Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kto mu watek na fb zakladal???
a czy w ogole jest jakis konflikt miedzy dogomaniaczkami z fb (tylko) a dogomaniaczkami z dogomanii? bo jak poprosilam, zeby dziewczyny zwrocily uwage na Balto na fb, to po przeczytaniu wszystkiego stwierdzily, ze nie, bo sie nikt z nas nie stara i watek jest stary...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

za kazdym razem, jak zmienicie glowne zdjecie Balto w watku, to przychodzi do wszystkich bioracych udzial informacja na maila o zmianie!!! czyli jest ruch w interesie...
ja wlasnie prosilam dziewczyny z fb o pomoc, ale powiedzialy, ze jak my sie nie staramy (administracja watku) i myslimy, ze nam cos spadnie z nieba, to one nie beda udostepniac!!
(moze tylko mnie nie lubia:)

Posted

Dostalam dosc dziwnego e-maila w sprawie Balto, musialam czytac go pare razy i dalej nie wiem o co w nim chodzi. :-o Cytuje:

oj jakoś tak wyszło że kliknąłem na husky i,,,,,,
mam 2 tyś m2 placu i 2 domy... tu biega suczka " w pełni sprawna 2 letnia " i on... czy da radę taka para na jednym terenie ??? warunki normalne zewnętrzne buda i regularne jedzenie - nigdy mój pies nie był zniewolony .... gram znim w piłke i mam zamiar wystawić go na youtube jako gwiazda euro 2012 !!!
kocham zwierzęta i dlatego jestem przeciwnikiem trzymania ich w domu !!!
jestem pod nr .........- przedyskutuje temat z żoną ...

Czy wyslac komus adres e-mailowy na PM do odpisania temu Panu?

Posted

"... tu biega suczka " w pełni sprawna 2 letnia " i on... czy da radę taka para na jednym terenie ??? "

Nie podoba mi się to :shake: chyba nie na taki dom czekamy

Posted

faktycznie dziwnie to brzmi, ale może tylko brzmi..

Sabina02 prześlij mu, proszę, kontakt do osoby prowadzącej adopcję, jeśli jest faktycznie zainteresowany - odezwie się do Kingi i wypełni ankietę.

Kontakt :
[email protected]
Tel : 500 144 944

Haszczak nie musi być w domu, ale musi mieć bardzo dużo kontaktu z człowiekiem, no i dużo ruchu. Nie wystarczy go puścić na podwórko, żeby biegał, ale trzeba często z nim przebywać, rozmawiać, bawić się. Z drugiej strony Balto z sunią na pewno by się dogadał i byłby zadowolony z psiego towarzystwa, ale to nie zastąpi kontaktu z człowiekiem..

Posted

dobra...to ja może jakąś footę wrzucę...no i trzeba będzie codziennie podnosic temat..ogłosze może jeszcze chłopaka na Gumeetree i tablicy....

Posted

a widzisz, bo ono się chyba skończyło - "

• Kiedy
      1 września 2011 o 04:30 – 1 grudnia 2011 o 07:30

"
nie wiem, czy można przedłużać, czy może faktycznie nowe zrobić - jak Ci się uda :)

Posted

Muszę przyznać, że FB też jest dla mnie wielką tajemnicą :evil_lol: ale wygląda na to, że faktycznie wydarzenie robione przez Cleo2008 zakończyło się.
Sajlano spróbuj - jesteś na wątku i wiadomości i fotki na bieżąco będą :cool3: