Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga_psiaki']witamy Justys i Nikunia:)
Dziękujemy za powitanie! Cześć! :multi:
[quote name='chihuahua']Justyna przez 4 dni nie bede namawiac Niki zeby cie pozarla , bo se wypoczac jade , to Thursday!!!!!!!!A co będzie po 4 dniach? :crazyeye: :razz: :cry:

Posted

Jakoś dzisiaj mi się dzień nie układa...:roll: obudziłam się o 5 coś rano, bo mnie pielgrzymi obudzili...a właściwie Nika szczekająca na nich :evil_lol: (pielgrzymi byli całkiem mili :D w ogóle fajni jacyś...), to chyba była najzabawniejsza chwila dziś, bo po południu, jak wróciłam z księgarni z 3 książkami (bo resztę wykupili i znów muszę jutro iść) to się burza zrobiła i padało i mi konie odwołali :placz: a teraz nic mi nie pasuje...:(

Posted

justys95 napisał(a):
Jakoś dzisiaj mi się dzień nie układa...:roll: obudziłam się o 5 coś rano, bo mnie pielgrzymi obudzili...a właściwie Nika szczekająca na nich :evil_lol: (pielgrzymi byli całkiem mili :D w ogóle fajni jacyś...), to chyba była najzabawniejsza chwila dziś, bo po południu, jak wróciłam z księgarni z 3 książkami (bo resztę wykupili i znów muszę jutro iść) to się burza zrobiła i padało i mi konie odwołali :placz: a teraz nic mi nie pasuje...:(

bedzie good8-)

Posted

Jestem mam nadzieje , ze nie zasne przed klawiatura , bo 6 godzin jechalam , i bylo mi tak zle( czyt prawie nie wymiotowalam....) , ale jestem od razu na dogo, jutro napisze do Niki, jakie beda pozytywy zjedzenia ciebie.....:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='chihuahua']Jestem mam nadzieje , ze nie zasne przed klawiatura , bo 6 godzin jechalam , i bylo mi tak zle( czyt prawie nie wymiotowalam....) , ale jestem od razu na dogo, jutro napisze do Niki, jakie beda pozytywy zjedzenia ciebie.....:eviltong::eviltong::eviltong:Współczuję :mdleje:

[quote name='Asiaczek']A gdzie to Gospodyni FB? Nikt nas nie wita...
Pzdr.
A gospodyni pojechała z Nikusią do (przybranej) babci...:cool3: tak się teraz przyzwyczaiłam do bloku, że u siebie w domku już nie tak dobrze, nie tak przytulnie jak u babci...:razz: :diabloti:
[quote name='_ChiQuiTa_']Dzieńdoberek :)
Jakże dawno mnie tu u Was nie było. Aż strach pomyśleć :D
i oczywiście domagam sie fotek :DNie szkodzi...;):cool3: a fotki będą...Nikusi i Daktyla (domyślacie się kogo pies)...tylko nie teraz, bo mi się nie chce w torbie aparatu szukać :cool1: :lol:

Posted

chihuahua napisał(a):
:eek2::comp26::baddevil:...

Co Cię tak zatkało :-o odetkaj się, odetkaj! Bo nie będzie miał kto przychodzić! :placz:

Posted

Dzień dobry! :) Już daję foteczki...z komóreczki :cool3:

To Daktyl-ok.16-letni pies mojej babci przybranej :D

A tu jeszcze 4 zdjęcia Niki i Daktyla...

PS:Mam jeszcze kilka z komórki, ale albo samego Daktylka, albo Niki :roll: i mam jeszcze kilka na aparacie...