*Magda* Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Co do środków na pchły, to nie pomogę :/ A zdjęcia śliczne :) Quote
Ania :) Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Zdjęcia super :) co na pchły to nie wiem bo Brando złapał pchły ostatnio i kupiłam zwykłe kropelki w zoologu (coś na S) i pomogły. A z kotami to nie mam pojęcia ... Quote
Oscar Patric Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 U Nas nie ma problemów z pchłami,na kleszcze na razie zakładam Oscarowi Sabunol,co miesiąc nową mu kupuję,od początku przyszłego roku chcę kupić mu obrożę Foresto,czytałam że jest ok Quote
Oscar Patric Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 4 godziny temu, Tyś napisał: A jednak Sabunol odpada. Zawiera permetrynę - to wyrok śmierci dla kotów, jeśli miałyby kontakt z psem... Szukamy dalej. Znalazłam jakiś tam Vermicon, ale nie ma żadnych opinii na jego temat, a szkoda... a Foresto jest warta zakupu ? Quote
*Magda* Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Ty$, może to Cię zainteresuje: http://www.dognatural.pl/index.php/ziola/dla-psow?start=4 nr.40 dla psa Dla kota na kleszcze nic nie ma, ale możesz zapytać, może to co dla psa, można by i podać kotom ;) Koleś dyplomowany (Dyplomowany Fitoterapeuta/Bioenergoterapeuta/Radiesteta -Specjalizacja Medycyna Naturalna Ludzi i Zwierząt. Członek Polskiego Towarzystwa Zielarzy i Fitoterapeutów pod przewodnictwem Dr. Henryka Różańskiego), więc chyba wie co sprzedaje Quote
mar....ka Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 U nas na kleszcze dla psa i kota sprawdza się fiprex. Nasze kleszcze jednak inne niz tre na wschodzie. Tyśka, miała pytać ( i może pytałam???) co Ty będziesz w tym Wrocku studiować? nawet patrzą w inne strony :P Quote
Erykowa Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Hej One są swietnie.I jak patrze na ich pojedyncze zdj.to wydaje mi się,że między nimi duża róznica wzrostu a na wspólnych od razu to znika.Kociska masz fantastyczne bedę Ci ich zawsze (pozywtywnie) zazdrościć. I wiem,że to róznie u róznych psów ale ja jak i Majoka stosuje fiprex i już drugi sezon Erman nie miał żadnego kleszcza.Teraz "nastraszyli" mnie,że w Bieszczadach zatrzęsienie i jakieś niewrazliwe na chemię więc tydzień przed końcem "ważności" kropelek zastosowałam nową porcję i wrócilismy tez "czyści" Quote
angineuuka Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 A ja stosuje frontline combo. Kleszcze suche, jednak pchly sa nadal :( teraz kupilam "wieksza" porcje dla psow i nie bylo. A qwa o mlodym zapomnialam (kot :/ ) bo mlody tez zaczal przynosic. Jak kiedys mialy ich kilka i drapaly sie mega rzadko.. to jak poszly do sasiadki( jak mysmy na wesele jechali) to wrocily takie zapchlone. :/ psy u mnie w schronie pchel nie mialy a te k**wa jak jakies biedaki. Quote
*Magda* Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Sama jesteś wredna, skoro piszesz tak o swoich kotach :P Quote
Oscar Patric Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 20 godzin temu, Tyś napisał: Łapcie wredne kociska :) złapie i nie oddam ich i co zrobisz?! Quote
mar....ka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 bry :) Z Wrocławia będziesz mogła mnie odwiedzać :) Quote
Recommended Posts