BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 dzieki :) bo jestem ciekawa co tam u Reksia... Quote
bellatriks Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 BlackSheWolf napisał(a):dzieki :) bo jestem ciekawa co tam u Reksia... Podejrzewam, że póki co jest jeszcze w Kędzierzynie u rodziny p.Ilony. Kiedy dokładnie jedzie do Niemiec - nie wiem. W każdym razie tam będzie miał super DT, no i ogromne poszukiwania DS. ;) Ale to tylko moje przypuszczenia. Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 aha :) mnie zmartwilo to, ze pani która po niego pojechała powiedziała, ze Reksio jedzie do schroniska do niemiec :| Quote
bellatriks Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Do schroniska? Na forum BC była mowa o fajnym tymczasie w warunkach domowych...? Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 no wlasnie to mnie zdziwilo... ale ta pani powiedziala, ze pewna nie jest. I czekam na wiesci.. Quote
bellatriks Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No to wieści w końcu przyszły ;-) Reksio ma już swój stały domek. Jak pisze p. Ilona: Mieszka teraz z bardzo mila suczka o imieniu Sina. A jaki jest szczesliwy pokazuje to na tych zdjeciach Quote
bellatriks Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Mamy trochę informacji o Reksiu. Pozwolę sobie przekleić z forum borderowego posta pani Ilony: Nie mam bezposredniego Kontaktu z nowa wlascicielka Reksia, ale od tej Pani ktora posredniczyla w znalezieniu nowego domu dla Reksia, wiem ze Reksio jest bardzo szczesliwy. Jako partnerke ma mila Suczke do biegania i zabawy. Jego nowa wlascicielka jest rowniez bardzo mila osoba z doswiadczeniem jezeli chodzi o psy. Reksio bardzo szybko przywiazal sie do tej osoby i prowadzi "beztroski psi zywot". Jestem rowniez szczesliwa ze udalo sie nam znalesc dla niego taki wspanialy i dom na stale. Reksio jest cudownym towarzyszem i po tylu latach w schronisku zasluzyl sobie na najlepszy dom. Pozdrawiam Ilona :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts