Oscar Patric Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 A jaki kierunek studiów wybrałaś,bo zapomniałam Quote
mar....ka Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 trzymam kciuki, na ten moment nie mogę pomóc finansowo (przez sytuację mieszkaniową). Ta ciąża nie jest już bardzo zaawansowana ??? Quote
mar....ka Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Też mi ciężko na sercu, jak czytam o aborcji,. Ale skoro popieram ludzką, to tym bardziej psią. Biedna sunia. Quote
mar....ka Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Nie wyobrażam sobie, by ktoś np. zgwałcił moją córkę i ona musiałaby urodzić te dziecko. Ale każdy ma prawo sądzić wg siebie. Na pewno nigdy nie dokonałabym aborcji z powodu niechcianej ciąży (takiej, przed która świadomie uprawiam seks i owocem jest właśnie dziecko w drodze). Jest to trudny temat, ale moim zdaniem każdy powinien decydować zgodnie ze swoim sumieniem. Quote
Aleksa. Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 1 godzinę temu, majoka napisał: Nie wyobrażam sobie, by ktoś np. zgwałcił moją córkę i ona musiałaby urodzić te dziecko. Ale każdy ma prawo sądzić wg siebie. Na pewno nigdy nie dokonałabym aborcji z powodu niechcianej ciąży (takiej, przed która świadomie uprawiam seks i owocem jest właśnie dziecko w drodze). Jest to trudny temat, ale moim zdaniem każdy powinien decydować zgodnie ze swoim sumieniem. Też mam takie zdanie Quote
*Magda* Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Tyś, nie masz się o co obwiniać! Jak na tak młodą osobę, robisz bardzo dużo ;) Quote
*Magda* Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Masz dwa, to jeden więcej już Ci różnicy nie zrobi :D Quote
mar....ka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 9 minut temu, *Magda* napisał: Chcesz Lumpka? :P daj jej dziką kotkę :P Jusia Ty i tak Jesteś wielka. Żadna z nas z dgm nie lata za dzikimi suczkami, siedzimy przed kompem i tyle Quote
*Magda* Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Majoka, dzika kotka nie moja, więc nie mogę nią dysponować :P A z Lumpkiem to był żart :P On już za stary na zmianę domu :/ Zresztą, pomimo tego, że czasem mnie wkurza i mówię, że kolejnego kota nie będzie, to byłoby mi bardzo go brak, gdyby nagle zniknął :( Quote
mar....ka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 podobno płakać za nią nie będą, więc się nie przejmuj :P Quote
*Magda* Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 7 minut temu, majoka napisał: podobno płakać za nią nie będą, więc się nie przejmuj :P Bo wychodzi, że nie będą. Dziś jest u nas 3-ci dzień i nawet nie zapytał co z kotem?, czy wszystko ok?, czy je?...A ja, jak zostawiam klucze koledze, żeby do Lumpka przyjeżdżał, to go zamęczam codziennie pytaniami :D Quote
mar....ka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 jak Shadow był w hotelu to też dzwoniłam i facet mi filmy przesyłał Quote
*Magda* Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Oby tylko ją odebrali po tych 3 tygodniach, bo ja jej nie chcę u siebie :P Quote
mar....ka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 10 minut temu, *Magda* napisał: Oby tylko ją odebrali po tych 3 tygodniach, bo ja jej nie chcę u siebie :P hehe zacznij się modlić Quote
Recommended Posts