*Magda* Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Legowisko na kaloryfer jest fajne, ale tylko w zimę. Mój Lumpek je miał i korzystał z niego prze 2-3 miesiące w roku, a potem tylko wisiało i się kurzyło :/ Quote
*Magda* Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Bo znalazłam koło siebie producenta różnych naturalnych specyfików. Między innymi ma też suplementy do barf'u dla psów/kotów. W związku z tym, poważnie się zastanawiam, żeby Lumpka też przenieść na barf ;) A że waży tyle co Kurzyk, to znając dzienną dawkę, którą on dostawał, byłoby mi łatwiej wystartować z ilością u Lumpka ;) Quote
mar....ka Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 hej, i jak tam zakup boksera :P hehehe 1 Quote
*Magda* Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Hej Tyś :) Gdzie się podziewasz? Jak adopcja kota? Quote
*Magda* Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Godzinę temu, marta1624 napisał: Widać kto bezfejsbuczkowy :p Spadaj Marta :P Justynka, to trzymam kciuki :) Quote
marta1624 Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Poczekaj to założysz fb Morusa, Kurzyka i Zdrapki razem :) Quote
mar....ka Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Kurzyk buty reklamuje, a swoją drogą pamiętaj o tych bez fejsa.... Quote
mar....ka Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 1 minutę temu, Tyś napisał: I właśnie mam zamiar poczekać, bo nie wiem czy czasem właściciele Zdrapki mnie zaakceptują oraz czy z domu mnie rodzinka nie wyrzuci :p. Jak wszystko będzie ok, to wtedy założę. I przy okazji reklamuje również bałagan w pokoju :p To chyba najwyższy czas go założyć ^^ bałaganu nie widziałam , w ogóle na pokój nie patrzyłam. A fejsa już dwa razy zlikwidowałam, więc trzeci raz w to nie wchodzę :P Quote
mar....ka Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 1 minutę temu, Tyś napisał: I właśnie mam zamiar poczekać, bo nie wiem czy czasem właściciele Zdrapki mnie zaakceptują oraz czy z domu mnie rodzinka nie wyrzuci :p. Jak wszystko będzie ok, to wtedy założę. I przy okazji reklamuje również bałagan w pokoju :p To chyba najwyższy czas go założyć ^^ bałaganu nie widziałam , w ogóle na pokój nie patrzyłam. A fejsa już dwa razy zlikwidowałam, więc trzeci raz w to nie wchodzę :P Quote
mar....ka Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 na dogo usunęłam całą galerię Kany, nie wiem ile tam stron było, ale w sumie całe jej pieskie życie. FB mnie męczy, może psiowy kiedyś założę, ale Shadow będzie miał dwa lata, a jakoś się nie zebrałam- więc marne szanse Quote
*Magda* Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 31 minut temu, majoka napisał: a swoją drogą pamiętaj o tych bez fejsa.... Właśnie :) 29 minut temu, Tyś napisał: To chyba najwyższy czas go założyć ^^ A po co nam nowy problem? :P 1 Quote
mar....ka Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 dziękujemy Ci bardzo, czujemy się z Madzią zaszczycone, że jesteśmy w doopie.... 1 Quote
Recommended Posts