Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogomanka_ napisał(a):
czemu ty zawsze musisz walnąć na koniec cos takiego, że od kopa wybucham śmiechem? :evil_lol:
Haha jeżeli ja dotrwam do końca i słuchacze też to to jest jakby taka niespodzianka dla wytrwałych :eviltong:

anka11 napisał(a):
HALOOOOOOO ?:razz:
tak słucham? :grins:

C&B napisał(a):
Dżasta, wciąż czekasz na rozwój sytuacji? :grins:

Haha jakie zabawne...:eviltong: nie mogłam na neta wejść :( a wczoraj jeszcze zrobiłam sobie coś ze środkowym palcem i musze czekać do pon, bo teraz i tak mi prześwietlenia nie zrobią, wgl zakręcony dzień był :P
Tepes napisał(a):
Tu możliwe, że Dżasta już wykitowała a Wy się nabijacie nieładnie :diabloti:

Dzięki Anula, jesteś jeszcze lepsza powiem ci :eviltong:

Ludu przygotowałam dla was odgrzewane foteczki ;) których zresztą nie lubiłam, bo rzeczka jest brudna i jest tam ciemno ^^ no ale dziś już 4 mies bez Niki mija

Wszyscy rozpoznają na którym zdjęciu jaki pies? To jeszcze jakieś razem z kiedyś

Posted

Teraz inne, jaśniej było, ale też cudów nie ma :p

Życzę smacznych odgrzewanych kotletów :grins: Nikusia nigdy nie była dobrą modelką, nie lubiła zdjęć powiem wam...:diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']E, tam, nie modelka....
zobacz, jakie cudne zdjęcie:)
http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy rozdzial/rzecza3.jpg

Pzdr.Dla mnie wszystko ;)

[quote name='Pestka']Świetny filmik z przeciąganiem ;)
Gdzie kupiłaś taki model do wycierania podłogi? :cool3:Dzięki :buzi:
Z osiedla za darmo :diabloti: alejc to ja nie chciałam więcej psów (wtedy) tylko mama :eviltong:

Chcecie foty kotów? :grins: Powiem wam, że to co u mnie się dzieje to cyrk normalnie :lol: Jak sobie znalazłam kogoś takiego jak chciałam w trampeczkach :loveu: a właściwie sam sie znalazł to mu sie zaraz coś odwidziało chyba, a teraz mam ręke w gipsie, bo mam skręconego palca, BOOO grałam z nim w kosza miesiąc temu od czego sie zaczeło :D i jeszcze mnie coś użarło i mam warge spuchniętą. A w sobote ide na wesele kuzyna bez os. tow. takżeee...:cool3:

Posted

[quote name='C&B']Dżasta kaleka :evil_lol:
a trampeczek zły, nie dobry :mad:
miłego wesela, tańczyć chociaz umiesz? :cool3:No :lol: Mówią, że jutro w szkole będzie szał :p
No niedobry, ale już chyba wiem i na prawdę nie mogę pojąć takiego chamstwa...I już nie chodzi o niego tylko jego 'przyjaciółkę', którą zna od dawna-podkochiwała się w kimś innym cały czas bez wzajemności, a kiedy ja zaczęłam się spotykać z tym "trampeczkiem" to nagle coś poczuła :-o prawda, że cudowne zakończenie? :loveu: :shake: Nie musze chyba mówić kogo wybrał i jeszcze do tego 'w razie czego' nie powiedział co i jak tylko po prostu przestał się odzywać. :p dzieciuch (Anula nie komentuj :p)
Kiwać się na prawo i lewo umiem, wystarczy? :grins: To chłop ma prowadzić i już.

Posted

[quote name='Bewarka']No :lol: Mówią, że jutro w szkole będzie szał :p
No niedobry, ale już chyba wiem i na prawdę nie mogę pojąć takiego chamstwa...I już nie chodzi o niego tylko jego 'przyjaciółkę', którą zna od dawna-podkochiwała się w kimś innym cały czas bez wzajemności, a kiedy ja zaczęłam się spotykać z tym "trampeczkiem" to nagle coś poczuła :-o prawda, że cudowne zakończenie? :loveu: :shake: Nie musze chyba mówić kogo wybrał i jeszcze do tego 'w razie czego' nie powiedział co i jak tylko po prostu przestał się odzywać. :p dzieciuch (Anula nie komentuj :p)
Kiwać się na prawo i lewo umiem, wystarczy? :grins: To chłop ma prowadzić i już.
faceci to skomplikowane jednostki, mam takiego jednego, więc przywykłam do takich durnych sytuacji :diabloti:
No niby tak, ale ja mam wesele w sierpniu i marnie widzę moje tańczenie, mam nadzieję, ze moja osoba towarzysząca jako tako sobie poradzi i nie będzie kompromitacji :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
faceci to skomplikowane jednostki, mam takiego jednego, więc przywykłam do takich durnych sytuacji :diabloti:
No niby tak, ale ja mam wesele w sierpniu i marnie widzę moje tańczenie, mam nadzieję, ze moja osoba towarzysząca jako tako sobie poradzi i nie będzie kompromitacji :evil_lol:
E tam to są prości ludzie, same prostaki :D
Przynajmniej masz z osobą, a nie jak ja jakbym w przedszkolu była :razz: Ale proszę o filmiki XD

