Florentynka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='ania z poznania']Ale w różu pięknie by wyglądał :eviltong::evil_lol:???? Zbierasz już wełnę?[/QUOTE] No pewnie. Mam 2 worki po 60 litrów wyczesków. Quote
stonka1125 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Florentynka']No pewnie. Mam 2 worki po 60 litrów wyczesków.[/QUOTE] My możemy dołożyć nasze i przepleciesz sobie bielą:evil_lol: Dzisiaj mieliśmy szaleństwo z furminatorem i trochę tego jest:lol: Quote
Florentynka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 z Adeli? Oskrobałaś Adelę z futerka? Quote
stonka1125 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Florentynka']z Adeli? Oskrobałaś Adelę z futerka?[/QUOTE] Wszystkich oskrobałam bo zła kobieta ze mnie, najbardziej oskrobana jednak Alta i najdłuższy włos, najlepszy do przeplatania, Adelka oskrobana tak mniej więcej bo brudna jest jak świnka i troszkę futrzysko odświeżyliśmy. W ogóle od kiedy jesteśmy wieśniakami to psy są nieprzytomnie brudne, jakoś się tym nie przejmują i z wrodzoną im bezczelnością wycierają wszystko w pościele, posłanka i miliony narzutek. W ogóle jesteśmy domem miliona narzutek, kocyków i innych dziwnych wycyckanych, powygryzanych i poszarpanych tekstyliów. Ciekawe czy już nas obgadują na wsi, ze jakieś takie powydzierane poszewki i inne wygryzła ciągle się suszą na sznurkach:evil_lol: Quote
agniecha82x Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='stonka1125']Wszystkich oskrobałam bo zła kobieta ze mnie, najbardziej oskrobana jednak Alta i najdłuższy włos, najlepszy do przeplatania, Adelka oskrobana tak mniej więcej bo brudna jest jak świnka i troszkę futrzysko odświeżyliśmy. W ogóle od kiedy jesteśmy wieśniakami to psy są nieprzytomnie brudne, jakoś się tym nie przejmują i z wrodzoną im bezczelnością wycierają wszystko w pościele, posłanka i miliony narzutek. W ogóle jesteśmy domem miliona narzutek, kocyków i innych dziwnych wycyckanych, powygryzanych i poszarpanych tekstyliów. Ciekawe czy już nas obgadują na wsi, ze jakieś takie powydzierane poszewki i inne wygryzła ciągle się suszą na sznurkach:evil_lol:[/QUOTE] może jakąś zrzutę pościeli i kocyków dla Was zrobią :razz: :evil_lol: Quote
stonka1125 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='agniecha82x']może jakąś zrzutę pościeli i kocyków dla Was zrobią :razz: :evil_lol:[/QUOTE] Ostatnio z Magdą o tym rozmawiałam...To Ty podsłuchujesz nasze rozmowy!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad: Quote
agniecha82x Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='stonka1125']Ostatnio z Magdą o tym rozmawiałam...To Ty podsłuchujesz nasze rozmowy!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad:[/QUOTE] no i się wydało :oops: Quote
ania z poznania Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='stonka1125']Ciekawe czy już nas obgadują na wsi, ze jakieś takie powydzierane poszewki i inne wygryzła ciągle się suszą na sznurkach:evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt:Stonko, umieram ze śmiechu :lol: Quote
stonka1125 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='ania z poznania']:roflt::roflt:Stonko, umieram ze śmiechu :lol:[/QUOTE] Śmiej się śmiej, a nas na taczkach ze wsi wywiozą albo ksiądz z ambony wyklnie. Ojjjjjj smutny nasz los, smutny;) Quote
malagos Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Florentynka']ojtam ojtam - robisz jak szalik, motasz na głowie, spinasz szpilkami albo zszywaczem biurowym i masz czapkę! Albo składasz szalik na pół, boki zszywasz, otwór końcowy nawlekasz na głowę, na końcu zwisającym doszywasz pomponik i też masz czapkę...[/QUOTE] Super pomysł! To ja do Adeli dawno nie zaglądałam i NIE WIEDZIAŁAM, ze ona w dt!!! :loveu: :loveu: Stonka, niech Ci Bozia da zdrowie, kochana babo! Quote
Florentynka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='malagos']Super pomysł! To ja do Adeli dawno nie zaglądałam i NIE WIEDZIAŁAM, ze ona w dt!!! :loveu: :loveu: Stonka, niech Ci Bozia da zdrowie, kochana babo![/QUOTE] Malagos, na tyle dawno nie zaglądałaś, że przegapiłaś swoją wygraną w konkursie!!! Quote
juli88 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Florentynka']Malagos, na tyle dawno nie zaglądałaś, że przegapiłaś swoją wygraną w konkursie!!![/QUOTE] Właśnie ;) Quote
Florentynka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Agula99']Adelko jak się czujesz???[/QUOTE] Pewnie strasznie, głodna i oskubana ;) Quote
ania z poznania Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ciotki kochane, zajrzycie na wątek ślicznego Juleczka, taki nisko osadzony, z tego samego schroniska:? [url]http://www.dogomania.pl/threads/194038-Kr%C3%B3tkonogi-Julek-mix-basseta-i-corgi-SZUKAMY-DT-DS[/url] Znacie kogoś od corgie? Quote
Agula99 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Florentynka']Pewnie strasznie, głodna i oskubana ;)[/QUOTE] Ale jak szczęśliwa, to najważniejsze!!! :) Quote
stonka1125 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Florentynka']Pewnie strasznie, głodna i oskubana ;)[/QUOTE] Myślę że dokładnie tak się czuje :) Julian jest nam bliżej znany :) Fajowy i wiecznie uśmiechnięty pysk, uwielbia spacery a ludzi do wyprowadzania ciągle za mało, no i uwielbia panienki, podgląda je nawet w kąpieli:):):) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-3k11DJcpXt4/TghDm2CLdBI/AAAAAAAAN_c/of_okDJYT0s/s512/DSC08050.JPG[/IMG] Quote
Magda779 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Już nie mówiąc, że odchudzanie też by mu się przydało :) Quote
ania z poznania Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [url]https://lh3.googleusercontent.com/-3k11DJcpXt4/TghDm2CLdBI/AAAAAAAAN_c/of_okDJYT0s/s512/DSC08050.JPG[/url] Bomba :)! Czyli z suniami ok? Quote
Magda779 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='ania z poznania'][url]https://lh3.googleusercontent.com/-3k11DJcpXt4/TghDm2CLdBI/AAAAAAAAN_c/of_okDJYT0s/s512/DSC08050.JPG[/url] Bomba :)! Czyli z suniami ok?[/QUOTE] Wszystkie suczki akceptuje, z psami różnie bywa ! Quote
Florentynka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 No nie, fota Julka z kobietami jest boska! Quote
agniecha82x Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Julianowy zadek na pierwszym planie :D panienki go do kąpieli zapraszały :cool3: Quote
ania z poznania Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [url]https://lh3.googleusercontent.com/-3k11DJcpXt4/TghDm2CLdBI/AAAAAAAAN_c/of_okDJYT0s/s512/DSC08050.JPG[/url] To zdjęcie oficjalnie zostało moim najulubieńszym na całym dogo! Dziewczyny, oskara za nie powinnyście dostać :)! Quote
Jasza Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Uwielbiam wszystkie Wasze wątki. Adelki, Łucji ( podczytuję od moich czasow "sprzed Dogo"), Balbiny... Książkę powinnaś napisać Florentynko. Jesteś lepsza niz Musierowicz. Quote
beta ata Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Trafiłam na wątek "z przypadku" :-) Quote
Recommended Posts