*Magda* Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Tyś, wiem co przeżywasz ze zwierzyńcem ;) Pamiętam jak wyjechałam do Holandii i moja Tiamat została z mamą. Wtedy jeździliśmy do PL praktycznie co 5-6 tygodni. Moja sucz odstawiała na powitanie taką serenadę, że musiałam szybko z nią wybiegać na dwór, żeby sąsiadów i rodziny nie obudziła (przyjeżdżaliśmy w nocy). A potem wszędzie za mną chodziła, nawet w łazience mi towarzyszyła Quote
mar....ka Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Tyśka, ciężko walczyć z przeznaczeniem :P Quote
Patikujek Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Ja ostatnio też się samotna czuję. Kot został ostatnim razem w pl z mamą by skończyć antybiotyk i nie mam z kim spać bo pies śpi albo na przedpokoju albo w salonie. .. Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Cześć Justyna :D ale ten Twój psiak jest. Jak się wyprowadziłaś to wprowadził się do twojego łózka :D Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Rozumiem Cię...ja wyjeżdżając tylko na dwa tygodnie..wychodząc z domu się poryczałam.. Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 No wiem, trudna decyzja..jednak konieczna.. :/ Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Ja bym nie brała kolejnego psa, a jak będziesz już mogła pozwolić sobie na zwierzę na studiach tobym zabrała Morusa Quote
Recommended Posts