LALUNA Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 nowe zdjęcia Reksia " class="ipsImage" alt=""> Quote
LALUNA Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Niestety ktoś u kogo sie urodził Reksio wyszedł z załozenia że go trochę podrasowi na teriera:mad: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> PODPISZĘ KAŻDĄ PETYCJE O ZAKAZIE KOPIOWANIA OGONA I USZU . I JESTEM ZA OLBRZYMIMI KARAMI DLA KAŻDEGO KTO TNIE OGONY I USZY !!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
LALUNA Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Beata działaj z ogłoszeniami. Osoba kontaktowa: Krzysztof Pacholski kierownik schroniska. Historie psa mam Ci napisac do ogłoszenia? Quote
Beata J. Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Jak czujesz wenę to pewnie, że pisz. Ładny tekst plus foty to połowa sukcesu. Ja jestem kiepska w tworzeniu tekstów raczej bym skopiowała toco jest Matkoooooooooooooo :crazyeye: gdzie on ma ogon?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Beata J. Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 To co Beatko, mam czekać na tekst?;) Mogłabym zacząć już ogłaszać. Potem nie będzie chciało mi się zmieniac wszystkich ogłoszeń:evil_lol: Quote
LALUNA Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Reksio Miał być rasowy, nie był. Nawet nie pomogło że dał sobie odrąbać ogonek gdy się urodził. Ale i tak na nic te cierpienia, bo gdy dorósł nie był tym czym miał być. Nie podobał się, wywieziony, wyrzucony z samochodu w obcym mieście. Jak mógł zaufać człowiekowi? Nie ufał, a jednak jak żyć dalej na ulicy? Gdy miało się tyle a nie ma już nic. I zaufał, któregoś dnia sam zaczął skrobać w bramę schroniska dla bezdomnych zwierząt. Schronisko dla bezdomnych zwierząt, często ostatni dom dla bezdomnego psa i świat który widać tylko przez kratę. On oddał swą wolność sam. Teraz czeka na człowieka, tego jednego który da mu miłość i go wybierze. Nie potrzebuje wolności bez człowieka, sam potrafi wyjść z każdej klatki, może jeszcze tli się w nim nadzieją ze jego Pan wróci tam gdzie zostawił. Ale on nie przyjeżdża, wiec Reks znów sam wraca do schroniska. Reks ma dwa lata, trochę w typie border collie, inteligentny, radosny i towarzyski. Kocha ludzi, ale przyjaciół sobie sam wybiera. Jest niesamowicie skoczny i zabawowy, lubi aportować patyki i piłeczki. Nadawałby się dla osoby aktywnej, byłby wspaniałym towarzyszem. Reksio nie lubi innych psów - samców, chociaż jak każdy samiec bardzo lubi suczki. Quote
LALUNA Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 To jest wyjątkowy pies wiec tekst musiał byc też wyjatkowo przemyślany ;) To jak moze byc? Quote
Beata J. Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Reksio na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=144536996 Reksio na: http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=23222&id_kat=11 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/426471_reks_pies_ktory_sam_oddal_swoja_wolnosc.html http://www.adopcje.org/adopcja2905.html http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/4475 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=7741 www.psy.pl http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?cid=170&rid=1&aid=252549 Quote
LALUNA Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Beata J.']Reksio na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=144536996 :loveu: Oby się doczekał. A wiesz on by wspaniale nadawał sie na agility. Skoczny jest i za piłeczką lubi biegać. No i inteligentny. Pamiętasz jeszcze Bordi? Ona tez wybrała sobie swojego Pana, czekała, czekała i w końcu ją odnalazł. Reksio też sobie wybierze, tylko oby sie doczekał. Quote
Beata J. Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Wielkie dzięki za tekst. Dobry tekst i foty to połowa sukcesu. Zawsze to powtarzam. Szkoda, że nie mamy nikogo kto by mu cyknął parę fajnych zdjęć. Pewnie, że pamiętam Bordie. Zdarza się że ją wspominam. Szkoda, że Yboty nie piszą o niej na dogo. Jej jedno zdjęcie jak jest wpatrzona w Pana do dzis mam przed oczami Reksiu, trzymam kciuki za cudowny domek. Quote
