agniecha82x Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Florentynka']Pokazałybyście te foty, zamiast opowiadać jakie fajne![/QUOTE] wiem wiem, złośliwa małpa ze mnie :oops: ale Ania ma je w aparacie i czekam aż uda się jej je zgrać i wrzucić na picassę (te problemy z netem :shake: ) to wtedy ja je wrzucę tu :cool3: Quote
Jasza Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ja tam myślę, że nagrodą w konkursie powinna być sama Adelka! ;-) Quote
Becia66 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Jasza']Ja tam myślę, że nagrodą w konkursie powinna być sama Adelka! ;-)[/QUOTE] ooo, właśnie. Drżyjcie wszyscy :diabloti:. Quote
juli88 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ja już bym dawno zgarnęła ją Wam spod nosa :) gdyby nie wypadki, przypadki itd. Na około pełno psów i wszystkie do wzięcia... Quote
Florentynka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Jasza']Ja tam myślę, że nagrodą w konkursie powinna być sama Adelka! ;-)[/QUOTE] W jakimś sensie dobrze myślisz.... Quote
Florentynka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Jeszcze nie wiadomo ile waży parówa? To w oczekiwaniu na wyniki pokazuję nagrodę konkursową. OTO JEDYNA, NIEPOWTARZALNA [SIZE=4][B]ADELA[/B][/SIZE]: [IMG]http://img854.imageshack.us/img854/1986/adelaplusz1.jpg[/IMG] [IMG]http://img809.imageshack.us/img809/7818/adelaplusz2.jpg[/IMG] [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/1679/adelaplusz3.jpg[/IMG] jest to jedyny egzemplarz wykonanej w całości ręcznie ZABAWKI - ODCHUDZAWKI. Bo oto... [IMG]http://img191.imageshack.us/img191/8316/adelaplusz4.jpg[/IMG] od spodu ADELI wszyty jest zamek błyskawiczny. Po jego otwarciu ukazuje się wnętrze - wypych z ryżu. Woreczek z wypychem ( no dobrze, podkolanówkę damską) łatwo rozwiązać, i odsypując część wypychu - odchudzić ADELĘ. [IMG]http://img202.imageshack.us/img202/3686/adelaplusz5.jpg[/IMG] Quote
Florentynka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 W momencie kiedy siedziałam przy komputerze i wrzucałam foty mój wstrętny pies ukradł ADELĘ, wyniósł na trawnik i wypatroszył! :-o:shake::-o:shake: Na szczęście zamek miała rozpięty po ostatnim zdjęciu, więc bez szkód na korpusie ( no , leciuteńko ją wybłocił) ale ryż poszedł w trawę... Quote
Andzike Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Florentynka']W momencie kiedy siedziałam przy komputerze i wrzucałam foty mój wstrętny pies ukradł ADELĘ, wyniósł na trawnik i wypatroszył! :-o:shake::-o:shake: Na szczęście zamek miała rozpięty po ostatnim zdjęciu, więc bez szkód na korpusie ( no , leciuteńko ją wybłocił) ale ryż poszedł w trawę...[/QUOTE] Balbinka ? ;) Quote
Florentynka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Andzike']Balbinka ? ;)[/QUOTE] Gjalpo, Balbinka nie miała szans wleźć na komódkę ;) Poza tym , gdyby to była Balbinka, ryż zostałby pożarty. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 :D to ile nasza kruszynka waży? kiedy podacie wyniki :D Quote
Florentynka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='uczeń czarnoksieżnika']:D to ile nasza kruszynka waży? kiedy podacie wyniki :D[/QUOTE] Pewnie ją pchają na wagę... Quote
Figafiga Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Albo toczą, jak to robiła mamanabank z Balbinkę jak chciała wziąść ją do domu z trawnika hi hi hi Quote
Magda779 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [B][COLOR=red]ADELA WAŻY DOKŁADNIE 15,25 kg [/COLOR][/B] Quote
agniecha82x Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 eee tam co za oszukajstwo, nie trafiłam :eviltong: troszkę kg zrzuciła ta nasza parówka :) Quote
Magda779 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Może na zdjęciach wygląda na większą niż jest, skoro obstawiana była dużo większa waga :)) Adela powinna docelowo ważyć około 8 kg, więc i tak ma przed sobą ciężkie dni, bo Adela kocha jeść :) Spod pachy wystaje guz o średnicy 10cm, do wycięcia po zrzuceniu zbędnych kilogramów. Adela ma też ciut więcej lat, weterynarz określił ją na 8, aczkolwiek to zawsze gdybanie. Skóra ze zmianami alergicznymi, dostała dexafort domięśniowo. Krew pobrana, wyniki odbieram jutro. Serce Adelcia ma w porządku. Karma przyda się dietetyczna, ale też taka dla alergików. Nie ma specjalnych zaleceń co do rodzaju, bo kondycja suczki jest dobra. Quote
Becia66 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Magda779'][B][COLOR=red]ADELA WAŻY DOKŁADNIE 15,25 kg [/COLOR][/B][/QUOTE] czyżbym jej aż 10 kilo dodała ? :cool3: Quote
Magda779 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Kolejne dobre wieści :) :) :) Jutro Adela jedzie na dt do stonki. Będzie wykąpana, odpchlona i oczywiście rygorystycznie odchudzana. Po miesiącu, jak waga nieco spadnie, weterynarz podejmie się wycięcia guza. Teraz trzeba szukać jej domku stałego. Quote
majuska Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Florentynko przepiękna Adelka:loveu::loveu: Quote
juli88 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [B]malagos[/B] prosimy o adres na pw :) Bardzo się cieszę, że waży tylko 15kg :) Quote
Florentynka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Wow! Po pierwsze - musi być dużo mniejsza niż wygląda, w takim razie. Moje odchudzone parówy oscylują w okolicach 13 kilo. Po drugie - nie wiem czy istnieje karma odchudzająca dla alergików...zaraz pokopię w necie. Strasznie się cieszę, że serce zdrowe, i mam nadzieję, że ta narośl to nic strasznego. No i najlepsze jest to, że Adelka idzie do DT!!!!! - Stonka :loveu:. Zwycięzcą konkursu wagowego i zdobywcą zabawki odchudzawki niniejszym ogłaszam [B]malagos[/B] - typowała najbliżej. I poproszę o PW z adresem. I WRZUĆCIE WRESZCIE TE FOTY!!!!!!!! Quote
róża35 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Mała ,tłuściutka Adelko,przyszedł czas zrzucania wagi,ciężkie czasy dla twojego apetyciku,na pewno ci się uda:;) Quote
Andzike Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 hmm... to moja Nelka waży 16kg i wcale nie jest parówką;) Florentynka, jak zawsze - padam do stóp Twojego talentu i pomysłowości! :D Quote
Figafiga Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ojej ulżyło, że Adela tyle wąży. Teraz tylko zbić tą nadwagę i szukać domku. Florentynka jestem pełna podziwu dla tej Adelkowej maskoteczki. A Balbinkowa cudowna!! Żałuję, że nie wzięłam udziału w bazarku na magnesy, gdzie malowałaś psiaki ;-) Adelka cudna sunio!!! A teraz poprosimy o zdjątka. Quote
Recommended Posts