piescofajnyjest Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 kto mu watek na fb zakladal??? a czy w ogole jest jakis konflikt miedzy dogomaniaczkami z fb (tylko) a dogomaniaczkami z dogomanii? bo jak poprosilam, zeby dziewczyny zwrocily uwage na Balto na fb, to po przeczytaniu wszystkiego stwierdzily, ze nie, bo sie nikt z nas nie stara i watek jest stary... Quote
sylwija Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 nic nie wiem o żadnym konflikcie, nie wydaje mi się, żeby takowy istniał.. nie wiem, co znaczy nikt się nie stara :( Quote
sylwija Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 mi się udaje tylko link wstawić do bazarku.. a tak się tam gubię :oops: Quote
piescofajnyjest Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 za kazdym razem, jak zmienicie glowne zdjecie Balto w watku, to przychodzi do wszystkich bioracych udzial informacja na maila o zmianie!!! czyli jest ruch w interesie... ja wlasnie prosilam dziewczyny z fb o pomoc, ale powiedzialy, ze jak my sie nie staramy (administracja watku) i myslimy, ze nam cos spadnie z nieba, to one nie beda udostepniac!! (moze tylko mnie nie lubia:) Quote
sylwija Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 a głównego to ja nie zmienię, nie mam uprawnień chyba.. mogę jakieś dołożyć tylko a główne to chyba właściciel - założyciel? Quote
piescofajnyjest Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 no wlasnie...a kto jest zalozycielem??? jak mozesz, to co pare dni-3 dni, wrzuc nowe zdjecie Balto!!! no niestety, musimy byc marketingowi!!! takie zycie.... Quote
Sabina02 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Dostalam dosc dziwnego e-maila w sprawie Balto, musialam czytac go pare razy i dalej nie wiem o co w nim chodzi. :-o Cytuje: oj jakoś tak wyszło że kliknąłem na husky i,,,,,, mam 2 tyś m2 placu i 2 domy... tu biega suczka " w pełni sprawna 2 letnia " i on... czy da radę taka para na jednym terenie ??? warunki normalne zewnętrzne buda i regularne jedzenie - nigdy mój pies nie był zniewolony .... gram znim w piłke i mam zamiar wystawić go na youtube jako gwiazda euro 2012 !!! kocham zwierzęta i dlatego jestem przeciwnikiem trzymania ich w domu !!! jestem pod nr .........- przedyskutuje temat z żoną ... Czy wyslac komus adres e-mailowy na PM do odpisania temu Panu? Quote
Sabina02 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 maja602 napisał(a):Nie podoba mi się taki dom. Masz racje... Co prawda Husky lubia przebywac na zewnatrz, ale pies powinien miec dostep do domu, a nie tylko do budy. Quote
Livka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 "... tu biega suczka " w pełni sprawna 2 letnia " i on... czy da radę taka para na jednym terenie ??? " Nie podoba mi się to :shake: chyba nie na taki dom czekamy Quote
sylwija Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 faktycznie dziwnie to brzmi, ale może tylko brzmi.. Sabina02 prześlij mu, proszę, kontakt do osoby prowadzącej adopcję, jeśli jest faktycznie zainteresowany - odezwie się do Kingi i wypełni ankietę. Kontakt : [email protected] Tel : 500 144 944 Haszczak nie musi być w domu, ale musi mieć bardzo dużo kontaktu z człowiekiem, no i dużo ruchu. Nie wystarczy go puścić na podwórko, żeby biegał, ale trzeba często z nim przebywać, rozmawiać, bawić się. Z drugiej strony Balto z sunią na pewno by się dogadał i byłby zadowolony z psiego towarzystwa, ale to nie zastąpi kontaktu z człowiekiem.. Quote
Sabina02 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Wyslalam gosciowi dane kontaktowe Kingi i poprosilam go o napisanie lub zadzwonienie do niej. Quote
sajlana Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jak nic z tego nie wyjdzie postaram sie zrobić Baltusiowi wydarzenie na FB...kiedys sie w koncu musze nauczyc.... Quote
sylwija Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 on właściwie ma wydarzenie http://www.facebook.com/events/242936742410323/ tylko nic tam się nie dzieje, nie jest zmieniane zdjęcie główne, nie jest rozgłaszane (o ile dobrze rozumiem.. :() Quote
sajlana Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 z tego co widzę, to zastoju całkowitego tam nie ma....sa nowe zdjecia, relacja z zachowania u Jamora... Quote
sylwija Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 to ja coś wrzucę czasem, ale nikt nie zagląda.. teraz 'podglądacza' ;) Quote
sajlana Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 dobra...to ja może jakąś footę wrzucę...no i trzeba będzie codziennie podnosic temat..ogłosze może jeszcze chłopaka na Gumeetree i tablicy.... Quote
Agula99 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Kolejna petycja do podpisania, zachęcam!!! http://www.petycje.pl/petycja/5633/stop_mordowaniu_psow_na_euro_2012.html Quote
sajlana Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jego wydarzenie na FB jest jakieś dziwne...ani nie moge go udostepnic dalej ani nie wuswietla się zdjęcie... Quote
sylwija Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 a widzisz, bo ono się chyba skończyło - " Kiedy 1 września 2011 o 04:30 – 1 grudnia 2011 o 07:30 " nie wiem, czy można przedłużać, czy może faktycznie nowe zrobić - jak Ci się uda :) Quote
Livka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Muszę przyznać, że FB też jest dla mnie wielką tajemnicą :evil_lol: ale wygląda na to, że faktycznie wydarzenie robione przez Cleo2008 zakończyło się. Sajlano spróbuj - jesteś na wątku i wiadomości i fotki na bieżąco będą :cool3: Quote
piescofajnyjest Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 aaaa i nie dawajcie od razu wielu zdjec, tylko, co jakis czas jedno, co pare dni-ludziska tak lubia.... Quote
sylwija Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 no właśnie - ja załączam cały album i nikt go pewnie nie ogląda.. Quote
piescofajnyjest Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 wiem...tylko jedno zdjecie co pare dni-wtedy wiedza, ze cos sie dzieje na watku!!! Quote
Recommended Posts