Bewarka Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Asiaczek']Ja widzę jaszczurkę! Ciekawa jestem, jak to cudo nazywa się w fachowej terminologii...? Pzdr.No właśnie - może jest tu jakiś spacjalista, który mógłby odpowiedzieć na to nurtujące pytanie? :lol: :) [quote name='Acctiually']Oo jaka śliczna jaszczurka:)Y...Dzięki? :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 http://images24.fotosik.pl/210/f6d53be5f65392f1.jpg świetne zdjęcie! nie bałaś się tej jaszczurki? :evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ale jaszczurka :evil_lol: ona chciała zjeść Nike ! :mad::D jak jeździłam z dziadkami na wakacje, to tam było pełno jaszczurek, ale widziałam tylko zwinki i raz salamandrę plamistą.. ładna była :) hmm.. no to wymyśl jakiś temat, to się poudzielamy:eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jak cudna jascura :) gdzie Ty takie cudo spotkałaś ??? Nika się nie bała stwora ?? Quote
Likaa Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Bry wieczór :diabloti: Nadrabiamy. http://images34.fotosik.pl/246/fdd1d0aa2d93abc3.jpg Ty zamiast Nike ratowac to jaszczurce foty pstrykałaś ??! :evil_lol: Pozdrawiamy Quote
Bewarka Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='basia bonnie']http://images24.fotosik.pl/210/f6d53be5f65392f1.jpg świetne zdjęcie! nie bałaś się tej jaszczurki? :evil_lol:E...no co ty! Ona miała góra 6 cm długości [bez ogona] :eviltong: [quote name='chester07']ale jaszczurka :evil_lol: ona chciała zjeść Nike ! :mad::D jak jeździłam z dziadkami na wakacje, to tam było pełno jaszczurek, ale widziałam tylko zwinki i raz salamandrę plamistą.. ładna była :) hmm.. no to wymyśl jakiś temat, to się poudzielamy:eviltong:Aha, fajnie, ale ja się na jaszczurkach nie znam w ogóle :) :oops: Okazja, żeby obfocić gada zdarza się mi bardzo rzadko, więc musiałam skorzystać z okazji...:] Y...no to...a może...Jaki jest wasz ulubiony kolor? :grins: [quote name='Rudzia-Bianca']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jak cudna jascura :) gdzie Ty takie cudo spotkałaś ??? Nika się nie bała stwora ?? A no w krzaczkach :p Nie, raczej było podekscytowana :D [quote name='Likaa']Bry wieczór :diabloti: Nadrabiamy. http://images34.fotosik.pl/246/fdd1d0aa2d93abc3.jpg Ty zamiast Nike ratowac to jaszczurce foty pstrykałaś ??! :evil_lol: Pozdrawiamy hej :multi: Już bardziej powinnam ta jaszcure ratować. xD Nika nią sadzała i kładła się przed nią. Gdy ta próbowała uciekać to ona bierze nią w zęby kładzie przed sobą i leży dalej...i tak w kółko, aż nie odciągnęłam niej od nowego 'przyjaciela' :diabloti: Quote
Bewarka Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Ponieważ niedawno wybrałam się z koleżankami, Niką oraz aparatem na spacerek i zrobiłam dużo zdjęć zacznę może je powoli wstawiać ;) Poza tym nie chcę, aby moja galeria leżała na szarym końcu. :eviltong: CZ 1. :cool3: Quote
basia bonnie Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Hej! Fajne fotki :):loveu: Nika była jedynym psem na tym spacerku?:) Quote
Bewarka Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 basia bonnie napisał(a):Hej! Fajne fotki :):loveu: Nika była jedynym psem na tym spacerku?:) Tak, moja jedna koleżanka ma dużego, starszego psa, który nie umie chodzić na smyczy, a zresztą spacer byłby dla niego zbyt męczący...[to jest ta w CYTRYNKOWEJ, powtarzam, cytrynkowej bluzie ;)] Quote
Bewarka Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 No to daję CZ. 2 i spadam :) widoczki... Nika i w tle wiejskie domy...znaczy dom na wsi i stodoła :lol: I znów krajobraz... Quote
Bewarka Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Helga&Ares napisał(a):piękne foteczki!!!!! Dzięki :multi: aleb napisał(a):Super widoki! :) Dziękujemy bardzo :loveu: basia bonnie napisał(a):Widoczki są super!! :loveu: :p Dzięki :) Nie spodziewałam się takiego odzewu :-o bo u mnie na codzień pustki są ;) więc daje następną część...CZ 3 :) Quote
Helga&Ares Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 http://images32.fotosik.pl/254/94bfce7e065fbbf0.jpg cudny widoczek:crazyeye::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A Wy jesteście zadowolone ze spaceru? I czy będzie cz. 4...? pzdr. Quote
Avaloth Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 widoczki śliczne :loveu::loveu: a Nika jak zwykle cudna :loveu::evil_lol: yy.. niebieski i fioletowy xD a Twój?:D Quote
basia bonnie Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ale fajne miejsce do spacerowania :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 pozdrawiamy sobotniowieczorowo :) piekne miejsce na spacery :) Quote
Bewarka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Helga&Ares napisał(a):http://images32.fotosik.pl/254/94bfce7e065fbbf0.jpg cudny widoczek:crazyeye::loveu::p Acctiually napisał(a):Oho ale zadowolona ze spacerku:loveu: Hi hi, musi być zadowolona :grins: Asiaczek napisał(a):A Wy jesteście zadowolone ze spaceru? I czy będzie cz. 4...? pzdr.Nom :) Z koleżankami jest super, ale samej z Niką też jest fajnie ;) Oczywiście, już daję :multi: chester07 napisał(a):widoczki śliczne :loveu::loveu: a Nika jak zwykle cudna :loveu::evil_lol: yy.. niebieski i fioletowy xD a Twój?:D:D Dzięki :] Pomarańczowy :cool: basia bonnie napisał(a):Ale fajne miejsce do spacerowania :loveu: :loveu: :loveu:Zgadzam się :shiny: Wyobraźcie sobie, że nasze osiedle sąsiaduje z wsią - dlatego mamy takie miejsca...super, nie? :megagrin: Rudzia-Bianca napisał(a):pozdrawiamy sobotniowieczorowo :) piekne miejsce na spacery :)Hej! :loveu: O tak! :Poland: Cz.4 :lol: Quote
Asiaczek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Nikę można poznac tylko po tym, że na fotkach jest "coś" ciemnego...:lol: Pzdr. Quote
Avaloth Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 o ciekawie :D a jaka jest twoja ulubiona.. rasa psa? :evil_lol: cudna Niczka w mleczach :loveu: Quote
Bewarka Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Nikę można poznac tylko po tym, że na fotkach jest "coś" ciemnego...:lol: Pzdr.Hihi...no to wstawię teraz jakieś "bliższe" fotki :lol: chester07 napisał(a):o ciekawie :D a jaka jest twoja ulubiona.. rasa psa? :evil_lol: cudna Niczka w mleczach :loveu:To pozostawię w tajemnicy :diabloti: Dzięki, Chesterkowa :loveu: Cz.5 :eviltong: Quote
Bewarka Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 CZ. 6 i spadam...;) W tle pupcia Niki...:lol: Tu jej nie ma, ale powstrzymać się nie mogłam xD Quote
Recommended Posts