się jakieś biedy. Na działkach trochę dłużej przebywa pan, który tez interesuje się psami. W zeszłym roku, zakładałam na jego prośbę watek młodemu onkowi, który znalazł dom. Internet w tym roku jest tam wyjątkowo słaby.

Posted

zaproście ciocie od labradorow, one napewno cos wymysla :) i moze wstawcie wątek na forum labradorow.
a sunia sliczna, ma madre spojrzenie. maluchy i mamusie oglaszac najlepiej juz teraz, z zaznaczeniem ze oczywiscie beda do odbioru jak podrosną. po wyjezdzie moge pomoc w ogloszeniach.

Posted

Słuchajcie ostatnio zrobilam wyd na FB dla takich klusek i w ciagu tygodnia tak zostało rozesłane przy pomocy różnych osób ,ze 6 klusek już w domkach ,moze to by pomogło.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]zagląda zagląda ale z czasem było krucho...podrzucam świeże wiadomości z mojego wątku na FB :)
https://www.facebook.com/event.php?eid=269039516446225

22 sierpnia - Sunia - Zoja (tak jest już nazwa przez swoich nowych właścicieli) pojedzie do domu za ok 1,5. Wraz z nią pojadą dwa szczeniaczki - pieski do innych domów ale w tej samej okolicy :) I TUTAJ PROSIMY O POMOC...JEST OSOBA KTÓRA MOŻE ZAWIEŚĆ PSIAKI DO NOWYCH DOMKÓW CZYLI DO BIELSKO-BIAŁEJ ALE TO JEST OK 350 KM W JEDNĄ STRONĘ - ŁĄCZNY KOSZT PALIWA W OBIE STRONY TO OK 300ZŁ :( PROSIMY O WSPARCIE - FINANSOWE.
DANE FUNDACJI:
Fundacja Centrum Pomocy Zwierzętom - "TRIP"
ul. Kinowa 20 lok 37, 04-017 Warszawa
nr rachunku
45 2130 0004 2001 0544 9475 0001

KONIECZNIE Z DOPISKIEM NA SUNIĘ ZOJĘ

CHYBA, ŻE JEST KTOŚ KTO ZECHCIAŁBY ZAWIEŚĆ SUNIĘ WRAZ ZE SZCZENIAKAMI DO ICH NOWYCH DOMÓW - MOŻE KTOŚ SIĘ WYBIERA W TAMTE STRONY ZA OK.1,5 TYG??

Trzeci szczeniak też piesek również będzie miał dom :)

ZOSTAJĄ DWA SZCZENIAKI - SUCZKI...
SZUKAMY DOMÓW JUŻ TYLKO DLA NICH...
[/FONT]