Patikujek Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Tobie zwierzyńca brakowało przecież :PP Quote
Patikujek Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 A przez 2 lata bez zwierzów? :O Możesz iść za mim przykładem. Jest kot i jest paps Quote
Patikujek Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Trzeba było kupić i wypić to wino zanim wzięłaś się za rozumienie filozofii. Poszło by łatwiej Quote
angineuuka Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 ty się ucz a nie psy oglądasz! (nie, wcale tez nie ogladam xD) Quote
Ania :) Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 A pochwalisz się jaka rasę wybrałaś? :) Quote
Patikujek Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 5 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Decyzja zapadła między tymi, którymi się wahałam :D no żaden inny pies tak mi się nie podoba i nic na to nie poradzę. Zawaliłam egzamin :(((( Czyli który bo ja się zgubiłam? Z czego zawaliłaś ? Quote
Patikujek Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Nie fajnie. U mnie też kot chory... miał robione ostatnio wszystkie możliwe chyba badania krwi i moczu a teraz czekam na wynik posiewu bo mocz miał brzydki. ... także życzymy duziemieniem zdrówka koleżance Quote
Patikujek Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Ja miałam tak z Baksymiliana kiedy już sama mieszkałam a on z rodzicami zostawal. Też serce mi się krajało jak wyjeżdżałam, ale jemu mijało na drugi dzień Quote
Patikujek Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 11 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ale mnie wyminusowałaś :D Morus to cycek mamusi. Inni są okej, ale od zawsze był we mnie wpatrzony jak w święty obrazek. Sorry już się poprawiłam. Wxisnelo się w tel. A potem nie umiałam anulować 2 minuty temu, angineuuka napisał: W życiu nie zostawilabym psa. :p Ja też tak myślałam, ale mój pies był nieszczęśliwy bez mojej mamy bardziej niż bezemnie Quote
Recommended Posts