Posted

Bewarka napisał(a):
E tam to są prości ludzie, same prostaki :D
Przynajmniej masz z osobą, a nie jak ja jakbym w przedszkolu była :razz: Ale proszę o filmiki XD

mój nie jest, jest wybitnie skomplikowany, uwierz :grins:
oj tam, nie wykluczone że pójdę sama, skomplikowana jednostka milczy na razie :evil_lol: filmiki? nie :cool3:

Posted

C&B napisał(a):
mój nie jest, jest wybitnie skomplikowany, uwierz :grins:
oj tam, nie wykluczone że pójdę sama, skomplikowana jednostka milczy na razie :evil_lol: filmiki? nie :cool3:

Haha może za mało w życiu widziałam :evil_lol:
Co ty głupia jesteś to weź jakiegoś kolege i już, samemu to sie wys...rać można :lol: Proooosze, tylko jednego :grins:

Posted

Bewarka napisał(a):
Co ty głupia jesteś to weź jakiegoś kolege i już, samemu to sie wys...rać można :lol: Proooosze, tylko jednego :grins:

I kto to mówi? :diabloti: na razie mam z kim iść, ale czy do sierpnia tak będzie - kij wie :evil_lol: nieee :razz:

Posted

C&B napisał(a):
I kto to mówi? :diabloti: na razie mam z kim iść, ale czy do sierpnia tak będzie - kij wie :evil_lol: nieee :razz:

Na prawdę poszłabym z jakims kolegą :eviltong: ale dostałam zaproszenie z rodzicami a ja się prosić nie lubię ^^ No to jeszcze sporo czasu a jak zaprosisz to już nie będzie odwrotu :D

Posted

Bewarka napisał(a):
Na prawdę poszłabym z jakims kolegą :eviltong: ale dostałam zaproszenie z rodzicami a ja się prosić nie lubię ^^ No to jeszcze sporo czasu a jak zaprosisz to już nie będzie odwrotu :D

aa on to jak zapro z rodzicami, to wiadomo ;)
zaprosiłam już, w sumie sam się zaprosił, ale ostatnio dziwnie się dzieje, więc może być różnie :lol:

Posted

C&B napisał(a):
aa on to jak zapro z rodzicami, to wiadomo ;)
zaprosiłam już, w sumie sam się zaprosił, ale ostatnio dziwnie się dzieje, więc może być różnie :lol:

Dziwnie to może wiele oznaczać, może cię jeszcze czymś zaskoczy :diabloti: :)

Posted

C&B napisał(a):
oby tylko pozytywnie :diabloti:

A, Dżasta, jak tam sprawa psa 2? :razz:
Kude znów sie musze tłumaczyć :diabloti: Liczę na to, że na początku wakacji się uda, mama dała mi wolną rękę no ale mam jednak tą 17-tke dopiero. Brat nie chce psa, może tata pojedzie...

Posted

Bewarka napisał(a):
Kude znów sie musze tłumaczyć :diabloti: Liczę na to, że na początku wakacji się uda, mama dała mi wolną rękę no ale mam jednak tą 17-tke dopiero. Brat nie chce psa, może tata pojedzie...

nic nie musisz, tylko pytam ;)
trzymam kciuki oby się udało :kciuki:

Posted

C&B napisał(a):
nic nie musisz, tylko pytam ;)
trzymam kciuki oby się udało :kciuki:
Spoko, tak mi się tylko powiedziało :)
Dzięki :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja się ciut pogubilam: to kiedy to wesele i jak z psiakiem?

pzdr.

Na weselu byłam w sobotę, ale to kuzyna. A brata będzie 1 września i tu już zaszaleję mam nadzieję :D a sprawa psa dalej stoi w miejscu, ale zobaczymy, już nie jestem tak nakręcona :) może w wakacje coś ruszy.

• 2 weeks later...