Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki, nie wiem czy w okolicy Suchodołu (za Traczynem) nie jest prowadzona pseudohodowla haszczurów. Przyjaciółka ma tam działkę, kolega wykańczał jej tam domek. Podczas spaceru po okolicy zauważył zbiorowisko psów w kaltkach, a właściwie najpier usłyszał bo podobno strasznie płakały. Przekazał mi, że chyba jest tam schronisko, aczkolwiek dziwne, bo z tego co zauwazył to sierściuszki były pokroju "północnego". Myślałam, że to hotelik, ale podobno warunki sa tam bardzo złe...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwija napisał(a):
trzymajcie kciuki, trochę jest zainteresowanie Baltkiem - nawet wypełnione ankiety wracają ;)
nie wiem, skąd - czy z allegro czy z innych ogłoszeń

słychać coś w temacie ... ? ;)

Posted

sajlana napisał(a):
A tak w ogóle, w związku z końcem roku życzę Wam aby rok 2012 był lepszy od tego posrańca, co właśnie mija... :BIG:

Będzie lepszy :) Nie ma innej opcji:)

Posted

Dużo zdrówka, pogody ducha, szczęścia i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku dla wszystkich Cioteczek, a dla Baltusia cudownego domku nim spadnie śnieg, by miał gdzie swobodnie i szczęśliwie w nim szaleć.:BIG:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Allegro Balta sie skonczylo. Odnawiamy czy czekamy na rozwoj wydarzen z zainteresowaymi osobami, ktore juz sie zglosily?

może wstrzymajmy, mam nadzieję, że się uda tym razem :)

Baardzo dziękuję w imieniu Baltka i Wszystkim Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :)

Posted

Na konto Balto wpłynęły dzisiaj pieniążki z naszego haszczakowego bazarku w kwocie 219 zł :multi::multi::multi: - wszystkim serdecznie dziękuję :Rose::Rose::Rose: