Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bric-a-brac']Bardzo Ci dziękuję Inciu :multi: Jesteś z Sambą od początku, podbijasz nam bazarki, kupujesz, a teraz jeszcze deklarujesz! Bardzo dziękujemy w imieniu Samby![/QUOTE]
:lol::oops: Wiesz, jak ja najbardziej chciałabym Jej pomóc? Dać Jej dom...i strasznie mnie boli, że nie mogę tego zrobić...Mnie się to suczydło bardzo podoba!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreszcie znalazłam chwilę, żeby wyróżnić gumtree: [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Uflna-lagodna-kochajaca-Samba-szuka-pilnie-domu-W0QQAdIdZ322536151[/url]

Dopisuję do rozliczenia -20zł za wyróżnienie. Może tym razem się Sambie powiedzie?

Posted

Przybywam z rozliczeniem bazarku. Dopisuję do konta Samby 359zł z bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/215122-Zako%C5%84czony-rozliczam.-Mysz-bezprzewodowa-z%C5%82oty-%C5%82a%C5%84cuszek-NilaNiraSamba-udy-6.X[/url]

Bardzo dziękuję ofiarodawcom fantów, podnoszącym oraz kupującym! :loveu:

Nie wiem co byśmy zrobili, gdyby nie te bazarki.... Jestem wszystkim bardzo wdzięczna za pomoc:roll:

Posted

Trzeba jej nowe ogłoszenia zrobić ;-) poprzednie były robione jakiś miesiąc temu więc dawno spadły z pierwszych stron :-(
no oprócz gumtree, które bric zrobiła ostatnio

Posted

p. Jola miała wczoraj telefon w sprawie adopcji, ale pani chciała rozmawiać z osobą, u której sunia przebywa (czyli ze mną ;) ) ale nie zadzwoniła. może dziś?
poza tym Sonik jest świrusem nie wyżytym, stara się rozruszać mojego Theriona, czasem się jej to udaje, ale tylko na chwilę, bo się mu nie chce. Wtedy Samba go z rozpędu z byka uderza, a jak to nie działało to zrobiła sobie z niego przeszkodę na drodze, przez którą jak konik przeskakuje. Nie umiem tego opisać, ale żałujcie że nie widzicie. Poza tym trochę przytyła, ale zima idzie to jej cieplej będzie :P

Posted

[quote name='Igam']Przynajmniej tutaj miiłe wieści :p [SIZE=1]bo info na wątku Białej mnie ścięło[/SIZE][/QUOTE]

oj, żebyś wiedziała jak mi to w mordę dało, normalnie w takich sytuacjach nie dziwię się, że DT brakuje. Bo o ile zwierzę potrafi samym spojrzeniem wdzięczność wyrazić i żadne słowa nie są potrzebne to człowiek tylko zdołować, zgnębić i d... obrobić potrafi. Naprawdę chyba wiele osób na moim miejscu po ostatnich "przejściach" na wątku Otisa/Białej, dało by sobie spokój z tymczasowaniem. Wróciłabym do czystego mieszkania, siadła z kawą, przegryzła ciacho, czasu bym miała na wszystko... po co dalej to ciągnąć? jak tylko "mądrzy" co krok upodlić człowieka potrafią...

Posted

a no i nie wiem, czy pisałam, ale chyba nie. Samba robi postępy jeśli chodzi o zostawanie samej w domu. Coraz mniej szaleje, zostawiam ją z Therionem, który jest przyzwyczajony i kiedy widzi, że się zbieram idzie spać i ma wszystko gdzieś. Głuchy jest to szczekanie Samby go nie rusza. Ja wychodzę, Therion śpi, nikt na nią uwagi nie zwraca to po co szaleć? Chyba jeszcze będzie z niej psi ideał, pod każdym względem. Pomalutku, coraz dłużej ją zostawiam i nie pozwalam jej chodzić za mną krok w krok jak to do tej pory robiła, że jak ja wychodzę na chwilę na podwórko, ona za mną, ja do pokoju, ona za mną. Zamykam jej drzwi przed nosem i niech wie, że zaraz do niej wrócę, a nie musi być moim cieniem. ;)
ona chyba po prostu mocno przeżyła to, że ktoś ją porzucił, ma lęk separacyjny, z którym jeszcze sobie damy radę i trzeba jej tylko miłości i trochę czasu, aby w pełni zaufała i nie bała się, że ktoś ją znów zostawi samą sobie.

Posted

Ja ją już nawet na strony wegetarian wstawiałam, na babskie fora, na mailu do znajomych... :lol: Więc wstawiajmy gdzie się da, a amstafy to już zupełnie wypada :)

A do tego domku co dzwonił, może spróbować zadzwonić? Paula, jak myślisz? Samba, niech Cię ktoś weźmie już...