Bewarka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 a dobrze u nas...Nikusia znów odpoczywa, a ja sobie kulturalnie korzystam z komputerka...:) PS:Na gg jestem niewidoczna jakby coś... Quote
DiDDlina85 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hurra!! Nikusia na spacerku..fajowe zdjęcia!!:):):) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Czeeść Justyś... jak leci... co sychać? fajny banerek :) Quote
Alynkaaa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 witam:D lecem dalej bo mam bardzo malo czasu na dogo a chce siem przywitac z jak najwieksza liczba moich ukochanych cioteczkoooffff:D Quote
Bewarka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 A to idz Alynkoo...cieszę się, że cie widze, bo dawno nie widziałam naszej jak zawsze cioteczki...:D A u nas dobrze leci dziewczyny :) Quote
Ewa&kumpel Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Wpadłam się przywitac z Tobą i Twoim kochnym czarnuszkiem. Miłego dzionka. :lol: Quote
Bewarka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Hej!!!Witam cię serdecznie...pomyślałam, że dam foty :D Zrobione byłe pare dni temu (chyba przedwczoraj) Oto one :p Nikusia leży na łóżku mojego brata...zeby tylko nie zauważył :) A tu Nikita coś usłyszała...:lol: Nikitowa głowa :D A tu Głuptasek się odwrócił...:mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Cześć :) no nereszcie Nikusie pokazałaś :loveu: Quote
Bewarka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Nom :p a Nikusia ostatnio się w leniuszka zamieniła :) Quote
DiDDlina85 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 justys95 napisał(a):Nom :p a Nikusia ostatnio się w leniuszka zamieniła :) to chyba przez ta zime:p tak jak moja swienka..w ogole nie wychodzi z klatki tylko siedzi smentnie..zawsze ma tak na zime:) Quote
Bewarka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Przed chwilką nakręciłam krótki filmik z Nikusią... Oto on!!!Klik!!! [SIZE=3]Dopiero się uczę je wrzucać na stronki i to było na próbe...a teraz ide się wykąpać i lulać :p [SIZE=5]Dobranocka!!! Quote
Ewa&kumpel Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Jak na pierwszy raz film naprawdę dobry. Nikusia wcale nie jest stremowana. Urodzona aktoreczka. Dobrej nocki Quote
Luzia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hehe ja nie chce nic mówić ale mi się wydaje że ona na tym filmiku mówi: "Daj mi już spokuj ja chce spać bo jak nie to...":diabloti: Quote
Bewarka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 luzia napisał(a):Hehe ja nie chce nic mówić ale mi się wydaje że ona na tym filmiku mówi: "Daj mi już spokuj ja chce spać bo jak nie to...":diabloti: No rzeczywiście :diabloti: A Nikusia to jakoś się rozleniwiła...ciekawe co mi kupi na urodzinki :diabloti: Quote
Luzia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 justys95 napisał(a):No rzeczywiście :diabloti: A Nikusia to jakoś się rozleniwiła...ciekawe co mi kupi na urodzinki :diabloti: Hehe pożyjemy zobaczymy :evil_lol: oby coś fajnego :diabloti: Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 czesc :) superowe fotaski :loveu::loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 i jeszcze nakręciłam wcześniej takie filmiki (sorki, że podobne do siebie, ale telefon brata leżał na biurku i nie mogłam się oprzeć, zeby cos nakręcic...a z pokoju wychodzić nie mogłam, bo mi go dotykać nie pozwala :roll:) Pierwszy Drugi :D Zdjęć dobrych nie robie, a o dobrych filmikach to nawet mowy nie ma :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Cześc fajne filmiki.... :) Kochana czemu Twoj brat jest taki hmm... niemiły ? Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 super filmiki :) ja tez ide wstawic :D:D Quote
Bewarka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 bo sobie kupił cosik takiego, żeby mieć więcej miejsca na komórce i żeby przechowywać na niej więcej zdjęć, ale ja z tego korzystam...i raz mu nawet rozładowałam komórke pstrykaniem zdjęć :) Quote
Bewarka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Justyś może kartę pamięci co ?? a no tak, tak...:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 justys95 napisał(a):a no tak, tak...:lol: no wiesz jak rozładowujesz bratu komórke to sie nie dziwie ze sie wkurza... ja pewnie swoją młodsza siostre za takie cos bym za włsy wytargala :diabloti: żartuje:D Quote
Recommended Posts