lisiaczek90 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Wybacz mi ale rzadko na dogomani jestem:( Teraz cześciej na OwP jestem wyslij mi swojego e-maila mój to [email protected] to ci wyślę kilka fotek i filmik Quote
bellatriks Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 lenka_volontariuszka napisał(a):Wybacz mi ale rzadko na dogomani jestem:( Teraz cześciej na OwP jestem wyslij mi swojego e-maila mój to [email protected] to ci wyślę kilka fotek i filmik OK, już wysyłam ;) Quote
BlackSheWolf Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 o dopiero dzis znalazlam watek Reksia... hopaj chlopczyku moj do gory ;) Quote
bellatriks Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Agata, pogoń tam tą Lenkę jak ją spotkasz, żeby mi fotki przysłała:diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 hah ok :) zaraz zobacze,... moze ja jakies mam :D Quote
bellatriks Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dziewczyny, jedna z nowych użytkowniczek forum border collie mówi, że jest szansa na dom dla Reksia w Niemczech. Podobno 3 tyg. temu rozmawiała już z kimś ze schronu. http://www.bordercollie.fora.pl/border-collie-szuka-domu,37/reksio-juz-od-4-lat-w-schronisku-w-leczycy,1510.html -> tutaj jego wątek na forum BC i dokładne posty tej osoby. Czy coś o tym wiecie? Co z ewentualnym transportem? Quote
BlackSheWolf Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 nie wiemy nic... a nie wiesz z kim rozmawiala ? moze z kierownikiem ? Quote
bellatriks Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 BlackSheWolf napisał(a):nie wiemy nic... a nie wiesz z kim rozmawiala ? moze z kierownikiem ? Nie mam pojęcia. Wiem tylko tyle, ile jest napisane na forum BC w wątku Reksia (link podałam;)). Pozdrawiam, Natalia Quote
BlackSheWolf Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 bellatriks mam prosbe ;) możesz napisać na forum BC wiadomosc ode mnie : Witajcie! Jestem wolontariuszka w schronisku w Łęczycy. Reksio ma ok. 5 lat. Jest miłym psiakiem :) ostatnio stał się taki wystraszony... tylko nie wiem czemu... pewnie już to schronisko zaczęło na niego tak działać. Ale poza schronem napewno będzie inaczej :) mam nadzieje, ze uda mu sie szybko znalezc dom :) pozdrawiam Agata moje GG: 5801521 P.S. wiecie co... jak chcecie go wyciągnąc (byłoby super!) to zadzowncie do kierownika... niestety kierownik schroniska zmienia sie 5 marca ;( Quote
bellatriks Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 BlackSheWolf napisał(a):bellatriks mam prosbe ;) możesz napisać na forum BC wiadomosc ode mnie : Witajcie! Jestem wolontariuszka w schronisku w Łęczycy. Reksio ma ok. 5 lat. Jest miłym psiakiem :) ostatnio stał się taki wystraszony... tylko nie wiem czemu... pewnie już to schronisko zaczęło na niego tak działać. Ale poza schronem napewno będzie inaczej :) mam nadzieje, ze uda mu sie szybko znalezc dom :) pozdrawiam Agata moje GG: 5801521 P.S. wiecie co... jak chcecie go wyciągnąc (byłoby super!) to zadzowncie do kierownika... niestety kierownik schroniska zmienia sie 5 marca ;( Agata: napisałam już Twoją wiadomość na forum bc ;) Quote
bellatriks Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Agata - nie wiem, czy p. Ilona do Ciebie pisała? Ona mieszka w Niemczech i może nie mieć gg. Na forum bc są dwa nowe posty od niej: Niedziela: Od kierownika schroniska wiem ze Reksio nie ma Chipu i ksiazeczki/Paszportu. To musialo by byc zalatwione przed odbiorem pieska. Ten biedulek musi bardzo cierpiec w tym schronisku. Ale najlepiej bedzie jak jutro osobiscie tam przedzwonie. Narazie dzieki za informacje. Ilona poniedziałek: Rozmawialam dzisiaj z kierownikiem schroniska w sprawie Reksia. Piesek zostanie napewno przez nas odebrany. Reksio nie ma Chipu i Paszportu i dlatego bezposredni przewoz do Niemiec jest problemem (przejscie graniczne) . Pojechalabym osobiscie na wekend go odebrac. Czy jest mozliwosc pomocy w sprawie Chipu i Paszportu . Schronisko nie ma pieniedzy. Moze wolontariuszka by miala pomysl. Pieniadze bylyby oddane przy odbiorze Reksia. Jestem wdzieczna za kazda pomoc albo pomysl, bo Reksio musi byc do 5 marca odebrany. Schronisko przechodzi w rece Miasta. Ilona Ile w ogóle kosztują chip i paszport? :hmmmm: Quote
BlackSheWolf Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 odpisz: niestety musi byc odebrany do 5 marca :( pieniadze ? eh.. nie wiem jak zdobyc... a wiecie mniej wiecej ile kosztuje chip i paszport ? jesli nieduzo to moze bysmy z wolontariuszkami sie zlozyly... tylko czy kasa pozniej by wrocila ? bo teraz zbieramy na chora elze pieniadze :( Quote
bellatriks Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 BlackSheWolf napisał(a):odpisz: niestety musi byc odebrany do 5 marca :( pieniadze ? eh.. nie wiem jak zdobyc... a wiecie mniej wiecej ile kosztuje chip i paszport ? jesli nieduzo to moze bysmy z wolontariuszkami sie zlozyly... tylko czy kasa pozniej by wrocila ? bo teraz zbieramy na chora elze pieniadze :( OK, już odpisuję. ;) A jeżeli to nie są jakieś straszne sumy, to też mogę się dorzucić (ale w grę wchodzi tylko przelew, nie mam możliwości jeżdżenia nigdzie i przekazywania pieniędzy). Quote
BlackSheWolf Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 a i mozesz napisac jeszcze ode mnie na forum, ze przeciez mogla wyslac kase na konto schroniska, a nie oddawac pozniej po przyjezdzie ;) Quote
BlackSheWolf Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 no wlasnie wiem... ale napisali, ze moga pokryc koszt ale kase oddadza jak przyjada do leczycy. Więc mogą przecież przesłać na konto schroniska. Quote
BlackSheWolf Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bellatriks mozesz jeszcze odemnie dopisac, jeszcze tylko ten raz bo zalozylam konto ale email aktywujacy jeszcze nie doszedl.. Byloby super jakby Pani po niego przyjechala. Ja w sobote bede w schronisku :) teraz są otwarte granice więc pewnie potrzebna jest tylko ksiazeczka szczepień. Quote
bellatriks Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Agata, zajrzyj do jego wątku na forum bc, bo plany się troszkę zmieniły. ;) Na email katywacyjny z forum czeka się dość długo. :shake: Quote
BlackSheWolf Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 wiem czytalam :) w sobote juz jedzie. Quote
BlackSheWolf Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 bell mogła byś napisac na forum, ze Reksio pojechal juz w sobote. Ale czy moge liczyc na wiesci o nim pod numerem gg: 5801521 Quote
bellatriks Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Agata, super, że Reksio pojechał! Napisałam, ale nie wiem, jak w Niemczech ma się sprawa gg - w razie czego mam nadzieję, że relacje będą się pojawiały na forum BC, a ja mogę wszystko Ci przekazywać ;) Pozdrawiam, Natalia Quote
Recommended Posts