Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Haha widze ostro wstawiasz wszystkie fotki :D ciesz sie z nie jestes zmuszona nigdzie w ta pogode jechac... Ja cisne na uczelnie :/
Juz jestem mokra :P

Wstawiłam wszystkie z naszego spaceru już :grins:
Współczuję bardzo :P

[quote name='phase']Foty SUPER SUPER SUPER SUPER!!!! Nie ma opcji by Cekin towarzyszył na spacerze?

Dzięki, porządniejszy aparat to i zdjęcia lepsze ;) Mam nadzieję, że następnym razem też Monika go weźmie.
Pewnie za jakiś czas spróbujemy chłopaków zapoznać, póki co nie ma to większego sensu.

Dzisiaj mieliśmy cudowną wyprawę, wyjechaliśmy po 8 a wróciliśmy o 14 :lol: Byliśmy pod miastem w Olsztynie na zamku i pochodziliśmy sobie po okolicznych laskach. Pogoda nam dopisała, bo nie jest gorąco i nie pada :D Bardzo jestem dumna z psów, w samochodzie super się zachowywali i potem na samych ruinach dzielnie się wspinali, słuchali co się mówi. A przy okazji do zdjęć ćwiczyliśmy różne komendy :lol: Wypad fantastyczny :loveu:

Posted

[quote name='Ty$ka']Ile zdjęć!

Cudowne są wszystkie. Te ze spaceru z Dex, i te z Waszej wyprawy Cekinowo-Mikowatej :D
Wspaniałe psy i ta pogoda jeszcze :loveu:

Rozpieszczam Was ostatnio :lol:
Dziękujemy bardzo :loveu:

[quote name='Sonka95']Jakie boskie widoki :loveu: :loveu: aż chce się tam jechać :)

Zapraszamy :cool3:

Wczorajsza pogoda to był chyba jakiś prezent dla mnie, bo dzisiaj znowu leje.
Miczka od wczoraj śpi snem sprawiedliwych, nawet jeszcze mi się nie udało jej wyciągnąć na spacer :lol:

Posted

[quote name='Baski_Kropka'] Jaki banan zadowolenia na morduszce :D

My się z Dexem wakacjujemy. Zmordowany jest biedny i śpi jak zabity :)

Jak wrócę, to koniecznie musimy się umówić na kolejny spacer :D

Zadowolona z wypadu :D
Oczywiście, zaraz po majówce możemy się umówić to od razu mi zdasz relację z wakacji :D

[quote name='Ty$ka']Cudowna pogoda jest dzisiaj. Tzn. była :lol:

Królewskie psy :lol:

Dzisiaj znowu jest ładnie, słoneczko świeci :loveu:
Haha książątka na zamku :lol:

Swoją drogą, to gdzies na zamku zgubiłam zapasowe baterie do aparatu :mdleje:
Za chwilę zbieramy z Mikrusem tyłki i idziemy na rower :D

Posted

A po zwiedzaniu zamku trzeba było iść coś zjeść, nikt nie miał w knajpie problemów, że z psami - nawet nam właściciel zaproponował, że jak na dworze by się zrobiło chłodno to możemy siąść w środku :D

Posted

[quote name='rashelek']

A po zwiedzaniu zamku trzeba było iść coś zjeść, nikt nie miał w knajpie problemów, że z psami - nawet nam właściciel zaproponował, że jak na dworze by się zrobiło chłodno to możemy siąść w środku :D

I tak kurde powinno być właśnie!

Świetne zdjęcie! https://lh4.googleusercontent.com/-ndJ4ljVuTLE/U1z5yJe_XqI/AAAAAAAAKvI/1eGunJ0Qt8g/s640/2014.04.27%20%2813%29.JPG :loveu:
Zazdroszczę Wam takich wypraw.

Posted

Musisz zareklamować knajpkę w której pies jest mile widziany :D :P
Ja siedze troche przed kompem i w domu, bo od nowy paskudnie mi się w głowie kręci... tzn mam niskie ciśnienie chyba i nei najlepiej się czuje... pomimo wypitej kawy... :/

Posted

O, takie knajpy to i my lubimy :loveu:
Wczoraj też stwierdziłam, że może to już czas ruszyć zad i na rowerowanie z psem, ale jakoś tak... Jak nie dzisiaj, to pójdziemy jutro ;)

Posted

[quote name='phase']I tak kurde powinno być właśnie!

Świetne zdjęcie! https://lh4.googleusercontent.com/-ndJ4ljVuTLE/U1z5yJe_XqI/AAAAAAAAKvI/1eGunJ0Qt8g/s640/2014.04.27 (13).JPG :loveu:
Zazdroszczę Wam takich wypraw.

