Jump to content
Dogomania

MIELEC-Matka z wnykow i córka ADOPT;2-ga Sunia steryl bedzie miec swoj watek

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od: "mtoz" <[email protected]>
Do: <[email protected]>
Data: 27 lutego 2007 20:47
Temat: adopcje
[SIZE=4]
[SIZE=4]Dzisiaj poszły do adopcji suka biała w łaty złapana w sidła oraz jedno jej dziecko. Została jedna suczka z tej trójki. Poszła również do adopcji suka jasno brązowa, która nie była w galerii.

Tylko jedna kruszynka czeka...trzymajmy za nia kciuki.

Posted

Ja tez z tych naiwnych. Ciagle wierze, ze przyjdzie cos dobrego....Sprawdzalam poczte i dostalam tylko taka wiadomosc, normalnie bym baona zabila :mad: Ot ludziki :angryy:

Od: "mtoz" <[email protected]>
Do: <[email protected]>
Temat: Assia
Data: 3 marca 2007 20:04
Pani Agnieszko. Proszę mi podac strone alegro gdzie jest suka Assia. Miałem przed chwilą bardzo nieciekawą rozmowe telefoniczną. Dzwonila jakas Pani pytając o tą suczkę.Ja poprosiłem aby mi określiła gdzie ona jest bo muszę zagladnąc do internetu. A Pani od razu na mnie że zadzwoni w poniedziałek bo czuje że ja jestem niekompetentny albo nawalony.Pisze bo może coś napisać w komentarzach.

Posted

Agnieszko, po prostu niektórym nie należy się nawet uśmiech ( chciałam być elegancka)
Jestem zła, bardzo i okroponi nie lubię ICH!!!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście jesteś w grupie "ERAGONA", mam nadzieję, że też czytasz bajki?

Posted

I "Najstarszego" tez....
....jestem taki wodnik : marzyciel-idealista-ideowiec-walczacy o lepsze jutro.

Moja Ulka tez w tej grupie, nie wiem ile razy przeczytala Eragona
i Najstarszego, co kilka dni sprawdza na allegro, czy 3-cia czesc sie nie ukazala.

Codziennie poznaje ludzi i codziennie stwierdzam, ze cos z nimi nie tak...skad w nich tyle agresji, zla, niecierpliwosci, przekonania o wlasnych racjach.
Wszedzie tacy sa w rzadzie, w pracy, u sasiadow, itd...

Posted

Hmm...
Czytam sobie i czytam...
Wiecie, doszłam do wniosku, że ludzie często przez zazdrość wygadują głupoty. Bo przecież najłatwiej usiąść przy telefonie czy klawiaturze i natrzaskać bez odpowiedzialności, co ślina na język przyniesie.
Odkąd wystawiam pieski, dostaję czasem debilne maile. Można się kopyrtnąć ze śmiechu.

Przedziwne czasy nastały.

Mam rozumieć, że mamunia MIła-Dzielna ma domek? Hura!!!:multi:

Posted

Terro, ja na stare lata czytam znowu bajki:oops: , to pomaga, a że czasem, aby podnieść jakiegoś piaczka sobie z Agą pomarudzimy, to chyba Ci nie przeszkadza? Najgorsze jest to, że ta malutka została sama i jej historia przestanie być piękna i będzie czekać ...., więc wolę wierzyć, że istnieją dobre smoki!

Posted

Ja tam wole smoczyce...takie jak w Eragonie lub takie jak w Shreku.
Ogolnie mowiac, a raczej piszac, jestem probabska i zdecydowanie wole suczki i koteczki, co nie znaczy, ze moj Ryszard kocur lat 1,5 nie jest przeze mnie kochany.

Jak pan kierownik znajdzie chwilke dla mnie, pedze do schroniska po zdjecia.
Na razie żona p.kierownika skrecila noge i nie ma na to szans, zebym pojechala.

Posted

Boże uchowaj! Nic a nic nie przeszkadzają mi Wasze rozprawki. Choć nie ukrywam, w kwestii smoków i Shreków jestem nie kumata:oops: .
Może czas się dokształcic? Tym bardziej, że na animalii, młody człowiek spytał mnie, dlaczego rudemu kotu dałam na imię Baal. Podczas gdy dla niego to czarny charakter z filmu science fiction (tytułu nie pamiętam), to dla mnie historia starożytna (cóż, wapniak jestem).;)
Jeśli chodzi o smoki, to miałam do czynienia tylko ze smokiem wawelskim, i dobrze, bo co mnie ma straszyć jeszcze jakiś potwór, wystarczą politycy. A takie bajki opowiadają, że zasnąć ciężko.