Bewarka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Witam Cię...zaraz idę do pracy taty... Tylko chciałam coś od Samci, ale chyba se poszła :mad: Quote
chihuahua Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 A co to tylko do Samturii?:mad::mad::angryy: Quote
Bewarka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 chihuahua napisał(a):A co to tylko do Samturii?:mad::mad::angryy: Znaczy...bo ona jest zarejestrowana w takim jednym serwisie internetowym, a ja nie i o coś mi chodziło ;) Quote
chihuahua Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Miejmy nadziej , ze nie klamiesz, bo:mad::mad::mad:, a poza tym to grzech:cool3::cool3: Quote
Bewarka Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='chihuahua']Miejmy nadziej , ze nie klamiesz, bo:mad::mad::mad:, a poza tym to grzech:cool3::cool3: Ale jaki tam grzech :diabloti: [quote name='Werka']Hej Justyś;) Czołeeeem! :multi: Quote
Bewarka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 To ja...malutka...:loveu: Ale mnie ubrali :mad: Quote
chihuahua Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='justys95']To ja...malutka...:loveu: http://images24.fotosik.pl/60/ebf31b61c81ddfaf.jpg Ale mnie ubrali :mad: Coz za wstretny bachor:eviltong::eviltong::eviltong:, a tak na serio to bylas slodka. A ostatnio mi sie myla galerie , wiec zeby Lapa sie nie pogniewala , to teraz pomyle sie znow... [SIZE=7]Czesc Lapa, co u ciebie??? Quote
Bewarka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Taki ze mnie grubasek był :loveu: a teraz skóra i kości...jak u charta normalnie :) Quote
Samturia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 noo... taki wstretny, wredny i na dodatek w rozowym :evil_lol: P.S: a Lapa nie wiem co robi :P Quote
chihuahua Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 To sie ciesz kobieto , ja to mam problem , bo jestem wysoka dosyc(176) i jak tylko cos przytyje to wygladam jak wielki kloc!!!!:angryy::angryy::-( Quote
Bewarka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Samturia']noo... taki wstretny, wredny i na dodatek w rozowym :evil_lol: P.S: a Lapa nie wiem co robi :P Najbardziej nie podoba mi się ten różowawy...:angryy: :diabloti: [quote name='chihuahua']To sie ciesz kobieto , ja to mam problem , bo jestem wysoka dosyc(176) i jak tylko cos przytyje to wygladam jak wielki kloc!!!!:angryy::angryy::-( Przesadzasz, przesadzasz...tak myślę :cool3: ja jestem prawie 20 cm niższa od Ciebie i wyglądam jak jakiś kościotrup niezdarzony :razz: :p Quote
Bewarka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Witaj ;) :D EDIT:Właśnie zrobiłam sobie nowe bannery, ale lepiej wyglądały...:( to przez fotosik się zrobiły rozmazane... Quote
chihuahua Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Ale sie Niki wypozowala w tym nowym bannerze...:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 My też się witamy! Cały team Asiaczkowy wita i macha łapkami!:lol: Pzdr. Quote
Bewarka Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='chihuahua']Ale sie Niki wypozowala w tym nowym bannerze...:loveu::loveu::loveu: Hehe...ona jak modelka :lol: [quote name='MAREA SHAPIRO']BANEREK SLICZNY pozdrawiamy! Dzięki! Dzięki! :multi: [quote name='Rybka_39']Witam Nikusie i jej włascicielke:multi: My też witamy! :Cool!: [quote name='Helga_psiaki']Witamy się:multi: Ślicznie dziękujemy za powitanie! :bigcool: [quote name='Asiaczek']My też się witamy! Cały team Asiaczkowy wita i macha łapkami!:lol: Pzdr.Uwielbiam takie słodkie łapeczki bassaków! :sweetCyb: Ale mi dziś zrobiliście niespodziankę :-o mało kto tu wchodził przez długi czas, chwilkę mnie nie było no i proszę ile osób! :eek::mdleje::sweetCyb: Opowiem wam co dziś było...dziś było spanko do 10:00 :evil_lol: potem TV, następnie przyszedł tata z pracy i pojechaliśmy na niby to działka, niby nie...znaczy tam jest dom, ale stary, który się zawalił i ogrodzenie zrobiliśmy...więc można powiedzieć, że to nasza działka, bo mama tam warzywa ma posadzone... No więc jesteśmy tam (a to jest na wsi) a od sąsiada przyszły do nas 2 kury i kogut i podjadały nam ziarno...to sie Niki wściekła i złapała jedną za d... :lol: na szczęście wyrwała jej trochę piór i krew przez to troszkę poleciała, ale kura żywa :cool3: zaniósł nią ojciec do sąsiadów (kure) na podwórko, a oni mili ludzie nawet pretensji nie mieli :shiny: ale jaką Nika miała zabawę... Owca cała, ale wilk jeszcze nie najedzony, bo potem poszła się bawić z takim chyba bezdomnym pieskiem, który śpi na tych gruzach i uznał to jako swój dom ;) ona go przepędziła, a on i tak za chwilę przyszedł, tym razem nie przestraszył się tylko się z nią pobawił...:p Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Nono, ale przygody... Trochę żal mi tego bezdomnego psiaka, może trzeba bylo go nakarmić, co? Pzdr. Quote
Bewarka Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Asiaczek napisał(a):Nono, ale przygody... Trochę żal mi tego bezdomnego psiaka, może trzeba bylo go nakarmić, co? Pzdr. No ja chciałam, tylko nie miałam czym :roll: nie wzięłam ani wody, ani jedzenia, bo przed wyjazdem zjedliśmy obiad, a jechaliśmy raptem na 2-3 godziny...mam nadzieję, że nie będzie głodny (widziałam, jak mamie podkradał marchewki, ale ciii...). Z wodą to jest o tyle łatwiej, że naprzeciwko działki jest rzeczka...:cool3: Quote
chihuahua Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 W niki odzywaja sie krwiozercze instynkty, brawo, moze wreszcie pomysli o wlascicielce:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bewarka Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Nie chce cię zamartwiać...ale ona tylko taka jest do zwierząt i mojej mamy :diabloti: Quote
Recommended Posts