Szkoda, że jeszcze tak mało jest takich miejsc. Ostatnio siedliśmy sobie na ogródku w Macu, było puściutko a i tak ludzie wewnątrz krzywo się na nas patrzeli...
Dzięki :D
A wyprawa to w sumie nasza pierwsza taka naprawdę daleka pod miasto, ale na pewno nie ostatnia :loveu:

[quote name='Baski_Kropka']Musisz zareklamować knajpkę w której pies jest mile widziany :D :P
Ja siedze troche przed kompem i w domu, bo od nowy paskudnie mi się w głowie kręci... tzn mam niskie ciśnienie chyba i nei najlepiej się czuje... pomimo wypitej kawy... :/

W Olsztynie pod samym zamkiem :lol:
Mnie w sobotę tak głowa bolała, co tabletka przestawała działać to miałam ochotę się schować pod łóżko. Widocznie przeszło na Ciebie :P

[quote name='Ty$ka']O, takie knajpy to i my lubimy :loveu:
Wczoraj też stwierdziłam, że może to już czas ruszyć zad i na rowerowanie z psem, ale jakoś tak... Jak nie dzisiaj, to pójdziemy jutro ;)

A kto nie lubi :grins:
Zbieraj dupę i idź, nie ma lenistwa!!! My byłyśmy i było super, Miczka sama narzucała tempo i szczekała na mnie na postojach :lol: Następnym razem musimy już isć na dłużej, bo fajnie jej idzie :) Tylko mam wrażenie, że te szelki ją obcierają :shake:

Adrian już od jutra ma wolne, także zaczynamy majóweczkę! Planów co prawda żadnych szumnych nie mamy, ale na pewno będziemy się starać skorzystać z pogody i gdzieś sobie pojedziemy poszaleć. Ja w sumie chciałabym tylko jechać nad wodę :D

Posted

[quote name='rashelek']Szkoda, że jeszcze tak mało jest takich miejsc. Ostatnio siedliśmy sobie na ogródku w Macu, było puściutko a i tak ludzie wewnątrz krzywo się na nas patrzeli...
Dzięki :D
A wyprawa to w sumie nasza pierwsza taka naprawdę daleka pod miasto, ale na pewno nie ostatnia :loveu:

Adrian już od jutra ma wolne, także zaczynamy majóweczkę! Planów co prawda żadnych szumnych nie mamy, ale na pewno będziemy się starać skorzystać z pogody i gdzieś sobie pojedziemy poszaleć. Ja w sumie chciałabym tylko jechać nad wodę :D
Szczerze to czasem naprawdę mam wrażenie, że zwierzęta są lepsi od ludzi. :roll: Są naprawdę niektórzy tacy zryci........
Zabierz mnie ze sobą :placz::placz::placz::placz::placz: Moja Majówka zapowiada się być jedną z gorszych......

Posted

Dawno Was nie odwiedzałyśmy, a tu tyle pięknych zdjęć :loveu:
Jak raz weszłam z Nelą do baru (za przyzwoleniem właściciela) to wszyscy, a to wszyscy nie mogli się przestać patrzeć wymownym wzrokiem. A i tak częściej z psem mnie nie wpuścili.

Posted

[quote name='Sonka95']O to super trzeba korzystać z wolnego :) Pogoda ma być też ładna :cool3:

Zdobywczyni szczytów :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-9BE6x9B5grQ/U1z5-w1cUmI/AAAAAAAAKxg/21Ex1USs93E/s640/2014.04.27 (32).JPG

Ano trzeba, tylko pogoda ma się właśnie popsuć ponoć :shake:
Dokładnie :loveu:

[quote name='phase']Szczerze to czasem naprawdę mam wrażenie, że zwierzęta są lepsi od ludzi. :roll: Są naprawdę niektórzy tacy zryci........
Zabierz mnie ze sobą :placz::placz::placz::placz::placz: Moja Majówka zapowiada się być jedną z gorszych......

Niestety, nadal psiarze są bardzo odsuwani od "normalnego" życia i tłamszeni, że z psem to tylko wokół bloku, całe życie na smyczy i w kagańcu. Najlepszy przykład to park u nas w mieście, do którego nie można wchodzić z psami...

[quote name='Collie']Dawno Was nie odwiedzałyśmy, a tu tyle pięknych zdjęć :loveu:
Jak raz weszłam z Nelą do baru (za przyzwoleniem właściciela) to wszyscy, a to wszyscy nie mogli się przestać patrzeć wymownym wzrokiem. A i tak częściej z psem mnie nie wpuścili.

Cześć i dziękujemy bardzo :loveu:
Niestety w większości knajp tak jest, nawet jak właściciel się zgodzi to ludzie i tak będą się krzywo patrzeć...

Jutro ma być ostatni dzień ładnej pogody, także chcemy sobie jechać na wycieczkę :loveu:
Reszta zdjęć z wyprawy :grins: