Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Florentynka']No pewnie. Mam 2 worki po 60 litrów wyczesków.[/QUOTE]

My możemy dołożyć nasze i przepleciesz sobie bielą:evil_lol:
Dzisiaj mieliśmy szaleństwo z furminatorem i trochę tego jest:lol:

Posted

[quote name='Florentynka']z Adeli? Oskrobałaś Adelę z futerka?[/QUOTE]

Wszystkich oskrobałam bo zła kobieta ze mnie, najbardziej oskrobana jednak Alta i najdłuższy włos, najlepszy do przeplatania, Adelka oskrobana tak mniej więcej bo brudna jest jak świnka i troszkę futrzysko odświeżyliśmy. W ogóle od kiedy jesteśmy wieśniakami to psy są nieprzytomnie brudne, jakoś się tym nie przejmują i z wrodzoną im bezczelnością wycierają wszystko w pościele, posłanka i miliony narzutek. W ogóle jesteśmy domem miliona narzutek, kocyków i innych dziwnych wycyckanych, powygryzanych i poszarpanych tekstyliów. Ciekawe czy już nas obgadują na wsi, ze jakieś takie powydzierane poszewki i inne wygryzła ciągle się suszą na sznurkach:evil_lol:

Posted

[quote name='stonka1125']Wszystkich oskrobałam bo zła kobieta ze mnie, najbardziej oskrobana jednak Alta i najdłuższy włos, najlepszy do przeplatania, Adelka oskrobana tak mniej więcej bo brudna jest jak świnka i troszkę futrzysko odświeżyliśmy. W ogóle od kiedy jesteśmy wieśniakami to psy są nieprzytomnie brudne, jakoś się tym nie przejmują i z wrodzoną im bezczelnością wycierają wszystko w pościele, posłanka i miliony narzutek. W ogóle jesteśmy domem miliona narzutek, kocyków i innych dziwnych wycyckanych, powygryzanych i poszarpanych tekstyliów. Ciekawe czy już nas obgadują na wsi, ze jakieś takie powydzierane poszewki i inne wygryzła ciągle się suszą na sznurkach:evil_lol:[/QUOTE]

może jakąś zrzutę pościeli i kocyków dla Was zrobią :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='agniecha82x']może jakąś zrzutę pościeli i kocyków dla Was zrobią :razz: :evil_lol:[/QUOTE]
Ostatnio z Magdą o tym rozmawiałam...To Ty podsłuchujesz nasze rozmowy!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='ania z poznania']:roflt::roflt:Stonko, umieram ze śmiechu :lol:[/QUOTE]

Śmiej się śmiej, a nas na taczkach ze wsi wywiozą albo ksiądz z ambony wyklnie.
Ojjjjjj smutny nasz los, smutny;)

Posted

[quote name='Florentynka']ojtam ojtam - robisz jak szalik, motasz na głowie, spinasz szpilkami albo zszywaczem biurowym i masz czapkę! Albo składasz szalik na pół, boki zszywasz, otwór końcowy nawlekasz na głowę, na końcu zwisającym doszywasz pomponik i też masz czapkę...[/QUOTE]
Super pomysł!
To ja do Adeli dawno nie zaglądałam i NIE WIEDZIAŁAM, ze ona w dt!!! :loveu: :loveu:
Stonka, niech Ci Bozia da zdrowie, kochana babo!

Posted

[quote name='malagos']Super pomysł!
To ja do Adeli dawno nie zaglądałam i NIE WIEDZIAŁAM, ze ona w dt!!! :loveu: :loveu:
Stonka, niech Ci Bozia da zdrowie, kochana babo![/QUOTE]
Malagos, na tyle dawno nie zaglądałaś, że przegapiłaś swoją wygraną w konkursie!!!

Posted

[quote name='Florentynka']Pewnie strasznie, głodna i oskubana ;)[/QUOTE]
Myślę że dokładnie tak się czuje :)

Julian jest nam bliżej znany :) Fajowy i wiecznie uśmiechnięty pysk, uwielbia spacery a ludzi do wyprowadzania ciągle za mało, no i uwielbia panienki, podgląda je nawet w kąpieli:):):)
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-3k11DJcpXt4/TghDm2CLdBI/AAAAAAAAN_c/of_okDJYT0s/s512/DSC08050.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='ania z poznania'][url]https://lh3.googleusercontent.com/-3k11DJcpXt4/TghDm2CLdBI/AAAAAAAAN_c/of_okDJYT0s/s512/DSC08050.JPG[/url]
Bomba :)! Czyli z suniami ok?[/QUOTE]

Wszystkie suczki akceptuje, z psami różnie bywa !

Posted

Uwielbiam wszystkie Wasze wątki.
Adelki, Łucji ( podczytuję od moich czasow "sprzed Dogo"), Balbiny...
Książkę powinnaś napisać Florentynko.
Jesteś lepsza niz Musierowicz.