Kincia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Hej :D Sliczna smycz i obroza Jack ma podobna smycz :) Pozdrawiam :) Quote
Bewarka Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Samturia']hej! te smyczki są b.dobre i nie niszczą się szybko... :cool3:Dzięki :razz: ja to sama nie wiedziałam czy dobre czy nie...ale widze, że jednak wytrzymałe są :D [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej :D Sliczna smycz i obroza Jack ma podobna smycz :) Pozdrawiam :)Thanks :mdleje: .......:evil_lol: Quote
Kincia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Hehe nie ma za co polecam sie na przyszłosc :D:D Quote
Bewarka Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hehe nie ma za co polecam sie na przyszłosc :D:DZapamiętam...:p Matinka napisał(a):Witam, witam ...no to ja też witam :cool3: Pinczerek-Jacky napisał(a):Dziendobry :) Dzień dobry...a ja muszę sprzątać, bo mój tata ma jutro imieniny :cool1: Quote
Kincia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 justys95 napisał(a):Zapamiętam...:p ...no to ja też witam :cool3: Dzień dobry...a ja muszę sprzątać, bo mój tata ma jutro imieniny :cool1: Aaa no to miłego sprzatania :) Quote
Bewarka Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Aaa no to miłego sprzatania :) Dzięki...:D jak na razie jeden pokój odkurzyłam :lol: Quote
Kincia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 justys95 napisał(a):Dzięki...:D jak na razie jeden pokój odkurzyłam :lol: Eno dobrze jest :D Lec odkurzac dalej :D:D Quote
Bewarka Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Eno dobrze jest :D Lec odkurzac dalej :D:D Ło...już 2 pokoje i przedpokój :D ale mi sie przegrzał odkurzacz, więc muszę poczekać...:[ Quote
Bewarka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Ale dziś miałam dzień :[ rano jak się obudziłam to cały pokój miałam za..any :roll: a mówiłam mamie co może a co nie dawać Nice jeść... Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 justys95 napisał(a):Ale dziś miałam dzień :[ rano jak się obudziłam to cały pokój miałam za..any :roll: a mówiłam mamie co może a co nie dawać Nice jeść... O zesz:roll::roll: Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ło, Matko! Miałaś co sprzątać...:cool3: Pzdr. Quote
Bewarka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):O zesz:roll::roll: a no właśnie...:cool3: Asiaczek napisał(a):Ło, Matko! Miałaś co sprzątać...:cool3: Posprzątane :p ale zapach został...:razz: i niewielkie ślady...:cool1: Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Może spryskaj w pokoju jakimś odświeżaczem do powietrza i zrób mały przeciąg. U mnie to z zasady pomaga... A jeżeli "nieszczęście" przytrafiło się na podłodze, to umyj podłogę mydłem w płynie (najpierw 2-3 krotnie wodą), a potem choćby mydłem do rąk (ale w płynie). Jeżeli natomiast na dywanie, to... Różowa Siła...:lol: pzdr. Quote
Bewarka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Asiaczek napisał(a):Może spryskaj w pokoju jakimś odświeżaczem do powietrza i zrób mały przeciąg. U mnie to z zasady pomaga... Hmmm...spróbuję :) Asiaczek napisał(a): A jeżeli "nieszczęście" przytrafiło się na podłodze, to umyj podłogę mydłem w płynie (najpierw 2-3 krotnie wodą), a potem choćby mydłem do rąk (ale w płynie).Yhym...gdzieś tam leży na półkach MwP :lol: Asiaczek napisał(a): Jeżeli natomiast na dywanie, to... Różowa Siła...:lol::diabloti: aha...dzięki :cool3: też gdzieś na półce w łazience leży... Quote
Bewarka Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Asiaczek napisał(a):No to działaj, dziewczyno! Pzdr.Ła!!! Zapomniałam powiedzieć :cool3: No więc...Różowy mi sie wylał na dywan, odkręciłam go (bo chciałam szybko :splat:) i mi sie wyślizgnęło i sie wylało na dywan...:cool3: ale plamy przynajmniej prawie nie widać :lol: a z podłogą było krucho...ale przynajmniej pachnie tym mydłem :p Helga_psiaki napisał(a):witamy Was śliczniutka ta Twoja NikaDzięki! Witam! :diabloti: A mnie nie było przez pare dni, bo byłam u przyszywanej babci :cool3: tam był piesek Daktyl mający obecnie ok. 16 lat i nowotwór :razz: ale trzyma się w miare dobrze i by sie nawet o żarcie pogryzł z Niką...:cool3: siwulec musiał jeść z dala od mojego głuptasa-szczekacza :D Ło żesz...jakie mam zaległości na dogo :-o Quote
DiDDlina85 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dzien doberek:) po Dłuugiej przerwie:) Miłego dnia!!!:p Quote
Bewarka Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Dzień dobry! Witamy! Fakt-dawno was niebyło, ale ja też u was dawno nie byłam :oops: wczoraj odcieli nam chwilowo internet, bo brat zapomniał jednej zaległej raty zapłacić...a potem weszłam na chwile, ale tata musiał jakieś bisnesowe sprawy załatwić :cool3: no...teraz mogę troszkę popisać :lol: Quote
Bewarka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Dam, dam...ale może potem, bo teraz sobie pogram...:eviltong: Quote
Bewarka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 No to macie tu...resztę dam później...:eviltong: oczywiście gorszą resztę ;) http://images29.fotosik.pl/45/8aa79978c26e279d.jpg To właśnie są te najlepsze zdjęcia :eviltong: Quote
Recommended Posts