betka-sp Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='marcelinka371']Jest lista wystawców ale nie ma listy MP;/ betka-sp ty bedziesz z Shar-pei ???? Jak tak to wpraszam się na pogaduchę:D[/QUOTE] ;) a sharpką ;) nie ma problemu...zapraszam na pogaduchy ;) jesteśmy na ringu 19. ;) a Ty coś wystawiasz czy tymlo w MP idziesz ??;) Quote
marcelinka371 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='betka-sp'];) a sharpką ;) nie ma problemu...zapraszam na pogaduchy ;) jesteśmy na ringu 19. ;) a Ty coś wystawiasz czy tymlo w MP idziesz ??;)[/QUOTE] Tylko w MP ale możne jak ktoś mi psa użyczy to spróbuje na ringu w Głogowie:) Ale raczej nie znajde :( Quote
Nyksandra Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 No wreszcie u nas :) Oczywiście będę a i ogłoszenie: [B]Na wystawie we Wrocławiu (25.09 niedziela) będzie dostępny fotograf. Będzie można zamówić sobie zdjęcie pozowane, wystawowe, zdjęcia w ringu. Cena 30zl/1szt lub 100zl/5szt, więcej zdjęc cena do uzgodnienia Zdjecia będą oddawane mailowo po obróbce graficznej. [/B] [B]Bardzo proszę o wcześniejsze kontakt telefoniczny: 500-094-056 bądź przez stronę mailowo. zdjęcia psów - [URL]http://bostonpaco.blogspot.com/[/URL] strona fotografa - [URL]http://www.swiatloczule.com/[/URL][/B] Quote
Korenia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 A ja mam pytanie - jest może ktoś, kto jedzie z większą ilością psów przypadającą na jedną osobę? Bilet normalny kosztuje 12 zł, na dwa dni to 24 zł jak dla studentki to sporo kasy :D wolałabym kupić Amy jakieś smaki za to ;) Jedna osoba wchodzi za free na jednego zgłoszonego psa. Może ktoś ma 'wolnego' piesa ;)? W ramach wdzięczności chętnie cyknę zdjęcia z ringu/poza ringu. Tu można zobaczyć sobie jakie zdjęcia robię, są z zeszłego roku z wystawy: sobota: [url]https://picasaweb.google.com/107122145018143716135/CACIBWrocAwSobota?authkey=Gv1sRgCLbyosifk-eWjgE[/url] i niedziela: [url]https://picasaweb.google.com/107122145018143716135/CACIBWrocAwNiedziela?authkey=Gv1sRgCNiU8ubt5KOYPg[/url] Quote
Viris Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ja też się wybieram - przyjmuję zamówienia na zdjęcia - info w newsach na stronce ;) Ceny mniejsze niż u konkurencji i to dużo jak widzę.. Będę na pewno w niedzielę, sobota w zależności od ilości zamówionych zdjęć ;) Quote
Nyksandra Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Nie cena się liczy, lecz jakość :] Quote
Viris Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 O jakości nie pisałam, z grzeczności ;) Cena powinna być do niej adekwatna. Quote
Jula i Dengi Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Mogę szetlandzika pożyczyć na MP. ;) Jeśli ktoś byłby zainteresowany to piszcie na priva. Quote
Nesjanna Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 ponieważ na wystawę przyjeżdżam wcześniej i mam do dyspozycji salon dla psów - ZAPRASZAM - osoby które nie mają doświadczenia lub chęci do przygotowaniu swojego psa na wystawę do kontaktu ze mną - PRZYGOTUJĘ Twojego psa na wystawę. Preferowane rasy: yorkshire terrier, chiński grzywacz (zarówno owłosiony jak i bezwłosy) maltańczyk inne do ustalenia Quote
LadyS Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Czy na wystawie będą stoiska np. ze smyczami i innym asortymentem? Quote
Korenia Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='ladySwallow']Czy na wystawie będą stoiska np. ze smyczami i innym asortymentem?[/QUOTE] Na pewno :) Zawsze jest duży wybór :) Spory wybór legowisk, smyczy. Dużo stoisk z karmami :) Quote
LadyS Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Oooo, to super - przyjdę pewnie z moim szczylkiem, bo nie daliśmy rady kupić odpowiednich rzeczy dla niego póki co :) A jak z wejściem z innymi psami? Tzn. tymi nie wystawianymi? Quote
