Ana :) Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Widoki u Ciebie piękne, masz kobieto gdzie spacerować :) Kleszcze mają to do siebie, że lubią właśnie na trawie siedzieć. O dziwo Pies miał tylko jednego w tym sezonie, a Kot dwa :P teraz idę wypluć to i odpukać w niemalowane :D Quote
mar....ka Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Hej Jusiu, jak tam Twoje studia, ostatecznie ten Wrocław??? Quote
Oscar Patric Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Masz rację,tak samo wolę Oscara z jego ciężkim i trudnym charakterem niż chodzący ideał Quote
Oscar Patric Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 21 godzin temu, Tyś napisał: Chociaż psy lubię idealne :D Taki drugi gamonius byłby świetny. Ja zaś z idealnym psem się nudzę,lubię wyzwania,takie jak mi daje Oscar bardzo często,a potem jak się cieszę kiedy coś z jego zachowania wyeliminuję Quote
Erykowa Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Hej !!!! Piękne zdjęcia.Kurzyk widać bardzo delikatnie zrzucał aparat skoro dalej "zyje".Widać,że wszystko co robi- Kurzyk,nie aparat robi z gracją ;) Gamonikowi wygląda jakby kapiel-wiem,wiem dawno wstawiałaś ale mnie nie było- służyła.A najbardziej późniejsze wylegiwanie się na łózku ! Quote
mar....ka Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 od dawna mówiłam, iż Kurzyk jest w moim typie (ja i Twoja babcia - chwaliłyśmy jego charakter). A teraz dogo ciotki nagle odkryły jego cudowną naturę, wara od mojego Kurza, macie Zdrapkę! Quote
Chesti Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Cześć Tyś :) Dobrze kojarzę, że Ty będziesz studiować pedagogikę? Zapadło mi w pamięć bo sama mam licencjat ze społecznej :) Może uda Ci się wykorzystać predyspozycje Zdrapki i podziałać coś w ramach felinoterapii? Myślałaś o tym? Quote
Recommended Posts