eliza_sk Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Zapraszamy na BAJKĘ ... http://www.dogomania.pl/threads/223379-BAJKA-m%C5%82oda-SARNIO-DZICZA-kochana-sunia-szuka-DOMU-!?p=18671151#post18671151 Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Mysza2 napisał(a):I jak, pojechała Linka do domu? Tak, pojechała, ale więcej niech napisze mamcia Incia :) Inciu, Roszpunko - bardzo Wam dziękuję za pomoc dla Linki, bardzo, bardzo :loveu::loveu::loveu: I Myszy i Martice za wizytę również bardzo, bardzo :loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 No to czekamy niecierpliwie na relację a sunieczce życzymy powodzenia :) Quote
Incia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Moja Lina ukochana już zapewne w domku. Przyjechał po nią Pan z synami. Wszyscy bardzo sympatyczni, dzieci grzeczne, ułożone i mądre (10-latek ma średnią 5,0!). Linka bardzo sie cieszyła na ich widok, potem w domu trochę się bawili, znosiła im zabawki, rzucali jej piłeczke. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy, i pojechali...naprawdę bardzo pozytywne wrażenia. Wiem, że będzie dobrze, ale tak mnie serce boli okropnie... Quote
Bejotka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Kochanej Linusi najlepszego psiego życia życzę z całego serca :( A Tobie Inciu... nie martw się - będzie jej tam dobrze :) A Ty bierz następnego tymczasika :) Cóż... moje sprawy dalej nie rozwiązane a Linka grzeje doopkę w nowym domku... Cieszę się... i nie... Targają mną różne emocje :) Dobra robota Dziewczyny, jesteście wielkie, kochane i macie wspaniałe serduszka.. Pozdrawiam. Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Szkoda Bejotko, że nie mogło sie u Ciebie nic pospieszyć, wielka szkoda, ale wierzymy, że Linka tam będzie szczęśliwa. od wczoraj męczy mnie również pani w jej sprawie - dziś dzwoniła zapytać czy aby na pewno Linka pojechała :) Incia - głowa do góry ! Quote
Roszpunka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Inci już lepiej - dzwonił Pan, dojechali szczęśliwie, Linka powoli poznaje nowy domek i rodzinkę. Będą się z Tobą kontaktować w sprawie rejestracji czipa - jeżeli zgubiłaś fotkę z numerem, powinnam mieć ją jeszcze na mailu, mogę przesłać. A oto sprawcy całego zamieszania - młodzi Pańciowie Linki :) Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Chyba Incia poszła się upić, jak jej radziłam ... Quote
divia_gg Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='eliza_sk']Szkoda Bejotko, że nie mogło sie u Ciebie nic pospieszyć, wielka szkoda, ale wierzymy, że Linka tam będzie szczęśliwa. od wczoraj męczy mnie również pani w jej sprawie - dziś dzwoniła zapytać czy aby na pewno Linka pojechała :) Incia - głowa do góry ![/QUOTE] Eliza jakbys miala nadmiar domkow z ogrodkiem to krzycz;) Bo ja dla "mojej" Loli szukac musze tylko takowego, bo ze smycza sobie nie radzi, ma ogromne leki przed nia:( A za Lineczke trzymam kciuki, bo zasluzyla na to co najlepsze;) Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Tak Divia - ja niestety też mam psy do zagospodarowania, ale niestety w przypadku kundelków ludzie dzwonią ws. tego konkretnego i nic innego nie da się pocisnąć. Quote
divia_gg Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='eliza_sk']Tak Divia - ja niestety też mam psy do zagospodarowania, ale niestety w przypadku kundelków ludzie dzwonią ws. tego konkretnego i nic innego nie da się pocisnąć.[/QUOTE] Eliza ja wiem, zdziwilabym sie jakbys nie miala czegos do zagospodarowania;) Tylko tak reklamowo pisze:) Trzymam kciuki za kolejne udane adopcje:) Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='divia_gg']Eliza ja wiem, zdziwilabym sie jakbys nie miala czegos do zagospodarowania;) Tylko tak reklamowo pisze:) Trzymam kciuki za kolejne udane adopcje:)[/QUOTE] Cholera na ogłoszenie jednego łowczarka to się kilka następnych upchnie, a kundelki są tak niepowtarzalne, że to już ciężki temat. Quote
