Baski_Kropka Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Haha widze ostro wstawiasz wszystkie fotki :D ciesz sie z nie jestes zmuszona nigdzie w ta pogode jechac... Ja cisne na uczelnie :/ Juz jestem mokra :P Quote
phase Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Foty SUPER SUPER SUPER SUPER!!!! Nie ma opcji by Cekin towarzyszył na spacerze? Quote
rashelek Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Haha widze ostro wstawiasz wszystkie fotki :D ciesz sie z nie jestes zmuszona nigdzie w ta pogode jechac... Ja cisne na uczelnie :/ Juz jestem mokra :P Wstawiłam wszystkie z naszego spaceru już :grins: Współczuję bardzo :P [quote name='phase']Foty SUPER SUPER SUPER SUPER!!!! Nie ma opcji by Cekin towarzyszył na spacerze? Dzięki, porządniejszy aparat to i zdjęcia lepsze ;) Mam nadzieję, że następnym razem też Monika go weźmie. Pewnie za jakiś czas spróbujemy chłopaków zapoznać, póki co nie ma to większego sensu. Dzisiaj mieliśmy cudowną wyprawę, wyjechaliśmy po 8 a wróciliśmy o 14 :lol: Byliśmy pod miastem w Olsztynie na zamku i pochodziliśmy sobie po okolicznych laskach. Pogoda nam dopisała, bo nie jest gorąco i nie pada :D Bardzo jestem dumna z psów, w samochodzie super się zachowywali i potem na samych ruinach dzielnie się wspinali, słuchali co się mówi. A przy okazji do zdjęć ćwiczyliśmy różne komendy :lol: Wypad fantastyczny :loveu: Quote
Ty$ka Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Ile zdjęć! Cudowne są wszystkie. Te ze spaceru z Dex, i te z Waszej wyprawy Cekinowo-Mikowatej :D Wspaniałe psy i ta pogoda jeszcze :loveu: Quote
Sonka95 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Jakie boskie widoki :loveu: :loveu: aż chce się tam jechać :) Quote
rashelek Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 [quote name='Ty$ka']Ile zdjęć! Cudowne są wszystkie. Te ze spaceru z Dex, i te z Waszej wyprawy Cekinowo-Mikowatej :D Wspaniałe psy i ta pogoda jeszcze :loveu: Rozpieszczam Was ostatnio :lol: Dziękujemy bardzo :loveu: [quote name='Sonka95']Jakie boskie widoki :loveu: :loveu: aż chce się tam jechać :) Zapraszamy :cool3: Wczorajsza pogoda to był chyba jakiś prezent dla mnie, bo dzisiaj znowu leje. Miczka od wczoraj śpi snem sprawiedliwych, nawet jeszcze mi się nie udało jej wyciągnąć na spacer :lol: Quote
Baski_Kropka Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Jaki banan zadowolenia na morduszce :D My się z Dexem wakacjujemy. Zmordowany jest biedny i śpi jak zabity :) Jak wrócę, to koniecznie musimy się umówić na kolejny spacer :D Quote
Ty$ka Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Cudowna pogoda jest dzisiaj. Tzn. była :lol: Królewskie psy :lol: Quote
rashelek Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 [quote name='Baski_Kropka'] Jaki banan zadowolenia na morduszce :D My się z Dexem wakacjujemy. Zmordowany jest biedny i śpi jak zabity :) Jak wrócę, to koniecznie musimy się umówić na kolejny spacer :D Zadowolona z wypadu :D Oczywiście, zaraz po majówce możemy się umówić to od razu mi zdasz relację z wakacji :D [quote name='Ty$ka']Cudowna pogoda jest dzisiaj. Tzn. była :lol: Królewskie psy :lol: Dzisiaj znowu jest ładnie, słoneczko świeci :loveu: Haha książątka na zamku :lol: Swoją drogą, to gdzies na zamku zgubiłam zapasowe baterie do aparatu :mdleje: Za chwilę zbieramy z Mikrusem tyłki i idziemy na rower :D Quote
rashelek Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 A po zwiedzaniu zamku trzeba było iść coś zjeść, nikt nie miał w knajpie problemów, że z psami - nawet nam właściciel zaproponował, że jak na dworze by się zrobiło chłodno to możemy siąść w środku :D Quote
phase Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='rashelek'] A po zwiedzaniu zamku trzeba było iść coś zjeść, nikt nie miał w knajpie problemów, że z psami - nawet nam właściciel zaproponował, że jak na dworze by się zrobiło chłodno to możemy siąść w środku :D I tak kurde powinno być właśnie! Świetne zdjęcie! https://lh4.googleusercontent.com/-ndJ4ljVuTLE/U1z5yJe_XqI/AAAAAAAAKvI/1eGunJ0Qt8g/s640/2014.04.27%20%2813%29.JPG :loveu: Zazdroszczę Wam takich wypraw. Quote
Baski_Kropka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Musisz zareklamować knajpkę w której pies jest mile widziany :D :P Ja siedze troche przed kompem i w domu, bo od nowy paskudnie mi się w głowie kręci... tzn mam niskie ciśnienie chyba i nei najlepiej się czuje... pomimo wypitej kawy... :/ Quote
Ty$ka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 O, takie knajpy to i my lubimy :loveu: Wczoraj też stwierdziłam, że może to już czas ruszyć zad i na rowerowanie z psem, ale jakoś tak... Jak nie dzisiaj, to pójdziemy jutro ;) Quote
