agniecha82x Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 właśnie już mówiłam Ani, że wydaje mi się mniejsza /szczuplejsza/ niż w schronie :) i porusza się z większą lekkością, że tak to ujmę :D nie tak ociężale :) Quote
Agula99 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 No bo od razu zrzuciła smutki z barków, poczuła się bezpieczna i lekka jak piórko!!! Oby tak dalej Adelko :) Quote
stonka1125 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='agniecha82x']właśnie już mówiłam Ani, że wydaje mi się mniejsza /szczuplejsza/ niż w schronie :) i porusza się z większą lekkością, że tak to ujmę :D nie tak ociężale :)[/QUOTE] Bo Aga z Magdą przyjechały mnie sprawdzić :P A tak na poważnie to chyba chudnie, bo taka obwisła się zrobiła, masa skóry ją otacza i jesteśmy jakby bliżej żeberek :) Dzisiaj troszkę na spacerku się pomacałysmy i wytuliłyśmy i znalazłam drugiego guza na szyi :( Wielkości czereśni... Quote
Florentynka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 O rany :( ... Niedobrze. No ale są guzy i guzy, miejmy nadzieję , że te nie należą do tych najpaskudniejszych. Adela, przecież nie warto teraz chorować! Wszystko przed tobą, suczynko! Musi być dobrze! Quote
mamanabank Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ja też mam nadzieję, że to jakiś [I]tłuszczak[/I] czy coś... Quote
Becia66 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 tych niezlosliwych jest dużo więcej niż złośliwych więc nie martwmy się na zapas ale zmianę oczywiście trzeba sprawdzić. Quote
Florentynka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='Becia66']tych niezlosliwych jest dużo więcej niż złośliwych więc nie martwmy się na zapas ale zmianę oczywiście trzeba sprawdzić.[/QUOTE] Pocieszające są dobre wyniki badań krwi. W każdym razie sukę trza odchudzić, paskudztwa powycinać i "wpuścić w obieg" piękną Adelę. Gdzieś na tym świecie na pewno jest dom, w którym cholernie brakuje Adeli... Quote
ania z poznania Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Czy Adelka potrzebuje sweterek na zimę? Quote
stonka1125 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='ania z poznania']Czy Adelka potrzebuje sweterek na zimę?[/QUOTE] Hahahaha chciałabym ten wałeczek w sweterku zobaczyć ) Quote
Florentynka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='stonka1125']Hahahaha chciałabym ten wałeczek w sweterku zobaczyć )[/QUOTE] W poprzeczne paski...koniecznie. Quote
ania z poznania Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='stonka1125']A z jakiej to okazji ??? :):):)[/QUOTE] Bez, piękna kobieta powinna dostawać prezenty bez okazji :) Jestem w trakcie robienia szalików na bazarek szalikowy (będzie wystawiony w przyszłym tygodniu, śliczne szaliki), jestem w transie dziergania, więc zrobię Adelce sweterek. Quote
Florentynka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Suuuper !!!! Na pewno się ucieszy. W sweterku będzie jeszcze piękniejsza ! Przyda się, oj przyda, bo chodzą słuchy, że Stonka głodzi Adelę, więc bez sweterka zmarznie , chudzina biedna. Quote
stonka1125 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='ania z poznania']Bez, piękna kobieta powinna dostawać prezenty bez okazji :) Jestem w trakcie robienia szalików na bazarek szalikowy (będzie wystawiony w przyszłym tygodniu, śliczne szaliki), jestem w transie dziergania, więc zrobię Adelce sweterek.[/QUOTE] Super! A czapki tez robisz??? Quote
ania z poznania Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 No właśnie czapek nie umiem...... Quote
stonka1125 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='ania z poznania']No właśnie czapek nie umiem......[/QUOTE] Szkoda, chociaż mnie się nigdy nie udało posiąść umiejętności robienia na drutach więc podziwiam tak czy inaczej :) Quote
ania z poznania Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Będziesz mogła podziwiać jak zobaczysz szaliki :). Tak, do tego mam talent, szyć za to kompletnie nie umiem :). Może Gjalpo też chciałby sweterek :)????? Quote
Florentynka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='ania z poznania']No właśnie czapek nie umiem......[/QUOTE] ojtam ojtam - robisz jak szalik, motasz na głowie, spinasz szpilkami albo zszywaczem biurowym i masz czapkę! Albo składasz szalik na pół, boki zszywasz, otwór końcowy nawlekasz na głowę, na końcu zwisającym doszywasz pomponik i też masz czapkę... Quote
Jasza Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Przepraszam, najmocniej przepraszam...dostałam link do wątku szczeniaka przybitego łańcuchem do ściany..rece mi opadły... Nic nie mogę - chociaż porozsyłam... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215293-Szczeniak-na-krowim-łańcuchu-bez-budy-!!!!!-POMOCY-!!!!!-DT-potrzebny-cito[/URL]- Quote
Florentynka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='ania z poznania'] Może Gjalpo też chciałby sweterek :)?????[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Gjalpo ma permanentny sweterek. Ja bym chciała sweterek z Gjalpa. I będę go mieć! Quote
Akrum Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Adelka jest śliczna i trzymam kciuki, by te guzki okazały się niegroźne. [quote name='stonka1125'] A czapki tez robisz???[/QUOTE] po czepeczkę zapraszam na nasz bazarek - co prawda czapeczki są jesienne, bo robione na szydełku :) [url=http://www.dogomania.pl/threads/215099-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dziergane-na-szyde%C5%82ku-na-4-sunie-do-09.10.-do-21-00]Różności dziergane na szydełku - ZAPRASZAMY![/url] Quote
ania z poznania Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Florentynka']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Gjalpo ma permanentny sweterek. Ja bym chciała sweterek z Gjalpa. I będę go mieć![/QUOTE] Ale w różu pięknie by wyglądał :eviltong::evil_lol:???? Zbierasz już wełnę? Quote
Recommended Posts