Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo znalazłam koło siebie producenta różnych naturalnych specyfików. Między innymi ma też suplementy do barf'u dla psów/kotów. W związku z tym, poważnie się zastanawiam, żeby Lumpka też przenieść na barf ;) A że waży tyle co Kurzyk, to znając dzienną dawkę, którą on dostawał, byłoby mi łatwiej wystartować z ilością u Lumpka ;)

Posted
1 minutę temu, Tyś napisał:

I właśnie mam zamiar poczekać, bo nie wiem czy czasem właściciele Zdrapki mnie zaakceptują oraz czy z domu mnie rodzinka nie wyrzuci :p. Jak wszystko będzie ok, to wtedy założę.

I przy okazji reklamuje również bałagan w pokoju :p

To chyba najwyższy czas go założyć ^^

bałaganu nie widziałam , w ogóle na pokój nie patrzyłam. A fejsa już dwa razy zlikwidowałam, więc trzeci raz w to nie wchodzę :P

Posted
1 minutę temu, Tyś napisał:

I właśnie mam zamiar poczekać, bo nie wiem czy czasem właściciele Zdrapki mnie zaakceptują oraz czy z domu mnie rodzinka nie wyrzuci :p. Jak wszystko będzie ok, to wtedy założę.

I przy okazji reklamuje również bałagan w pokoju :p

bałaganu nie widziałam , w ogóle na pokój nie patrzyłam. A fejsa już dwa razy zlikwidowałam, więc trzeci raz w to nie wchodzę :P

Posted

na dogo usunęłam całą galerię Kany, nie wiem ile tam stron było, ale w sumie całe jej pieskie życie. FB mnie męczy, może psiowy kiedyś założę, ale Shadow będzie miał dwa lata, a jakoś się nie zebrałam- więc marne szanse

Posted
31 minut temu, majoka napisał:

a swoją drogą pamiętaj o tych bez fejsa....

Właśnie :)

29 minut temu, Tyś napisał:

A po co nam nowy problem? :P

• Upvote 1