Ty$ka Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 [quote name='betty_labrador']czesc Tysiowa :) znowu nagadane :D :)[/QUOTE] Cześć :) Tym razem nie przeze mnie :p Quote
betty_labrador Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='Ty$ka']Cześć :) Tym razem nie przeze mnie :p[/QUOTE] No wiem wiem , to Ci napastnicy z dogo :diabloti: Quote
Ty$ka Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 [quote name='betty_labrador']No wiem wiem , to Ci napastnicy z dogo :diabloti:[/QUOTE] Ale dzisiaj o dziwo spokój... cisza przed burzą? :lol: Quote
betty_labrador Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='Ty$ka']Ale dzisiaj o dziwo spokój... cisza przed burzą? :lol:[/QUOTE] Ty sie ciesz ciszą , bo jak Ci dowalą to nie nadążysz :diabloti: Quote
taxelina Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 No tez wlasnie przychodze pisac ze jak znajde czas to jestem ale tu tyle nagadane :(:eviltong: Quote
rashelek Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Nie wiem, co gorze - kupa na podłodze w kuchni czy lizanie sików na spacerach :evil_lol: Jak tam roztopy, Morus umie już pływać? :lol: Quote
Ty$ka Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 Cisza i spokój. A ja tymczasem pochwalę się, że dostałam ze sprawdzianu z łaciny 6. :eviltong: Moaj druga w liceum jakakolwiek 6 ze spawdzianu, lubię to :loveu: Jednak tak pięknie nie jest, są przedmioty, których nie znoszę i ledwie 2 mam :lol: Marta, nie znam samca, który nie liże. Morus wylizuje i sobie jajka, i Milce dooopę, i siki na każdym kroku, więc powiem Ci jedno: obsikana kuchnia jest gorsza ;) Quote
Baton Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Jak chcesz, to możemy zadbać by ciszy i spokoju nie było xD Gratulacje łaciny :multi: Właśnie, mam sprawdzian z łaciny z odmiany w różnych czasach, ale chyba go oleję bo w środę też mamy sprawdzian z chemii :lol: A jak łacina dodatkowa to po co :diabloti: Quote
Ty$ka Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 Olałabym chemię :p ale jej nienawidzę. Chociaż mam 4 na II semestr :lol: A łacina nie jest taka zła. Teraz zaczynają się schody bo wszystkie czasy są pomieszane, ale to kwestia przypomnienia wszystkiego :D Quote
Baton Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Ty$ka']llałabym chemię :p ale jej nienawidzę. Chociaż mam 4 na II semestr :lol: A łacina nie jest taka zła. Teraz zaczynają się schody bo wszystkie czasy są pomieszane, ale to kwestia przypomnienia wszystkiego :D[/QUOTE] Taa, tyle że na biol-chemie chemia jest mi raczej potrzebna xD A no i dowiedziałam się że były 3 czasy, ja wiem tylko o dwóch :evil_lol: Quote
Buńka Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Ty$ka']Cisza i spokój. A ja tymczasem pochwalę się, że dostałam ze sprawdzianu z łaciny 6. :eviltong: Moaj druga w liceum jakakolwiek 6 ze spawdzianu, [COLOR=#ff0000][U][B][SIZE=3]lubię to [/SIZE][/B][/U][/COLOR]:loveu: Jednak tak pięknie nie jest, są przedmioty, których nie znoszę i ledwie 2 mam :lol: Marta, nie znam samca, który nie liże. Morus wylizuje i sobie jajka, i Milce dooopę, i siki na każdym kroku, więc powiem Ci jedno: obsikana kuchnia jest gorsza ;)[/QUOTE] Chyba zaraziłyśmy Tysiaka :-o :evil_lol::multi::diabloti: Quote
Baton Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Chyba zaraziłyśmy Tysiaka :-o :evil_lol::multi::diabloti:[/QUOTE] Faktycznie!!! :multi: Nawet nie zwróciłam na to uwagi :evil_lol: Quote
Buńka Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='maryg22']Faktycznie!!! :multi: Nawet nie zwróciłam na to uwagi :evil_lol:[/QUOTE] Ja od razu wyłapuje takie szczegóły :evil_lol: Quote
Baton Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Ja od razu wyłapuje takie szczegóły :evil_lol:[/QUOTE] Ja już się przyzwyczaiłam, że co chwilę ktoś pisze 'lubię to' xD Quote
*Magda* Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Łacina :crazyeye: U mnie, to tylko taka podwórkowa :diabloti: Ale gratuluję szósteczki :p Quote
rashelek Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Ja już jestem na dobrej drodze, żeby powód lizania sików zlikwidować :diabloti: Może Milkę trzeba klatkować, ciekawe, czy by złośliwie robiła pod siebie? :lol: Gratuluję 6! :D Quote
Sonka95 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Brawo :) Ja tam się ciesze , że nie mam łaciny :D Quote
Oscar Patric Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Ja kiedyś dwa razy z rzędu miałąm 6 na koniec roku z polskiego,gratki:multi: Quote
Ty$ka Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Marika, wiem ale i tak wolałabym łacinę :) Dziękuję za gratulacje :) Powiem Wam, że to jest jedyny język obcy, który lubię :p. Mówię poważnie. Wiele rzeczy można się dowiedzieć. Quote
Baton Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 [quote name='Ty$ka']Marika, wiem ale i tak wolałabym łacinę :) Dziękuję za gratulacje :) Powiem Wam, że to jest jedyny język obcy, który lubię :p. Mówię poważnie. Wiele rzeczy można się dowiedzieć.[/QUOTE] Szczerze, mam to samo xD Z wszystkich języków obcych lubię tylko łacinę :D W sumie to z wszystkich języków bo za polskim też nie przepadam :lol: Quote
Baton Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 [quote name='Ty$ka']Polski jest najlepszy :loveu:[/QUOTE] Eeee, nie :diabloti: Quote
Molowe Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Ja też bardzo lubię polski,angielski właściwie też bo ciągle mam gdzieś z nim styczność ale chyba nigdy nie przekonam się do niemieckiego no nie ma takiej opcji-co jest dziwne bo moi rodzice z wykształcenia oboje są germanistami :evil_lol: Quote
Recommended Posts