Bewarka Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Tepes']to co tak sie roztyła, że nie mieści sie w taksówkę podarowana przez cioteczkę no no Dżasta:mad::diabloti: No troche jest beczka, ale spokooojnie, zajmę się tym xD Quote
Asiaczek Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Śliczne ujęcie:) http://img72.imageshack.us/img72/6089/zlotfanta.jpg Odchudź swoja panienkę, po co miec w domu baryłke...? pzdr. Quote
Bewarka Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 [quote name='Pusiakowa']Śliczna ona jest :) Na zdjęciach tak wyszła xD [quote name='Asiaczek']Śliczne ujęcie:) http://img72.imageshack.us/img72/6089/zlotfanta.jpg Odchudź swoja panienkę, po co miec w domu baryłke...? pzdr. :) Teraz jest szczupła, 2 dni temu była sterylka (ogólnie to ona jest magiczna, taki spaślak nie jadł 1,5 dnia i wygląda szczupło...albo to dlatego, że jej narządów brakuje? Tylko obawiam się o utrzymanie jej wagi teraz :cool3: A ja jestem chora, siedzę w domu, oglądam n-ty film, nudzi mi się, nie czuję się zbyt dobrze. Nie jestem przyzwyczajona do chorowania ;P Nawet do rodziny mnie nie wzięli, bo babcia jest tak słaba, że infekcja mogłaby ją wręcz zabić. Quote
Luzia Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Przykro mi z powodu Misi :( Nowy nabytek piękny i taki "pamiro podobny" :lol: Quote
Asiaczek Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Jak zdrowie? Juz chyba lepiej, prawda? pzdr. Quote
Bewarka Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='Luzia']Przykro mi z powodu Misi :( Nowy nabytek piękny i taki "pamiro podobny" :lol:[/QUOTE]:calus: Już nie taki nowiuśki, ale podziękował xD [quote name='Asiaczek']Jak zdrowie? Juz chyba lepiej, prawda? pzdr.[/QUOTE]Tak, tak już chodzę do szkoły. A jutro na 18tke :D Quote
Bewarka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Na 18tce było nudno i tyle opowieści xD Przychodzę z Fanciorem dziwakiem, który wielbi przebieranki I prośbą o głosy. Wiem, że marne mam szanse, aby coś wywalczyć (ale może mnie zaskoczycie?) jednak namówiłam bratową do wstawienia tego zdjęcia i jak na razie ma tylko 1 głos, mój :( aż mi głupio...także tegoo...kto lubi Misię i ma fejsa? http://apps.facebook.com/megafonikonkurs/1710/?contest_id=1710&view=photo&id=41097&state=d66097e4d12a1883e74cb37547c4f0fb_=_ Quote
Avaloth Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Luzia napisał(a):Jak na 18 może być nudno? :diabloti: Bo nas nie zaprosiła to ma :diabloti: Quote
Bewarka Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Nie na mojej, ja jeszcze trochę będę młoda xD Kolega mnie zaprosił, ale generalnie ani znajomi harcerze, ani znajomi z jego klasy niespecjalnie się palili, żeby ze mną gadać albo w ogóle poznać więc spędzałam czas głównie z poznanym kuzynem i jego dziewczyną, bardzo mili ludzie i chodzili do mojego liceum. Jakby nie oni to byłaby jeszcze większa masakra. Dodatkowo przy drugim stole siedzieli dziadki, wujki, parentsy, a jego tata to wgl zrobił mi z milion zdjęć z jubilatem przy każdej okazji. :eviltong: 2 dziewczyny mnie obgadywały :D Ogólnie inni też nie bawili się dobrze, bo mam kolegę w harcerstwie, który nie mógł przyjść i słyszał od innych uwagi na temat urodzin, a inna grupa wyszła wcześniej od nas (mnie, jego kuzyna i jego os tow.) chociaż przyszli najpóźniej, a my już wyczekiwaliśmy kiedy będzie wypadało wyjść :diabloti: I dodatkowo wam powiem, że jego kuzyn na początku myślał, że jestem jego sympatią, a ja tylko dostałam zaproszenie sama xD :P Quote
Luzia Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Avaloth napisał(a):Bo nas nie zaprosiła to ma :diabloti: No nie wiem czy ja bym się na coś zdała, ostatnimi czasy strasznie sklapciałam :diabloti: :diabloti: Tylu harcerzy i nuda :crazyeye: Przecież to takie jurne chopy som :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Bewarka']Na 18tce było nudno i tyle opowieści xD Przychodzę z Fanciorem dziwakiem, który wielbi przebieranki I prośbą o głosy. Wiem, że marne mam szanse, aby coś wywalczyć (ale może mnie zaskoczycie?) jednak namówiłam bratową do wstawienia tego zdjęcia i jak na razie ma tylko 1 głos, mój :( aż mi głupio...także tegoo...kto lubi Misię i ma fejsa? [URL]http://apps.facebook.com/megafonikonkurs/1710/?contest_id=1710&view=photo&id=41097&state=d66097e4d12a1883e74cb37547c4f0fb_=_[/URL][/QUOTE] A można jeszcze głosowac? No i tam trzeba isę zarejestrowac... Pzdr. Quote
