Cez Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Znalazlam ja wczoraj w okolicy Muzeum Narodowego. Jest jeszcze szczeniakiem, ale ladnie chodzi na smyczy, i nie zalatwia sie w domu. Quote
Kasie Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Czy możesz zrobić jej zdjęcia? Miała jakąś obrożę? Sprawdziłaś na wątku Psy zaginione? Quote
pixie Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Cez napisał(a):jakas godzine temu szczeniaka w typie owczarka niemieckiego. suczka byla troche wystraszona i glodna, podobno blakala sie w okolicy muzeum narodowego od rana. kupilam jej obroze, smycz, no i co dalej ? u mnie w domu moze zostac jakies dwa dni. Witaj Cez dobra duszo!:multi: :multi: :multi: Kamien z serca, gdy zobaczylam, ze moze choc te dwa dni u ciebie zostac 1/ czy mozesz zrobic fotki i je wstawic - dla wlascicieli lub moze komus wpadnie w oko ta sunia, jesli nikt jej nie szuka - w jakim moze byc wieku? 2/ nalezaloby przygotowac plakat i porozwieszac w okolicy gdzie znalazlas, choc mogla tez i przyjachac autobusem - tu tez pomocni dogomaniacy z mapy pomocy dogo 3/wstawic ogloszenia gdzie sie da, takze w necie ze znalazlas sunie - dogomaniacy pomoga z pewnoscia 4/ ja zaraz zawiadomie przez gg osoby z krakowa, by mogli ci posluzyc pomoca pzdr Quote
mar.gajko Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 To ta żółta w pręgę suczka??? Ona nie jest w typie ON. Quote
pixie Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 mar.gajko napisał(a):To ta żółta w pręgę suczka??? Ona nie jest w typie ON. widzialas juz ja? biegajaca? Quote
mar.gajko Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 DOstałyśmy wiadomość rano we dwie jej szukałyśmy, ale gdzieś się oddaliła, potem Luiza ją usiłowała przynęcić; była tam dziewczyna, która wydzwoniła siostrę i jeszcze chyba chłopaka i mieli ją łapać; dostali nr telefonu od Luizy jakby co? To chyba to samo; tylko, że sunieczka z ON nie ma raczej nic wspólnego, przynajmniej na moje oko. Quote
Cez Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 to ja jestem ta dziewczyna z siostra i jej chlopakiem. aparat pozyczylam, zaraz wstawie zdjecia. Quote
Cez Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 nie potrafie wstawic zdjec, moze ktos moglby mi pomoc ? za robienie plakatow zaraz sie zabiore, pies nie mial zadnej obrozy. Quote
Cez Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Dzieki Kostek, maila juz wyslalam, mam nadzieje, ze doszedl Quote
Kostek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 panienka jak laleczka:loveu: taka ONkowa ona troszke z tej fotki jest... Quote
Cez Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 ale ladnie wyszlo, dzieki raz jeszcze :) Quote
Cez Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 jeszcze dzisiaj rozwiesze ogloszenia, moze uda jej sie znalezc dawny dom, a jak nie to bedziemy szukac nowego. na razie nic jej nie jest zjadla kolacje, z moim psem sie w miare dogaduja, troche placze ale w jej sytuacji to chyba normalne. Quote
Kostek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 nie ma za co jak zrobisz wiecej fotek ktore na pewno sie przydadza to odrazu przesylaj;) Quote
Asior Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 jesuu ale piękniusia .....popytam znajomych Quote
Anashar Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Śliczna psinka... Taka młoda a już bez domku :( Szukajmy lepszego :) Quote
Cez Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Rozwiesilam ogloszenia i zawiadomilam schronisko, co jeszcze robi sie w takiej sytuacji ? Quote
Cez Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 u mnie za dlugo zostac nie moze, a do schroniska wolalabym jej nie oddawac, to bardzo kochana, dobrze ulozona domowa suczka. Quote
Cez Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 moze dzisiaj domek sie znajdzie... Quote
Cez Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 maly jest nia zachwycony :) moj wspollokator mniej :( Quote
Recommended Posts