Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wyobrażam sobie, by ktoś np. zgwałcił moją córkę i ona musiałaby urodzić te dziecko. Ale każdy ma prawo sądzić wg siebie. Na pewno nigdy nie dokonałabym aborcji z powodu niechcianej ciąży (takiej,  przed która świadomie uprawiam seks i owocem jest właśnie dziecko w drodze). Jest to trudny temat, ale moim zdaniem każdy powinien decydować zgodnie ze swoim sumieniem.

Posted
1 godzinę temu, majoka napisał:

Nie wyobrażam sobie, by ktoś np. zgwałcił moją córkę i ona musiałaby urodzić te dziecko. Ale każdy ma prawo sądzić wg siebie. Na pewno nigdy nie dokonałabym aborcji z powodu niechcianej ciąży (takiej,  przed która świadomie uprawiam seks i owocem jest właśnie dziecko w drodze). Jest to trudny temat, ale moim zdaniem każdy powinien decydować zgodnie ze swoim sumieniem.

Też mam takie zdanie 

Posted
9 minut temu, *Magda* napisał:

Chcesz Lumpka? :P

daj jej dziką kotkę :P

Jusia Ty i tak Jesteś wielka. Żadna z nas z dgm nie lata za dzikimi suczkami, siedzimy przed kompem i tyle

Posted

Majoka, dzika kotka nie moja, więc nie mogę nią dysponować :P

A z Lumpkiem to był żart :P On już za stary na zmianę domu :/ Zresztą, pomimo tego, że czasem mnie wkurza i mówię, że kolejnego kota nie będzie, to byłoby mi bardzo go brak, gdyby nagle zniknął :(

Posted
7 minut temu, majoka napisał:

podobno płakać za nią nie będą, więc się nie przejmuj :P

Bo wychodzi, że nie będą. Dziś jest u nas 3-ci dzień i nawet nie zapytał co z kotem?, czy wszystko ok?, czy je?...A ja, jak zostawiam klucze koledze, żeby do Lumpka przyjeżdżał, to go zamęczam codziennie pytaniami :D