Agula99 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 No ja się nie mogę napatrzyć na te zdjęcia, on jest taki cudny!!!!!!! Quote
sylwija Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 cudowny i z wyglądu, i z charakteru.. może powinnam powiedzieć - charakterku Hasczaki mają to do siebie, że słodki wygląd, a wymagające bardzo i trudne w sumie.. ale to tez ich urok ;) [quote name='Livka']Dobra wiadomość- ciocia [B]dineh[/B] przelała na konto naszego chłopaka okrągłe [B]100 zł [/B]- bardzo jej dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Dziękujemy także serdecznie [B]ulce1108[/B] za wpłatę deklaracji :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] wielkie dzięki w imieniu Balto :) Quote
Olivin Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Balto musi trafić do świadomego domu, w którym będzie absolutnie rozumiany i akceptowany. Nie ma mowy o zwrotach... to jest żywy pies, a nie ciasne buty, które można wymienić !!! Sporo przeszedł, ma cudowne dziewczyny, jest w super hoteliku. Tak dużo już udało się zrobić i uda się jeszcze więcej... Quote
zioberek87 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 życzymy Ci tego Balto:) zasługujesz na najlepsze:D Quote
obraczus87 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 To czekamy na tekst do oglsozen :) chyba ze juz ma a ja nie zauwazylam ;) Quote
Gerimne Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 No niestety, Balto wciąż szuka domku. Będę trzymać kciuki by szybko mu się udało. Wszystkiego najlepszego, Balto. Quote
sylwija Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 dziękuję w imieniu Balto :) i wszystkiego najlepszego dla Was - Gerimne, żeby trafił do Was cudny psiak, z którego będziecie zadowoleni :) tak Balto jest ogłoszony na stronie HA: [url]http://huskyadopcje.pl/husky-do-adopcji/874-balto.html[/url] [B][COLOR=#008000]Zalety :[/COLOR][/B] - wesoły - kochany - toleruje inne psy, a najbardziej dogaduje się z suczkami - zrównoważony - potrafi zachować się w mieszkaniu - lubi zabawy - bardzo dobrze zachowuje się na spacerach [B][COLOR=#ff0000]Wady :[/COLOR][/B] - poluje na koty i inne małe zwierzęta [B]Opis : [/B] Balto to ok. roczny pies w typie rasy Siberian Husky o czarno-białym umaszczeniu i czarującym błękitnym spojrzeniu, przepełnionym miłością i zaufaniem. Balto pomimo swojej przeszłości jest wesołym, miłym, zrównoważonym i kochanym psiakiem, bardzo lubi się bawić i szaleć w ogrodzie. Potrafi zachować się w mieszkaniu, jak i na spacerze, ładnie idzie do przodu i ignoruje ludzi oraz jadące samochody. W stosunku do psów zachowuje się różnie, choć raczej jest przyjaźnie nastawiony, natomiast wspaniale dogaduje się z suczkami. Balto ma bardzo dobry charakter, jest świetnym psiakiem, nie ma w nim agresji, czy dominacji. Balto został przyprowadzony do lecznicy do uśpienia, bo: „po wypadku, a właścicielka nie ma pieniędzy na leczenie”, no i oczywiście „bo wyje”… Niestety psiak w trakcie wypadku stracił ogon. Balto w przeszłości był również bity. Jednak pomimo tego, co tak młody psiak przeszedł w życiu, nadal ufa człowiekowi i jest bardzo spragniony bliskiego kontaktu. Balto ma silny instynkt łowiecki i dlatego nie nadaje się do kotów, czy innych małych zwierząt, więc z pewnością spuszczanie ze smyczy na otwartym terenie nie wchodzi w grę. Balto potrzebuje ciepłego, kochającego domu, który poświęci jemu odpowiednią ilość czasu i uwagi, której psiak się domaga i z całą pewnością na to zasłużył. Przyszli właściciele powinni znać również specyfikę rasy i zapewnić psu sporo okazji do ruchu. [B]Warunkiem adopcji jest wypełnienie ankiety oraz spotkanie przed i poadopcyjne .[/B] [I][B]Kontakt : [/B][/I] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B][I] Tel :[/I][/B] 500 144 944 Quote
sylwija Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 przygotowane przez HA: [IMG]http://img97.imageshack.us/img97/9759/baltoo.jpg[/IMG] Quote
Olivin Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='sylwija']przygotowane przez HA: [IMG]http://img97.imageshack.us/img97/9759/baltoo.jpg[/IMG][/QUOTE] i super... Balto znajdzie dom, ja trzymam mocno kciuki, jeszcze proszę wyczochraj go mocno ode mnie. Quote
Gerimne Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Byłam dzisiaj z młodym u nas w schronisku - to jest przeżycie :( Jutro jedziemy po psiaka. Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Superaśny plakacik!!! Baltuniu oby wszystko było jak naj naj naj!!! Wart jesteś tego!!! :) Quote
obraczus87 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Plakat piekny. :) a nie HA nie mogliby zrobic plakatu takiego samego tylko z takimi odrywanymi karteczkami??:) Quote
zioberek87 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 pięknie:) Cioteczki Wy to macie talent:):) Quote
Gerimne Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Znikam już z tego wątku. Dziś zaadoptowaliśmy psa ze schroniska. Życzcie nam szczęścia, a za Balto trzymamy kciuki. Quote
PaSja Hera Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Gerimne']Znikam już z tego wątku. Dziś zaadoptowaliśmy psa ze schroniska. Życzcie nam szczęścia, a za Balto trzymamy kciuki.[/QUOTE] Bardzo sie ciesze,ze uratowaliscie zycie biednemu psiakowi!Powodzenia!!! Quote
Olivin Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Cześć Balto, wygłaskały cię ciotki ode mnie? Quote
phase Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Gerimne']Znikam już z tego wątku. Dziś zaadoptowaliśmy psa ze schroniska. Życzcie nam szczęścia, a za Balto trzymamy kciuki.[/QUOTE] Szkoda, że nas opuszczasz. ;) Powodzenia! :) Quote
Martika&Aischa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Gerimne']Znikam już z tego wątku. Dziś zaadoptowaliśmy psa ze schroniska. Życzcie nam szczęścia, a za Balto trzymamy kciuki.[/QUOTE] Bardzo się cieszę że do kolejnego biedaka uśmiechnęło się szczęscie :* Trzymam kciuki za całą Waszą rodzinkę włącznie z nowym zwierzaczkiem :* Quote
Gerimne Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Będę tu jeszcze zaglądać, bo kibicuję Balto i czekam aż znajdzie nowy wspaniały dom :) Quote
Martika&Aischa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Gerimne']Będę tu jeszcze zaglądać, bo kibicuję Balto i czekam aż znajdzie nowy wspaniały dom :)[/QUOTE] Prosimy o zdjęcia nowego członka sosnowieckiej rodzinki ;) Quote
PaSja Hera Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Prosimy o zdjęcia nowego członka sosnowieckiej rodzinki ;)[/QUOTE] Tak,tak prosimy o zdjecia!!!:) Quote
Gerimne Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Nie mam pojęcia jak tu załadować zdjęcie. Pisze że nie mogę dodawać załączników :( Jak dodaję grafikę to chce adres obrazka:( Quote
Gerimne Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Fotka pod tym linkiem - [url]http://www.schronisko.sosnowiec.pl/bigPicture.php?id=305[/url] Quote
Recommended Posts