Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bewarka']Szadap Luzia :placz: xD

Prawda boli? Wiem :-( Mój suchciel Strofa przytyła przez tą zimę z 0,5 kg :angryy: :diabloti:

[quote name='Victoria']
i do nas w gościnę zapraszamy, ciepło przywitamy i chleba z masłem damy :lol:

Ja jeszcze u siebie soli dołożę! O! Nie będę żyd :diabloti:

http://img59.imageshack.us/img59/4796/kk2h.jpg
Czy ten kot nie oglądał przypadkiem ostatnio The Ring? :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Victoria']ahahaha rzeczywiscie nie zauwazylam xp
;)
[quote name='Luzia']Prawda boli? Wiem :-( Mój suchciel Strofa przytyła przez tą zimę z 0,5 kg :angryy: :diabloti:

Ja jeszcze u siebie soli dołożę! O! Nie będę żyd :diabloti:

http://img59.imageshack.us/img59/4796/kk2h.jpg
Czy ten kot nie oglądał przypadkiem ostatnio The Ring? :roll: :evil_lol:
Dzięki, od razu mi ulżyło kiedy o tym wspomniałaś :razz: :)

Soli u Ciebie dostatek? :D
To jest bardzo możliwe, bratowa lubi horrory. xD

Posted

[quote name='Bewarka']
Dzięki, od razu mi ulżyło kiedy o tym wspomniałaś :razz: :)

Soli u Ciebie dostatek? :D
To jest bardzo możliwe, bratowa lubi horrory. xD[/QUOTE]

Co nie zmienia faktu, że dalej jest ślicznym szparagiem z wcięciem w tali :loveu:

No ba, takiej drogowej :grins:
To ciekawa jestem ile jeszcze mu dni zostało z tych obiecanych 7? :roll:

Posted

[quote name='Luzia']Co nie zmienia faktu, że dalej jest ślicznym szparagiem z wcięciem w tali :loveu:

No ba, takiej drogowej :grins:
To ciekawa jestem ile jeszcze mu dni zostało z tych obiecanych 7? :roll:Fanta ogólnie dziwnie "rośnie", ale tego nie pokażę :diabloti: Ma przód jak czołg i wąski tyłek, chociaż wcięcie też maleje.

Huehue aferę wyczuwam. :evil_lol:
Ale będąc kotem to ma się chyba jakieś przywileje...?

Tak właściwie chciałam napisać: "Dziś mija rok bez Nikusi", aleee miałam imprezę rodzinną i nie zdążyłam. 26.01.2012...Aż rok? Tylko rok? Nie wiem, dla mnie to wieczność- tyle się zmieniło :cool3:

Posted

Taaa.. rośnie tak sobie tłumacz xD

:diabloti: Jaka tam afera znowu :eviltong:
7*9 :grins:

Zmiany czasem są dobre, czasem przykre, ot taka rzeczywistość

Posted

[quote name='Luzia']Taaa.. rośnie tak sobie tłumacz xD

:diabloti: Jaka tam afera znowu :eviltong:
7*9 :grins:

Zmiany czasem są dobre, czasem przykre, ot taka rzeczywistość[/QUOTE]No już na szczęście nie rośnie, a może nawet zmalała. :grins:
Oglądasz czasem tv? Była afera przecież z solą drogową jakiś czas temu :D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Luzia']Niedługo wiosna a wtedy łatwo psa odchudzić :)

A to o tym słyszałam, ale nie z tv tylko z kompa ( telewizora nie oglądam)Sprawdzę na własnej skórze. :D

Ja też nie oglądam telewizora, jak był nowy to go oglądałam... Teraz oglądam tylko telewizję :diabloti: :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Witamy się i prosimy o nowe zdjęcia. Bo to juz luty:)

pzdr.
No tak, zawsze jest idealna pora na zdjęcia :D A akurat coś mam. Na imprezie kolega zostawił mi lustro i poszedł, także na drugi dzień złapałam za niego, ale dużo nie zwojowałam-ciemno było a baterie od razu padły :razz: Także tylko podpierane...

i bez rzeczy w tle xD

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Dzisiaj rano pies sąsiadki pogryzł mi Fantę :( Na szczęście nie jest bardzo źle, bo suka sama wychodzi żeby się załatwić itd. chociaż kuleje na 2 łapy chyba, ale szycia nie było. Tamta cała rodzina jest dziwna, u mnie dziś w domu była "burza", złość, irytacja. Mam nadzieję, że nikt nie zrobi niczego głupiego... :razz:

Posted

[quote name='Tepes']a tak drzwi, od razu dom:diabloti:[/QUOTE]

Jak nie mieszka w bloku to czemu nie :lol: Ja nie mogła bym sąsiadom domu spalić :placz:

Posted

Zajefajne pomysły :diabloti: Mama się już kłóciła 2 razy z nią, podczas "akcji" i jeszcze dziś, ja po prostu jej nie doceniałam :diabloti:
to PRAWDZIWIE dziwna rodzina jest, jakby ten pchlarz zeżarł jorczka to owa pani jeszcze miałaby pretensje, że piesek potem niestrawność miał czy coś :razz:

Posted

Nie chcemy robić kłopotu i też sobie nie szkodzić, bo u mnie raczej nic nie mówią na spuszczonego psa (zresztą mało u mnie psów w ogóle) a ja sama nie lubię trzymać psa na uwięzi :eviltong: Zresztą ten pies się wtedy nie wałęsał. To właścicielka uznała, że rano nikt z domu nie wychodzi, a poza tym myślała, że pieski będą się bawić więc go nie łapała, a przez adrenalinę zapomniał wszystkie komendy (taa :razz:) Ale moja mama dała radę, sąsiadów jakby przestałam widywać :diabloti: A Fanta raz dwa się pozbierała, jedynie w jednym miejscu ma cykora więc przechodzi migusiem, ale mnie to wcale nie martwi. Rodzina dziwna, bo jest...dziwna :diabloti: Jak się kłócą to na ulicy słyszę darcie, ale ogólnie to kim oni nie są, czego oni nie mają... :p syn kropka w kropke jak ona, tylko robiłby zamieszanie, ale to matka jest ta zła, matka znów że syn niedobry. A sąsiedzi ani jej nie lubią, ani jego hehe...

• 2 weeks later...
Posted

Luzia napisał(a):
Nie daleko pada jabłko od jabłoni :)

Asiaczek napisał(a):
Ważne, że nie ma juz awantur związanych z psami:)

pzdr.
Hehe dokładnie. Cieszę się, że teraz prawie w ogóle ich nie widuję :diabloti: Pisałam tego posta jakiś tydzień, bo ciągle zapominałam...:lol: Ale foćke dam przynajmniej