sylwija Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Sabina02 napisał(a):Balto ma juz 896 wejsc i 4 obserwatorow na Allegro. super :) kciuki trzeba trzymać, musi się chłopakowi udać :) Widziałam go przed samymi świętami - na wybiegu z drugim psem w typie husky dokazywał :D Wygląda świetnie i jest cały radosny, jak może poszaleć :) Quote
Igiełka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 sylwija napisał(a):super :) kciuki trzeba trzymać, musi się chłopakowi udać :) Widziałam go przed samymi świętami - na wybiegu z drugim psem w typie husky dokazywał :D Wygląda świetnie i jest cały radosny, jak może poszaleć :) trzymamy mocno kciuki za domek -będzie dobrze :lol: Quote
Gerimne Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Systematycznie lukam ten wątek, bo Baltuś miał być pierwotnie nasz, ale się nie złożyło, choć nasz psinek też ma lekkie adhd i jakoś dajemy radę. z niecierpliwością czekam na dobre wieści, że dla bidulka znalazł się ten właściwy i wymarzony domek. Quote
Sabina02 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Na chwile obecna Balto ma juz 1162 wejsc i 5 obserwatorow na Allegro. :) Quote
piescofajnyjest Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 glaski poswiateczne posylam:) Quote
sylwija Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 trzymajcie kciuki, trochę jest zainteresowanie Baltkiem - nawet wypełnione ankiety wracają ;) nie wiem, skąd - czy z allegro czy z innych ogłoszeń nie wiem, czy już pisałam, że ostatnio objawiła się jego niezbyt ładna cecha za to chyba typowa dla ras pierwotnych: jak ma mięso surowe albo kość, to na psa w zasięgu wzroku natychmiast się rzuca, bez względu na płeć.. nie dotyczy to ludzi. Quote
Agula99 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Baltuś, ciągle zaciskam kciuki za ciebie!!! Quote
zioberek87 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ale się cieszę takie zainteresowania oby z pozytywnym skutkiem i wymarzonym domkiem KONIECZNIE ile nasz Balcik musi jeszcze czekać, już dość:) przychodzcie po niegodobrzy ludzie:D a co do kosteczek lub mięska to tak mi się wydaje że to typowe, trudno jak ktoś będzie miał pupila to będzie musiał ich karmić w innych pomieszczeniach... troche to smutne, bo może kiedyś musiał walczyć o jedzonko:( Quote
Sabina02 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Teraz Balto ma juz 1249 wejsc i 6 obserwatorow na Allegro! No, coraz lepiej! Oby tylko cos z tego wyszlo. :cool3: Quote
sajlana Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 do mnie na razie był jeden telefon i zapytanie mailowe ale w sprawie Ivora....nie rozumiem, szczerze mówiąc jakbym mogła zwiełabym balto.... Quote
sylwija Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Balto jest 'łatwiejszy w obsłudze' ;) i bardziej do dzieci się nadaje Ale Ivor tez jest super ;) Quote
sajlana Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Hmmm.....obrazowo rzecz ujmując, patrząc na balto, coś ściska mnie pod mostkiem..takie dziwne uczucie Quote
sajlana Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Cześć ja w sprawie Balto :-) jestem w trakcie, przygotowywania do wzięcia psa :-) już jeden u mnie był w DT amstaf cudny ale wtedy nie mogłem mięć psa w mieszkaniu w którym mieszkałem i w końcu trafił do fajne dziewczyny z Gdyni, teraz miałem przygarnąć Labradora porzuconego ale zniknął. Ogólnie miałem psa 10 lat goldena - jak mówili to była anioł nie pies wychowany przezemnie :-) Uwielbiam Husky - moja Siostra ma Sashę która jest bardzo podobna do Balto i mogli by się super bawić. Mieszkam przy samym lesie Kabackim i dużo jeżdżę na rowerze, więc może Balto by się przekonał...do mężczyzn? Ogólnie poważnie myślę o Balto, muszę jeszcze tylko położyć wykładzinę na podłogę aby ją zabezpieczyć i będę mieć dom gotowy :-) Chętnie zadzwonię aby dowiedzieć się więcej. Pozdrawiam Quote
sylwija Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 sympatycznie brzmi :) zadzwoni do Kingi? Quote
sajlana Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 do kontaktu podałam: Kontakt : [email protected] Tel. 517 255 632 (Proszę dzwonić po 17.00) mam nadzijeę że dobry... Quote
Agula99 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 No, niczego sobie, może to będzie właśnie ten domek dla Baltusia??? Ruchliwy, dużo przestrzeni!!! Trzymam kciuki!!! Quote
piescofajnyjest Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 a moze to ten domek?? i na rowerze jezdzi.... Quote
sajlana Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 chętnych domków jest parę....zobaczymy, co Kinga na to wszystko powie... Quote
Livka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Dobrze, że jest wybór ... ;) nie dziwię się, że jest tylu chętnych - Baltuś jest cudownej urody :fadein: Quote
phase Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Kiedy będzie coś konkretnie wiadomo to pisać, pisać! :) Quote
zioberek87 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 zacieram ręce:) oby domek był odpowiedni:) Quote
Recommended Posts