LALUNA Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Kierownik schroniska obiecał że podeśle nowe foty w ciągu tygodnia. Oj żeby ktoś go dostrzegł. I żeby jeszcze był aktywny co lubi spacerki i zabawy z psem i wogóle taki szczególny jak Reks:lol: Quote
kofee Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Beata J. napisał(a):wiesz kofee, ta choroba została zdiagnozowana-borderlioza się zwie :evil_lol: Mizianko dla Berciszki i Nadii I bardzo zakaźna - nawet przez internet:cool3:. Szybko postępuje.:cool3: Dzięki, wymiziane.:lol: Tekst o Reksiu to strzał w dziesiątkę. Szczególnie to, że oddał wolność. To naprawdę fantastyczny zwierzak. Mam nadzieję, że znajdzie fantastyczny domek:lol: Quote
LALUNA Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 kofee napisał(a):Tekst o Reksiu to strzał w dziesiątkę. Szczególnie to, że oddał wolność. To naprawdę fantastyczny zwierzak. Mam nadzieję, że znajdzie fantastyczny domek:lol: Własciwie to on swoim zyciem napisał swoją wzruszajacą historię. Mam nadzieję ze będziemy mogli dopisac happy end i oby potem żyli długo i szczęśliwie. Reksiu ze swoją nową rodziną;) Quote
Beata J. Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Taki mądry psiak to tyłeczek w domku grzeje..........Reksiu znajdziemy ci ten dom Quote
LALUNA Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 kofee napisał(a):No to wstawaj Reksiu na spacerek:lol: Ty mi Koffe nie podburzaj Reksa, bo jemu dwa razy nie trzeba powtarzać, aby sobie poszedł na spacer. Zaraz sobie sam po siatecce polezie na spacer. :cool3: A tu może ktoś po niego przyjdzie i co będzie jak go nie zastanie. Beata całą noc ślęczała i wstawiała ogłoszenia. PS Koffe widzałam wczoraj Bertę na zdjeciach. Mówie Ci bc:lol: Quote
kofee Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 LALUNA napisał(a):Ty mi Koffe nie podburzaj Reksa, bo jemu dwa razy nie trzeba powtarzać, aby sobie poszedł na spacer. Zaraz sobie sam po siatecce polezie na spacer. :cool3: A wiesz, że o tym własnie pomyślałam?:evil_lol: Nawet chciałam napisać, że to ma być spacerek tylko na 1 stronę:cool3: LALUNA napisał(a):Koffe widzałam wczoraj Bertę na zdjeciach. Mówie Ci bc:lol: Jest naprawdę podobna, stąd moje wycieczki na borderowe strony i coraz większy zachwyt tą rasą:loveu: (że nie wspomnę o zachwycie nad Berciszką:loveu:) No, Reksiu, mam nadzieję, że grzecznie czekasz na domek:lol: Quote
LALUNA Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [A wiesz, że o tym własnie pomyślałam?:evil_lol: Nawet chciałam napisać, że to ma być spacerek tylko na 1 stronę:cool3: No to moze Beata na spacerek obudzimy?:evil_lol: Bo jak jeszcze tu nie zajrzała to napewno nockę odsypia, tyle się nawklejałą ogłoszeń. Kofi a sprawdziłaś czy Berta tatuażu nie ma? Quote
Beata J. Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 oj, chciałabym pospać dłużej, ale moje dziecko chodzi do I klasy więc o 7 rano pobudka. Dzisiaj trochę w rozjazdach byłam stąd te zaniedbania na dogo. Karę postanawiam wymierzyc sobie sama :mad: :mad: :mad: Quote
kofee Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='LALUNA']Kofi a sprawdziłaś czy Berta tatuażu nie ma? Berta tylko przypomina BC. Ma trochę inną głowę i uszy, ale kolorki (jak ja kocham ten biały paseczek na główce), sylwetka i sierść są podobne. Tatuaż .... ma (ale to ze schroniska:evil_lol: ). Beata, ale masz dobrze, że tak długo;) możesz pospać - mój budzik dzwoni 1,5 godziny wcześniej:roll: No jak tam się dzisiaj miewasz Reksiu?:lol: Quote
LALUNA Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [Beata, ale masz dobrze, że tak długo;-) możesz pospać - mój budzik dzwoni 1,5 godziny wcześniej:roll: No właśnie Beata, pobudka, pora na spacer z Reksem :evil_lol: Quote
LALUNA Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Wszyscy dzisiaj zapomnieli o nas?:razz: Quote
Beata J. Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 kurcze, ja coś ostro ostatnio pracuję, aż sama się dziwię :crazyeye: . Nie mam czasu, żeby na dogo wejść. Kofee czy ja dobrze liczę???? Wstajesz o 5.30???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
LALUNA Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Tak ostro pracujesz ze o Reksiu zapominasz:mad: Koffe też się obija :razz: Quote
Recommended Posts