Mysza2 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Bardzo się cieszę, mam nadzieję że Lince będzie tam dobrze, poznałyśmy tylko starszego syna, naprawdę bardzo ułożony chłopak. Jestem dobrej myśli:) Quote
Incia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 A u mnie smutno i pusto...Inka obrażona bo nie ma kogo bić i z kim się całować. strasznie nam brakuje tego wytrzeszcza...Ale chłopcy bardzo mi sie podobali, i wiem, że będą Linkę kochać i dbać o nią! Quote
Incia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Wieści z domu Linki: Lina jest cudna! I bardzo mądra-tak twierdzi Pan!!! Tylko raz załatwiła się w domu (Pan stwierdził, że to była wyłącznie jego wina), świetnie się zaklimatyzowała, kocha wszystkich, ale najbardziej starszego chłopca. Gdy ten wychodzi do szkoły, to małe-chude płacze pod drzwiami, a potem idzie do pokoju, kładzie się na jego łóżku i czeka. Bawi się, jest bardzo wesoła, ale też grzeczna. Państwo są zachwyceni:multi::lol: Quote
eliza_sk Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Dzwonili do Ciebie ? Super wieści .... :) Quote
Roszpunka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Linka, zostań tam, gdzie Cię kochają... Nigdy, przenigdy już do nas nie wracaj (chociaż troszkę tęsknimy za Tobą;)) Quote
Incia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='eliza_sk']Dzwonili do Ciebie ? Super wieści .... :)[/QUOTE] [quote name='Roszpunka']Linka, zostań tam, gdzie Cię kochają... Nigdy, przenigdy już do nas nie wracaj (chociaż troszkę tęsknimy za Tobą;))[/QUOTE] Mieli dzwonić w sobotę, ubiegłam ich, bo nie mogłam wytrzymać. Wszystko wygląda naprawdę świetnie! A ja bardzo tęsknie za moją KrynoLiną... Quote
eliza_sk Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 KOBIECA (i nie tylko) SZAFA - orsay,ESPRIT,promod,RESERVED ... PSI KUBRAK, pachnidła 5th AVENUE i FM, piękna narzuta na wielkie łoże: ZESTAW KOMPUTEROWY i nowe DVD MANTA: Quote
Incia Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Linka miała zapalenie pęcherza moczowego, ale już w porządku, dostała zastrzyk i jest zdrowa. Ogólnie wszystko ok. Pan obiecał przysłać mi jutro zdjęcia:lol::multi: Quote
Roszpunka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Incia']Linka miała zapalenie pęcherza moczowego, ale już w porządku, dostała zastrzyk i jest zdrowa. Ogólnie wszystko ok. Pan obiecał przysłać mi jutro zdjęcia:lol::multi:[/QUOTE] To czekamy na fotki pannicy :) Quote
Mysza2 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Roszpunka']To czekamy na fotki pannicy :)[/QUOTE] czekamy:):):) Quote
Martika&Aischa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Mysza2']czekamy:):):)[/QUOTE] Malutkiej życzymy zdrówka :* i na fotki oczywiście czekamy :) Quote
Incia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Bardzo proszę, oto Linka: %20%20Uploaded%20with%20"" rel="external nofollow noopener"> Uploaded with ImageShack.us%20%20Uploaded%20with%20"" rel="external nofollow noopener"> Uploaded with ImageShack.us%20%20Uploaded%20with%20"" rel="external nofollow noopener"> Uploaded with ImageShack.us%20%20Uploaded%20with%20"" rel="external nofollow noopener"> Uploaded with ImageShack.us%20%20Uploaded%20with%20"" rel="external nofollow noopener"> Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts