Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chihuahua napisał(a):
A co to tylko do Samturii?:mad::mad::angryy:

Znaczy...bo ona jest zarejestrowana w takim jednym serwisie internetowym, a ja nie i o coś mi chodziło ;)

Posted

[quote name='chihuahua']Miejmy nadziej , ze nie klamiesz, bo:mad::mad::mad:, a poza tym to grzech:cool3::cool3:
Ale jaki tam grzech :diabloti:
[quote name='Werka']Hej Justyś;)
Czołeeeem! :multi:

Posted

[quote name='Samturia']noo... taki wstretny, wredny i na dodatek w rozowym :evil_lol:

P.S: a Lapa nie wiem co robi :P
Najbardziej nie podoba mi się ten różowawy...:angryy: :diabloti:
[quote name='chihuahua']To sie ciesz kobieto , ja to mam problem , bo jestem wysoka dosyc(176) i jak tylko cos przytyje to wygladam jak wielki kloc!!!!:angryy::angryy::-(
Przesadzasz, przesadzasz...tak myślę :cool3: ja jestem prawie 20 cm niższa od Ciebie i wyglądam jak jakiś kościotrup niezdarzony :razz: :p

Posted

[quote name='chihuahua']Ale sie Niki wypozowala w tym nowym bannerze...:loveu::loveu::loveu:
Hehe...ona jak modelka :lol:
[quote name='MAREA SHAPIRO']BANEREK SLICZNY
pozdrawiamy!
Dzięki! Dzięki! :multi:
[quote name='Rybka_39']Witam Nikusie i jej włascicielke:multi:
My też witamy! :Cool!:
[quote name='Helga_psiaki']Witamy się:multi:
Ślicznie dziękujemy za powitanie! :bigcool:
[quote name='Asiaczek']My też się witamy! Cały team Asiaczkowy wita i macha łapkami!:lol:
Pzdr.Uwielbiam takie słodkie łapeczki bassaków! :sweetCyb:

Ale mi dziś zrobiliście niespodziankę :-o mało kto tu wchodził przez długi czas, chwilkę mnie nie było no i proszę ile osób! :eek::mdleje::sweetCyb:

Opowiem wam co dziś było...dziś było spanko do 10:00 :evil_lol: potem TV, następnie przyszedł tata z pracy i pojechaliśmy na niby to działka, niby nie...znaczy tam jest dom, ale stary, który się zawalił i ogrodzenie zrobiliśmy...więc można powiedzieć, że to nasza działka, bo mama tam warzywa ma posadzone...
No więc jesteśmy tam (a to jest na wsi) a od sąsiada przyszły do nas 2 kury i kogut i podjadały nam ziarno...to sie Niki wściekła i złapała jedną za d... :lol: na szczęście wyrwała jej trochę piór i krew przez to troszkę poleciała, ale kura żywa :cool3: zaniósł nią ojciec do sąsiadów (kure) na podwórko, a oni mili ludzie nawet pretensji nie mieli :shiny:
ale jaką Nika miała zabawę...

Owca cała, ale wilk jeszcze nie najedzony, bo potem poszła się bawić z takim chyba bezdomnym pieskiem, który śpi na tych gruzach i uznał to jako swój dom ;) ona go przepędziła, a on i tak za chwilę przyszedł, tym razem nie przestraszył się tylko się z nią pobawił...:p

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nono, ale przygody... Trochę żal mi tego bezdomnego psiaka, może trzeba bylo go nakarmić, co?
Pzdr.

No ja chciałam, tylko nie miałam czym :roll: nie wzięłam ani wody, ani jedzenia, bo przed wyjazdem zjedliśmy obiad, a jechaliśmy raptem na 2-3 godziny...mam nadzieję, że nie będzie głodny (widziałam, jak mamie podkradał marchewki, ale ciii...). Z wodą to jest o tyle łatwiej, że naprzeciwko działki jest rzeczka...:cool3: