szafra Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Tylko szkoda, że nie mogę go zabrać do domu na zawsze :angryy: ... Molestuje cały czas moją rodzinkę :cool3::cool3:, w chwili obecnej nici z molestowania :shake::shake:. Nie chcę za mocno naciskać ... Trzymamy się dzielnie - ja i Żwiras i nie tracimy nadziei ... Quote
Sarunia-Niunia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Molestuj... może się uda... A Żwirek jest naprawdę przeuroczy!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Witaj Kochany Żwireczku! Pamiętam o Tobie i posyłam moc mocy!!! Na spacerek jednak nie mogę z Tobą pójść... Jesteś ta daleko... Quote
shanti Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Do mnie też nie. Żwirasa dzisiaj przegoniono na spacerek aż dwa razy. Poszedł nawet z dziewczyną poza teren schroniska. Wrócił umęczony, ale zadowolony. :lol: Quote
szafra Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='shanti']Do mnie też nie. Żwirasa dzisiaj przegoniono na spacerek aż dwa razy. Poszedł nawet z dziewczyną poza teren schroniska. Wrócił umęczony, ale zadowolony. :lol:[/QUOTE] A ja już od rana o nim myślałam. I miałam do Was dzwonić, żebyście o nim nie zapomniały :shake:. A tu taka niespodzianka !!!! Dziękuję Shanti, że o Żwirasie pamiętasz i dziewczynom, że go uszczęśliwiły na spacerkach ...:loveu::lol:. Quote
monika55 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Szkoda ze nikt nie dzwoni. Ale może ktoś jednak zadzwoni. Quote
szafra Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='monika55']Szkoda ze nikt nie dzwoni. Ale może ktoś jednak zadzwoni.[/QUOTE] Może ...czekamy ... Quote
shanti Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Pamiętam o Żwirku, nawet go dzisiaj usilnie reklamowałam pewnym ludziom. Jeszcze myślą czy chcą kota czy psa. Quote
szafra Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='shanti']Pamiętam o Żwirku, nawet go dzisiaj usilnie reklamowałam pewnym ludziom. Jeszcze myślą czy chcą kota czy psa.[/QUOTE] Usilnie działasz :cool3::cool3: !!!! Quote
kimiji Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Trzymam kciuki za to, żeby Żwirasek im z głowy nie wychodził :D Quote
Sarunia-Niunia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Żwireczku! Odwiedzam Cię i mocno ściskam kciuki za domek dla Ciebie!!! Quote
szafra Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Podrzucam Żwirasa z wieczora :multi::multi::multi:. Martwię się bo takie upały są a on dyszy nawet jak nie jest tak gorąco. Nie wiadomo jak z jego serduszkiem - w jakim stanie jest :shake:. Przetrwać tylko te upały .. Quote
alina71 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ja też trzymam kciuki za opiekuńczy domek dla Żwircia :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Odwiedzam Cię Żwireczku i miziam po brzucholku...:):):)... Trzymam kciuki za domek dla Ciebie, ale jeszcze bardziej za... "molestowanie rodzinki"... To by dopiero było dla Ciebie szczęście...:):):)... Quote
szafra Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Złe wieści ! Żwirek zdarł sobie całą sierść do gołej skóry, właściwie to się oskalpował ( chcąc się wydostać z kojca). Wsadza ten swój mały łepek w kraty i tak bardzo chce wyjść, że zdziera sierść - całą szyję ma zdartą i z góry za głową. Łysy placek zardzewiały od krat. W ciągu jednego dnia :shake::shake: . Gryzie kratę i całą mordkę ma pokrwawioną. Nie wiem co dalej będzie ... Quote
monika55 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Niedobrze. Biedny dziadziuś. Gdzie go dać? Quote
szafra Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Był z czarną Czarownicą 2 na węglu. Myślałyśmy, że trochę rozrywki będzie miał i nie będzie mu samemu smutno :shake::shake:. A on łebek wsadzonym w kratę i płacze...:placz:. Teraz poszedł na kwarantannę bo tam są osłony na kratach... Quote
UBOCZE Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='szafra']Złe wieści ! Żwirek zdarł sobie całą sierść do gołej skóry, właściwie to się oskalpował ( chcąc się wydostać z kojca). Wsadza ten swój mały łepek w kraty i tak bardzo chce wyjść, że zdziera sierść - całą szyję ma zdartą i z góry za głową. Łysy placek zardzewiały od krat. W ciągu jednego dnia :shake::shake: . Gryzie kratę i całą mordkę ma pokrwawioną. Nie wiem co dalej będzie ...[/QUOTE] Bardzo niedobrze...:-(:-(:-( Sprawa Żwirka bardzo pilna! Szafra, prześlij może tę wiadomość też na FB w opcji do wszystkich (tylko Ty masz taką możliwość), z jedną z fotek i z wielką prośbą o zapraszanie gości i udostępnianie. Najwyraźniej nie może pogodzić się ze swym schroniskowym losem. Jeszcze dziś roześlę apel po grupach... I pamiętajcie, że Żwirkowi cały czas jestem winien za wyróżnione allegro. Quote
UBOCZE Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 A gdyby jakiś nowy filmik? Żwirek płacze jak niegdyś Kulek? Quote
szafra Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Bardzo pilna !!! Już się zabieram za FB i wiadomość roześlę do gości Żwirkowego wydarzenia! Może Allegro zrobić i nie czekać aż się tamto skończy. Żwirek musi znaleźć dom! :-( Quote
szafra Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='UBOCZE']A gdyby jakiś nowy filmik? Żwirek płacze jak niegdyś Kulek?[/QUOTE] Ja go słyszałam na zewnątrz jak do niego dzisiaj szłam. Quote
Recommended Posts