Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widoki u Ciebie piękne, masz kobieto gdzie spacerować :)

Kleszcze mają to do siebie, że lubią właśnie na trawie siedzieć. O dziwo Pies miał tylko jednego w tym sezonie, a Kot dwa :P teraz idę wypluć to i odpukać w niemalowane :D

Posted
21 godzin temu, Tyś napisał:

Chociaż psy lubię idealne :D Taki drugi gamonius byłby świetny.

Ja zaś z idealnym psem się nudzę,lubię wyzwania,takie jak mi daje Oscar bardzo często,a potem jak się cieszę kiedy coś z jego zachowania wyeliminuję

Posted

Hej !!!!

Piękne zdjęcia.Kurzyk widać bardzo delikatnie zrzucał aparat skoro dalej "zyje".Widać,że wszystko co robi- Kurzyk,nie aparat robi z gracją ;)

Gamonikowi wygląda jakby kapiel-wiem,wiem dawno wstawiałaś  ale mnie nie było- służyła.A najbardziej późniejsze wylegiwanie się na łózku !

Posted

od dawna mówiłam, iż Kurzyk jest w moim typie (ja i Twoja babcia - chwaliłyśmy jego charakter). A teraz dogo ciotki nagle odkryły jego cudowną naturę, wara od mojego Kurza, macie Zdrapkę!

Posted

Cześć Tyś :)

Dobrze kojarzę, że Ty będziesz studiować pedagogikę? Zapadło mi w pamięć bo sama mam licencjat ze społecznej :) 

Może uda Ci się wykorzystać predyspozycje Zdrapki i podziałać coś w ramach felinoterapii? Myślałaś o tym?