Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to idz Alynkoo...cieszę się, że cie widze, bo dawno nie widziałam naszej jak zawsze cioteczki...:D A u nas dobrze leci dziewczyny :)

Posted

Hej!!!Witam cię serdecznie...pomyślałam, że dam foty :D Zrobione byłe pare dni temu (chyba przedwczoraj) Oto one :p

Nikusia leży na łóżku mojego brata...zeby tylko nie zauważył :)

A tu Nikita coś usłyszała...:lol:

Nikitowa głowa :D

A tu Głuptasek się odwrócił...:mad:

Posted

justys95 napisał(a):
Nom :p a Nikusia ostatnio się w leniuszka zamieniła :)

to chyba przez ta zime:p tak jak moja swienka..w ogole nie wychodzi z klatki tylko siedzi smentnie..zawsze ma tak na zime:)

Posted

luzia napisał(a):
Hehe ja nie chce nic mówić ale mi się wydaje że ona na tym filmiku mówi: "Daj mi już spokuj ja chce spać bo jak nie to...":diabloti:

No rzeczywiście :diabloti: A Nikusia to jakoś się rozleniwiła...ciekawe co mi kupi na urodzinki :diabloti:

Posted

justys95 napisał(a):
No rzeczywiście :diabloti: A Nikusia to jakoś się rozleniwiła...ciekawe co mi kupi na urodzinki :diabloti:

Hehe pożyjemy zobaczymy :evil_lol: oby coś fajnego :diabloti:

Posted

i jeszcze nakręciłam wcześniej takie filmiki (sorki, że podobne do siebie, ale telefon brata leżał na biurku i nie mogłam się oprzeć, zeby cos nakręcic...a z pokoju wychodzić nie mogłam, bo mi go dotykać nie pozwala :roll:)

Pierwszy

Drugi :D

Zdjęć dobrych nie robie, a o dobrych filmikach to nawet mowy nie ma :roll:

Posted

bo sobie kupił cosik takiego, żeby mieć więcej miejsca na komórce i żeby przechowywać na niej więcej zdjęć, ale ja z tego korzystam...i raz mu nawet rozładowałam komórke pstrykaniem zdjęć :)

Posted

justys95 napisał(a):
a no tak, tak...:lol:

no wiesz jak rozładowujesz bratu komórke to sie nie dziwie ze sie wkurza... ja pewnie swoją młodsza siostre za takie cos bym za włsy wytargala :diabloti: żartuje:D