betka-sp Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='ladySwallow']Oooo, to super - przyjdę pewnie z moim szczylkiem, bo nie daliśmy rady kupić odpowiednich rzeczy dla niego póki co :) A jak z wejściem z innymi psami? Tzn. tymi nie wystawianymi?[/QUOTE] nie ma problemu z wejście, tylko trzeba /obowiążkowo/ okazać się świadectwem szczepienia przeciwko wścielkiźnie...weci przy wejściu bardzo tego przestrzegają.. Quote
LadyS Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Aha, no to nie problem - dzięki za informacje :) Quote
Dacote Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Jula i Dengi - czy to nadal aktualne? Quote
Jula i Dengi Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Dacote-->Tak, Dengi jest wolny ;) Quote
Dacote Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 A miałabyś coś przeciwko, gdybym ja go "ukradła" na MP? :) Quote
Jula i Dengi Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Oczywiście, że nie ;) "Kradnij" śmiało :P Quote
Vegas Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='maga18'][SIZE="4"]PYTANKO :) DWA SZCZENIAKI GRZYWACZA CHIŃSKIEGO (12 tyg) SZUKAJA TRANSPORTU Z WROCKA DO WAWY ALBO DO BIAŁEGOSTOKU[/SIZE] Najlepiej w niedziele, ale jakby ktos chciał pomoc i bylby na wystawie w sb to mogę dowieźć na sobotę. W razie czego szczeniaki dokładaja się do paliwa :lol:[/QUOTE] w sobotę*będziemy wracać i jeśli grzywki mają klateczkę to weźmiemy je do wwy Quote
Korenia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Korenia']A ja mam pytanie - jest może ktoś, kto jedzie z większą ilością psów przypadającą na jedną osobę? Bilet normalny kosztuje 12 zł, na dwa dni to 24 zł jak dla studentki to sporo kasy :D wolałabym kupić Amy jakieś smaki za to ;) Jedna osoba wchodzi za free na jednego zgłoszonego psa. Może ktoś ma 'wolnego' piesa ;)? W ramach wdzięczności chętnie cyknę zdjęcia z ringu/poza ringu. Tu można zobaczyć sobie jakie zdjęcia robię, są z zeszłego roku z wystawy: sobota: [url]https://picasaweb.google.com/107122145018143716135/CACIBWrocAwSobota?authkey=Gv1sRgCLbyosifk-eWjgE[/url] i niedziela: [url]https://picasaweb.google.com/107122145018143716135/CACIBWrocAwNiedziela?authkey=Gv1sRgCNiU8ubt5KOYPg[/url][/QUOTE] [B]Przypominam ;) zdjęcia za free :)[/B] Quote
bicolor Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Poszukuję psiaka na MP w obydwa dni :) Z góry bardzo dziękuję za odp :)) Quote
Poker Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 A ja szukam intensywnie transportu do Wrocławia dla małej suni rasy NIepowtarzalnej ze schronu w Radysach koło Piszu .Sunia ma u nas bezpłatny dom tymczasowy.W zamian za dowóz z z okolic Piszu lub po drodze z trasy mogę zaoferować bezpłatny nocleg u mnie .Mieszkam ok 300- 400 m od wystawy przy wylocie na Warszawę. Quote
Guest Guśka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='betka-sp']nie ma problemu z wejście, tylko trzeba /obowiążkowo/ okazać się świadectwem szczepienia przeciwko wścielkiźnie...weci przy wejściu bardzo tego przestrzegają..[/QUOTE] [B]Betka[/B] a jak ze szczeniorem co jeszcze nie ma szczepienia p/w ? takim 4-miesięcznym ? Chociaż bywam na wystawie od lat to nigdy nie wchodziłam ze swoim psem w przepisowy sposób :/ [quote name='Korenia']A ja mam pytanie - jest może ktoś, kto jedzie z większą ilością psów przypadającą na jedną osobę?[/QUOTE] Rozumiem Słonko że się widzimy ? :cool3: Quote
izabela.szczepaniak Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Jak wiem żadnych psów rasowych/wielorasowych bez książeczki zdrowia i aktualnych szczepień nie wpuszczają. Czy ktoś dostał już zgłoszenie? Quote
Korenia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Guśka']Rozumiem Słonko że się widzimy ? :cool3:[/QUOTE] Oczywiście Kochana, że tak :loveu: Guśka myślę, że wet zrozumie, że nie szczepi się maleństw. Chyba nie powinni robic problemów... taką mam nadzieję. Quote
Recommended Posts