Bewarka Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='Luzia']No nie wiem czy ja bym się na coś zdała, ostatnimi czasy strasznie sklapciałam :diabloti: :diabloti: Tylu harcerzy i nuda :crazyeye: Przecież to takie jurne chopy som :evil_lol:[/QUOTE] Hahah xD Eee zależy którzy :eviltong: [quote name='Asiaczek']A można jeszcze głosowac? No i tam trzeba isę zarejestrowac... Pzdr.[/QUOTE] Niestety już nie można, wgl ten konkurs jakiś dziwny był. Ale dzięki za zainteresowanie :) Quote
Asiaczek Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ciut za późno zajrzałam do Ciebie.... Pzdr. Quote
Bewarka Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 (edited) [quote name='Asiaczek']Ciut za późno zajrzałam do Ciebie.... Pzdr. Nic nie szkodzi, będą inne konkursy...:) A dziś byłam na spotkaniu z właścicielem schroniska (i nie tylko ) :grins: ale może wyjdzie figa z tego mojego wolontariatu, bo schronisko za daleko, a właściwie za szybko robi się ciemno, a właściwie to ja muszę za długo w szkole siedzieć :eviltong: ale może uda mi się kilka razy chociaż tam dotrzeć...Ewentualnie najpierw zrobię prawko a potem się zacznę do czegokolwiek wyrywać :P Zdjęcia z naszej pierwszej jesieni, niestety obudziłam się późno, jak liście zaczęły gnić, ale na pewno zimowych zrobię więcej i wyjdą lepiej Edited December 11, 2012 by Bewarka Quote
Bewarka Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='Tepes']matko co za czołg:crazyeye: :diabloti: Hahahah xD mówiłam, że spaślak. Nie dość, że sterylka to jeszcze moja rodzina...Że już nie wspomnę, że ten pies jest bez dna :razz: Quote
Avaloth Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 No i teraz nie wygląda jak basenji :placz: Quote
Bewarka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Avaloth']No i teraz nie wygląda jak basenji :placz: A wyglądała? :diabloti: Nie no, w sumie sama pomyślałam o basku jak zobaczyłam ją pierwszy raz na parapecie :) Czekałam cały tydzień na zdjęcia a tu jeb w weekend niesprzyjająca pogoda ;( Normalnie jak wychodzimy to już się ściemnia i też się nie da nic zdziałać :P A poza tym i tak większość zdjęć wygląda tak jak to ----- Wstawiłam cóś, bo przecież nie będę się uczyła historii, heloł :grins: Quote
BBeta Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Przykro mi z powodu Misi :-( Fanta jest świetna, ale strasznie przytyła :mad: Tutaj prezentowała się rewelacyjnie ;) http://img72.imageshack.us/img72/6089/zlotfanta.jpg Quote
Tepes Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Dżasta zgadzam się w 100% z BBetą, na zlocie miała super figurkę a teraz weź ją odchudź:evil_lol: http://img833.imageshack.us/img833/993/spa3j.jpg oczyska :loveu::loveu: Po za tym ferie będą weź dziecko pod pachę i zapraszam do mnie:diabloti: Quote
Bewarka Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='BBeta']Przykro mi z powodu Misi :-( Fanta jest świetna, ale strasznie przytyła :mad: Tutaj prezentowała się rewelacyjnie ;) http://img72.imageshack.us/img72/6089/zlotfanta.jpgDziękuję...Tak właściwie nie wiedziałam, że Cię tu nie było od tak dawna ;) W takim razie teraz będą same archiwalne zdjęcia :diabloti: [quote name='Tepes']Dżasta zgadzam się w 100% z BBetą, na zlocie miała super figurkę a teraz weź ją odchudź:evil_lol: http://img833.imageshack.us/img833/993/spa3j.jpg oczyska :loveu::loveu: Po za tym ferie będą weź dziecko pod pachę i zapraszam do mnie:diabloti:Ostatnio tak próbuję, ale jak w dzień nie zje to w nocy lata po chałupie i kradnie :P Wy macie na studiach coś takiego jak ferie? :eviltong: I wgl żarty sobie robisz czy na serio mam się pakować :evil_lol: Będziesz świniaka odchudzać? Quote
Tepes Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Jak zalicze sesje w 1 terminie a taki mam zamiar (:diabloti:) to mamy ferie i mówie poważnie ^^ Bier psa i cho:) Ja tam odchudzać mogę, ale z moimi rodzicami to już ciężej:evil_lol: Quote
BBeta Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Byłam, ale nie zawsze się odzywam ;) Odchudź ją koniecznie, dziewczyna ma świetną sylwetkę, szkoda ukrywać ją pod zbędnymi kilogramami ;) Quote
Recommended Posts