Bewarka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Hehe..no właściwie tak :eviltong: a czy to działa w odwrotną stronę, czyli co jej to moje? Bo myślę założyć jej śliczną czarną obróżkę :diabloti: Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 chihuahua napisał(a):No nie wiem co Niki na to...:mad: Jak na lato! Pinczerek-Jacky napisał(a):Dobry :multi::multi::multi: Witaj! :multi: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 justys95 napisał(a): Przeliczyłam, że mam(ja) aż razem 120,49 zł. :-o :D jeszcze kilka tysięcy i kupisz konia:evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 ß@$!@ napisał(a):jeszcze kilka tysięcy i kupisz konia:evil_lol: Za 4,000 to już może kupie okazyjnie konia :D +żarełko :roll:+stajnia :roll:+siodło :roll:+dużo innych drobiazgów :) Quote
Samturia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 no to dziana jestes... :P ja mam 100 € xD Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 chihuahua napisał(a):A CZY NIKI LUBI POEZJE?? A nie wiem...chyba nie :eviltong: Samturia napisał(a):no to dziana jestes... :P ja mam 100 € xD O :crazyeye::-o:crazyeye: daj tloche... Quote
chihuahua Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 A umie czytac ?;), bo jakby umiala to znam kilku poetow ,ktorzy doskonale oddaja swe odczucia i Niki moglaby cos zacytowac, (oczywiscie pozytywne rzeczy na temat panci) Quote
Bewarka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 chihuahua napisał(a):A umie czytac ?;), bo jakby umiala to znam kilku poetow ,ktorzy doskonale oddaja swe odczucia i Niki moglaby cos zacytowac, (oczywiscie pozytywne rzeczy na temat panci)Właśnie nią uczę czytać...ale uczę nią czytać po angielsku, umie już przeczytać np. takie zdanie: "Haaaaał du ju du?", "Wrrrrong!" :lol: Werka napisał(a):Witaj Justyś! Zapraszamy do nas;) Cześć...oczywiście wpadnę :loveu: Quote
Akadna Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ach, dziekujemy za wpadniecie i bry dzonek;) Quote
Samturia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 justys95 napisał(a): O :crazyeye::-o:crazyeye: daj tloche... NIEE :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
chihuahua Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 I'm very happy , :diabloti::diabloti::diabloti:, because i've got a bad knee.( tez mi choroba , ale udawc trzeba , to nie musze ni robic Quote
Bewarka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Werka napisał(a):ach, dziekujemy za wpadniecie i bry dzonek;)Hehe...dzień doberek :loveu: wczoraj zadzwoniłam do pana od koni i jutro jadę z bratem :multi: Samturia napisał(a):NIEE :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Osz ty :diabloti: chihuahua napisał(a):I'm very happy , :diabloti::diabloti::diabloti:, because i've got a bad knee.( tez mi choroba , ale udawc trzeba , to nie musze ni robic Niki zaraz ci w zębach apteczke przyniesie :evil_lol: Quote
Samturia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Nooo bo ja taka mila z natury jestem :evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 To widać na pierwszy rzut oka/okiem :D Quote
gogunia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Hej!:multi: Superowe zdjęcia Niki i Ozzyego:cool3: :loveu: :loveu: Quote
Bewarka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Samturia napisał(a):Az taka brzydka jestem? :placz: A skąd ja mam wiedzieć, skoro Cię nie widziałam? :D na pewno jesteś ładna :) sie nie martw... Quote
Samturia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ale... :P powiedzialas... ze widac ze wredna xD :evil_lol: P.S. www.samturia.fotka.pl Quote
Bewarka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 A co wredność ma do wyglądu? :diabloti: Quote
Recommended Posts