Incia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='bric-a-brac']Bardzo Ci dziękuję Inciu :multi: Jesteś z Sambą od początku, podbijasz nam bazarki, kupujesz, a teraz jeszcze deklarujesz! Bardzo dziękujemy w imieniu Samby![/QUOTE] :lol::oops: Wiesz, jak ja najbardziej chciałabym Jej pomóc? Dać Jej dom...i strasznie mnie boli, że nie mogę tego zrobić...Mnie się to suczydło bardzo podoba! Quote
Alla Chrzanowska Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 I Sambunia znajdzie swój dom i swego Ludzia. Znajdzie!!! To cudowna sunieczka... Quote
bric-a-brac Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Wreszcie znalazłam chwilę, żeby wyróżnić gumtree: [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Uflna-lagodna-kochajaca-Samba-szuka-pilnie-domu-W0QQAdIdZ322536151[/url] Dopisuję do rozliczenia -20zł za wyróżnienie. Może tym razem się Sambie powiedzie? Quote
bric-a-brac Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Przybywam z rozliczeniem bazarku. Dopisuję do konta Samby 359zł z bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/215122-Zako%C5%84czony-rozliczam.-Mysz-bezprzewodowa-z%C5%82oty-%C5%82a%C5%84cuszek-NilaNiraSamba-udy-6.X[/url] Bardzo dziękuję ofiarodawcom fantów, podnoszącym oraz kupującym! :loveu: Nie wiem co byśmy zrobili, gdyby nie te bazarki.... Jestem wszystkim bardzo wdzięczna za pomoc:roll: Quote
bajk21. Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 A ja jeszcze bardziej jestem wdzięczna bo co ja bym z Sambusią zrobiła bez was, nie mam już miejsca żeby ją zabrać. Quote
jolam Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Trzeba jej nowe ogłoszenia zrobić ;-) poprzednie były robione jakiś miesiąc temu więc dawno spadły z pierwszych stron :-( no oprócz gumtree, które bric zrobiła ostatnio Quote
Alla Chrzanowska Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 A co słuchać u naszej Ślicznej??? Quote
paula82 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 p. Jola miała wczoraj telefon w sprawie adopcji, ale pani chciała rozmawiać z osobą, u której sunia przebywa (czyli ze mną ;) ) ale nie zadzwoniła. może dziś? poza tym Sonik jest świrusem nie wyżytym, stara się rozruszać mojego Theriona, czasem się jej to udaje, ale tylko na chwilę, bo się mu nie chce. Wtedy Samba go z rozpędu z byka uderza, a jak to nie działało to zrobiła sobie z niego przeszkodę na drodze, przez którą jak konik przeskakuje. Nie umiem tego opisać, ale żałujcie że nie widzicie. Poza tym trochę przytyła, ale zima idzie to jej cieplej będzie :P Quote
Alla Chrzanowska Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Wyobrażam to sobie. Dzięki za wiadomości Paula! Quote
Igam Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Przynajmniej tutaj miiłe wieści :p [SIZE=1]bo info na wątku Białej mnie ścięło[/SIZE] Quote
paula82 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Igam']Przynajmniej tutaj miiłe wieści :p [SIZE=1]bo info na wątku Białej mnie ścięło[/SIZE][/QUOTE] oj, żebyś wiedziała jak mi to w mordę dało, normalnie w takich sytuacjach nie dziwię się, że DT brakuje. Bo o ile zwierzę potrafi samym spojrzeniem wdzięczność wyrazić i żadne słowa nie są potrzebne to człowiek tylko zdołować, zgnębić i d... obrobić potrafi. Naprawdę chyba wiele osób na moim miejscu po ostatnich "przejściach" na wątku Otisa/Białej, dało by sobie spokój z tymczasowaniem. Wróciłabym do czystego mieszkania, siadła z kawą, przegryzła ciacho, czasu bym miała na wszystko... po co dalej to ciągnąć? jak tylko "mądrzy" co krok upodlić człowieka potrafią... Quote
paula82 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 a no i nie wiem, czy pisałam, ale chyba nie. Samba robi postępy jeśli chodzi o zostawanie samej w domu. Coraz mniej szaleje, zostawiam ją z Therionem, który jest przyzwyczajony i kiedy widzi, że się zbieram idzie spać i ma wszystko gdzieś. Głuchy jest to szczekanie Samby go nie rusza. Ja wychodzę, Therion śpi, nikt na nią uwagi nie zwraca to po co szaleć? Chyba jeszcze będzie z niej psi ideał, pod każdym względem. Pomalutku, coraz dłużej ją zostawiam i nie pozwalam jej chodzić za mną krok w krok jak to do tej pory robiła, że jak ja wychodzę na chwilę na podwórko, ona za mną, ja do pokoju, ona za mną. Zamykam jej drzwi przed nosem i niech wie, że zaraz do niej wrócę, a nie musi być moim cieniem. ;) ona chyba po prostu mocno przeżyła to, że ktoś ją porzucił, ma lęk separacyjny, z którym jeszcze sobie damy radę i trzeba jej tylko miłości i trochę czasu, aby w pełni zaufała i nie bała się, że ktoś ją znów zostawi samą sobie. Quote
katarzyna09 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nikt już nie zadzwonił w sprawie suni...kurcze,to przykre... Quote
paula82 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 a co Wy na to, aby ją wrzucić na strony adopcyjne amstafów? ona taka w typie rasy jest, może tam ją ktoś wypatrzy? Quote
bric-a-brac Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Ja ją już nawet na strony wegetarian wstawiałam, na babskie fora, na mailu do znajomych... :lol: Więc wstawiajmy gdzie się da, a amstafy to już zupełnie wypada :) A do tego domku co dzwonił, może spróbować zadzwonić? Paula, jak myślisz? Samba, niech Cię ktoś weźmie już... Quote
paula82 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 tylko nie wiem, czy p. Jola zapisała do nich nr. tel. Quote
Recommended Posts