rashelek Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 [quote name='phase']I tak kurde powinno być właśnie! Świetne zdjęcie! https://lh4.googleusercontent.com/-ndJ4ljVuTLE/U1z5yJe_XqI/AAAAAAAAKvI/1eGunJ0Qt8g/s640/2014.04.27 (13).JPG :loveu: Zazdroszczę Wam takich wypraw. Szkoda, że jeszcze tak mało jest takich miejsc. Ostatnio siedliśmy sobie na ogródku w Macu, było puściutko a i tak ludzie wewnątrz krzywo się na nas patrzeli... Dzięki :D A wyprawa to w sumie nasza pierwsza taka naprawdę daleka pod miasto, ale na pewno nie ostatnia :loveu: [quote name='Baski_Kropka']Musisz zareklamować knajpkę w której pies jest mile widziany :D :P Ja siedze troche przed kompem i w domu, bo od nowy paskudnie mi się w głowie kręci... tzn mam niskie ciśnienie chyba i nei najlepiej się czuje... pomimo wypitej kawy... :/ W Olsztynie pod samym zamkiem :lol: Mnie w sobotę tak głowa bolała, co tabletka przestawała działać to miałam ochotę się schować pod łóżko. Widocznie przeszło na Ciebie :P [quote name='Ty$ka']O, takie knajpy to i my lubimy :loveu: Wczoraj też stwierdziłam, że może to już czas ruszyć zad i na rowerowanie z psem, ale jakoś tak... Jak nie dzisiaj, to pójdziemy jutro ;) A kto nie lubi :grins: Zbieraj dupę i idź, nie ma lenistwa!!! My byłyśmy i było super, Miczka sama narzucała tempo i szczekała na mnie na postojach :lol: Następnym razem musimy już isć na dłużej, bo fajnie jej idzie :) Tylko mam wrażenie, że te szelki ją obcierają :shake: Adrian już od jutra ma wolne, także zaczynamy majóweczkę! Planów co prawda żadnych szumnych nie mamy, ale na pewno będziemy się starać skorzystać z pogody i gdzieś sobie pojedziemy poszaleć. Ja w sumie chciałabym tylko jechać nad wodę :D Quote
Sonka95 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 O to super trzeba korzystać z wolnego :) Pogoda ma być też ładna :cool3: Zdobywczyni szczytów :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-9BE6x9B5grQ/U1z5-w1cUmI/AAAAAAAAKxg/21Ex1USs93E/s640/2014.04.27%20%2832%29.JPG Quote
phase Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='rashelek']Szkoda, że jeszcze tak mało jest takich miejsc. Ostatnio siedliśmy sobie na ogródku w Macu, było puściutko a i tak ludzie wewnątrz krzywo się na nas patrzeli... Dzięki :D A wyprawa to w sumie nasza pierwsza taka naprawdę daleka pod miasto, ale na pewno nie ostatnia :loveu: Adrian już od jutra ma wolne, także zaczynamy majóweczkę! Planów co prawda żadnych szumnych nie mamy, ale na pewno będziemy się starać skorzystać z pogody i gdzieś sobie pojedziemy poszaleć. Ja w sumie chciałabym tylko jechać nad wodę :D Szczerze to czasem naprawdę mam wrażenie, że zwierzęta są lepsi od ludzi. :roll: Są naprawdę niektórzy tacy zryci........ Zabierz mnie ze sobą :placz::placz::placz::placz::placz: Moja Majówka zapowiada się być jedną z gorszych...... Quote
Qeeriefire Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Dawno Was nie odwiedzałyśmy, a tu tyle pięknych zdjęć :loveu: Jak raz weszłam z Nelą do baru (za przyzwoleniem właściciela) to wszyscy, a to wszyscy nie mogli się przestać patrzeć wymownym wzrokiem. A i tak częściej z psem mnie nie wpuścili. Quote
rashelek Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 [quote name='Sonka95']O to super trzeba korzystać z wolnego :) Pogoda ma być też ładna :cool3: Zdobywczyni szczytów :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-9BE6x9B5grQ/U1z5-w1cUmI/AAAAAAAAKxg/21Ex1USs93E/s640/2014.04.27 (32).JPG Ano trzeba, tylko pogoda ma się właśnie popsuć ponoć :shake: Dokładnie :loveu: [quote name='phase']Szczerze to czasem naprawdę mam wrażenie, że zwierzęta są lepsi od ludzi. :roll: Są naprawdę niektórzy tacy zryci........ Zabierz mnie ze sobą :placz::placz::placz::placz::placz: Moja Majówka zapowiada się być jedną z gorszych...... Niestety, nadal psiarze są bardzo odsuwani od "normalnego" życia i tłamszeni, że z psem to tylko wokół bloku, całe życie na smyczy i w kagańcu. Najlepszy przykład to park u nas w mieście, do którego nie można wchodzić z psami... [quote name='Collie']Dawno Was nie odwiedzałyśmy, a tu tyle pięknych zdjęć :loveu: Jak raz weszłam z Nelą do baru (za przyzwoleniem właściciela) to wszyscy, a to wszyscy nie mogli się przestać patrzeć wymownym wzrokiem. A i tak częściej z psem mnie nie wpuścili. Cześć i dziękujemy bardzo :loveu: Niestety w większości knajp tak jest, nawet jak właściciel się zgodzi to ludzie i tak będą się krzywo patrzeć... Jutro ma być ostatni dzień ładnej pogody, także chcemy sobie jechać na wycieczkę :loveu: Reszta zdjęć z wyprawy :grins: Quote
Recommended Posts