Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cisza i spokój.

A ja tymczasem pochwalę się, że dostałam ze sprawdzianu z łaciny 6. :eviltong: Moaj druga w liceum jakakolwiek 6 ze spawdzianu, lubię to :loveu: Jednak tak pięknie nie jest, są przedmioty, których nie znoszę i ledwie 2 mam :lol:

Marta, nie znam samca, który nie liże. Morus wylizuje i sobie jajka, i Milce dooopę, i siki na każdym kroku, więc powiem Ci jedno: obsikana kuchnia jest gorsza ;)

Posted

Jak chcesz, to możemy zadbać by ciszy i spokoju nie było xD

Gratulacje łaciny :multi: Właśnie, mam sprawdzian z łaciny z odmiany w różnych czasach, ale chyba go oleję bo w środę też mamy sprawdzian z chemii :lol: A jak łacina dodatkowa to po co :diabloti:

Posted

Olałabym chemię :p ale jej nienawidzę. Chociaż mam 4 na II semestr :lol:

A łacina nie jest taka zła. Teraz zaczynają się schody bo wszystkie czasy są pomieszane, ale to kwestia przypomnienia wszystkiego :D

Posted

[quote name='Ty$ka']llałabym chemię :p ale jej nienawidzę. Chociaż mam 4 na II semestr :lol:

A łacina nie jest taka zła. Teraz zaczynają się schody bo wszystkie czasy są pomieszane, ale to kwestia przypomnienia wszystkiego :D[/QUOTE]
Taa, tyle że na biol-chemie chemia jest mi raczej potrzebna xD
A no i dowiedziałam się że były 3 czasy, ja wiem tylko o dwóch :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Cisza i spokój.

A ja tymczasem pochwalę się, że dostałam ze sprawdzianu z łaciny 6. :eviltong: Moaj druga w liceum jakakolwiek 6 ze spawdzianu, [COLOR=#ff0000][U][B][SIZE=3]lubię to [/SIZE][/B][/U][/COLOR]:loveu: Jednak tak pięknie nie jest, są przedmioty, których nie znoszę i ledwie 2 mam :lol:

Marta, nie znam samca, który nie liże. Morus wylizuje i sobie jajka, i Milce dooopę, i siki na każdym kroku, więc powiem Ci jedno: obsikana kuchnia jest gorsza ;)[/QUOTE]
Chyba zaraziłyśmy Tysiaka :-o :evil_lol::multi::diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Chyba zaraziłyśmy Tysiaka :-o :evil_lol::multi::diabloti:[/QUOTE]
Faktycznie!!! :multi:
Nawet nie zwróciłam na to uwagi :evil_lol:

Posted

Ja już jestem na dobrej drodze, żeby powód lizania sików zlikwidować :diabloti:
Może Milkę trzeba klatkować, ciekawe, czy by złośliwie robiła pod siebie? :lol:
Gratuluję 6! :D

Posted

Marika, wiem ale i tak wolałabym łacinę :)
Dziękuję za gratulacje :) Powiem Wam, że to jest jedyny język obcy, który lubię :p. Mówię poważnie. Wiele rzeczy można się dowiedzieć.

Posted

[quote name='Ty$ka']Marika, wiem ale i tak wolałabym łacinę :)
Dziękuję za gratulacje :) Powiem Wam, że to jest jedyny język obcy, który lubię :p. Mówię poważnie. Wiele rzeczy można się dowiedzieć.[/QUOTE]
Szczerze, mam to samo xD Z wszystkich języków obcych lubię tylko łacinę :D W sumie to z wszystkich języków bo za polskim też nie przepadam :lol:

Posted

Ja też bardzo lubię polski,angielski właściwie też bo ciągle mam gdzieś z nim styczność ale chyba nigdy nie przekonam się do niemieckiego no nie ma takiej opcji-co jest dziwne bo moi rodzice z wykształcenia oboje są germanistami :evil_lol: